BLACK FIGHTER MATCH 3,90M match horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12033-390
Gyártó: BLACK FIGHTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3 rész

14490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A Black Fighter széria a finomszerelékes horgászok közt az egyik legnépszerűbb botcsalád.
Cikkszám: 12033-390
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 209 g
Szállítási méret: 136 cm
Tagok száma: 3
Egy univerzális matchbot, mely kellően erős a pontyokhoz, de a keszeghorgászat is élmény vele!
A Black Fighter széria a finomszerelékes horgászok között az egyik legnépszerűbb botcsalád. A 390 cm és 420 cm-es hosszban készített match botok dobósúlya 5-20 gramm, mely lehetővé teszi a nagyobb, akár 40-50 méteres távolságok pontos meghorgászását is.

A SIC betétes hosszúlábú gyűrűk kellően eltartják a bottesttől a zsinórt, így az kevésbé tapad hozzá.
Ez nagymértékben javítja a dobások hosszát.
Az IM8-as karbon anyag már önmagában kiváló, melynek terhelhetősége a középső- és a nyéltagra húzott kevlár erősítéssel többszörösére növekedett. Ez a háló minimalizálja a bot kör keresztmetszetének oválissá válásból eredő törést.

A horgászbot akciója B, tehát fárasztás alatt a bot első harmada dolgozik jobban, majd terhelés hatására felkeményedik és a nyéltag felé átadva a terhelést őrli fel a horgon lévő hal erejét. Az így kapott eredmény egy könnyű bot, mely kecses, könnyed megjelenése ellenére a végletekig terhelhető.
Lágy, de felkeményedő akciója igazi élményhorgászatot eredményez.


A kimagasló mutatók mellé minden részletében tökéletes külső párosul.

A BLACK FIGHTER márkájú BLACK FIGHTER MATCH 3,90M match horgászbot egy kiváló minőségű, erős és könnyű horgászbot, amelyet a legigényesebb horgászok számára készítettek. Ez a bot tökéletes választás a match horgászat szerelmeseinek, akik egy olyan botot keresnek, amely lehetővé teszi a pontos és hatékony horgászatot, anélkül, hogy túlzott terhelést jelentenének a kezeknek és a karoknak.

A BLACK FIGHTER MATCH 3,90M match horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak és ellenállnak a környezeti hatásoknak. Az alumíniumból készült bottest rendkívül erős és könnyű, így a horgász hosszabb ideig tarthatja a botot anélkül, hogy fáradtságot érezne a karjában. Az EVA markolat kényelmes és biztonságos fogást biztosít, így a horgász mindig stabil és pontos horgászatot végezhet.

A BLACK FIGHTER MATCH 3,90M match horgászbot hossza 3,90 méter, amely lehetővé teszi a horgász számára, hogy nagyobb távolságból is horgásszon. Az ideális hosszúság, a könnyű súly és az erős bottest kombinációja kiváló manőverezhetőséget biztosít, így a horgász könnyedén irányíthatja a botot és a halat is.

A BLACK FIGHTER MATCH 3,90M match horgászbot tökéletes választás minden olyan horgásznak, aki szeretné javítani a horgászati ​​teljesítményét. A bot kiválóan alkalmas különböző halak, például pontyok, keszegfélék, sügér vagy csuka horgászatára. Az erős és tartós bottest lehetővé teszi, hogy a horgász nagyobb méretű halakat is fogjon, anélkül, hogy aggódnia kellene a bot törése miatt.

Összességében a BLACK FIGHTER MATCH 3,90M match horgászbot egy igazán kiváló minőségű, erős és könnyű bot, amely lehetővé teszi a horgász számára a pontos és hatékony horgászatot. A bot mérete és kivitele kiválóan alkalmas a match horgászatra, és lehetővé teszi a horgász számára, hogy kényelmesen és sikeresen horgásszon. Ha egy olyan botot keresel, amely tartós és hatékony, akkor a BLACK FIGHTER MATCH 3,90M match horgászbot a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák