BLACK FIGHTER MATCH 420 cm match horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12033-420
Gyártó: BLACK FIGHTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 420 cm
Tagok száma: 3 rész

15990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A Black Fighter széria a finomszerelékes horgászok közt az egyik legnépszerűbb botcsalád.
Cikkszám: 12033-420
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 4,20 m
Súly: 217 g
Szállítási méret: 147 cm
Tagok száma: 3
Egy univerzális matchbot, mely kellően erős a pontyokhoz, de a keszeghorgászat is élmény vele!
A Black Fighter széria a finomszerelékes horgászok között az egyik legnépszerűbb botcsalád. A 390 cm és 420 cm-es hosszban készített match botok dobósúlya 5-20 gramm, mely lehetővé teszi a nagyobb, akár 40-50 méteres távolságok pontos meghorgászását is.

A SIC betétes hosszúlábú gyűrűk kellően eltartják a bottesttől a zsinórt, így az kevésbé tapad hozzá.
Ez nagymértékben javítja a dobások hosszát.
Az IM8-as karbon anyag már önmagában kiváló, melynek terhelhetősége a középső- és a nyéltagra húzott kevlár erősítéssel többszörösére növekedett. Ez a háló minimalizálja a bot kör keresztmetszetének oválissá válásból eredő törést.

A horgászbot akciója B, tehát fárasztás alatt a bot első harmada dolgozik jobban, majd terhelés hatására felkeményedik és a nyéltag felé átadva a terhelést őrli fel a horgon lévő hal erejét. Az így kapott eredmény egy könnyű bot, mely kecses, könnyed megjelenése ellenére a végletekig terhelhető.
Lágy, de felkeményedő akciója igazi élményhorgászatot eredményez.


A kimagasló mutatók mellé minden részletében tökéletes külső párosul.

A BLACK FIGHTER MATCH 420 cm match horgászbot azoknak a horgászoknak készült, akik a legmagasabb minőséget és teljesítményt várnak el egy horgászbotjuktól. Ez a bot lehetővé teszi, hogy a felhasználók precízen és hatékonyan horgásszanak, és az igényes horgászok minden igényét kielégítse.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a terméknek az, hogy a BLACK FIGHTER MATCH 420 cm match horgászbot nagyon hosszú, ami lehetővé teszi azok számára, akik a nagyobb távolságokra szeretnének horgászni, hogy kényelmesen kezeljék a botot és a végszereléket. A bot hosszúsága 420 cm és ez a hossz lehetővé teszi, hogy az igényes horgászok a lehető legnagyobb távolságra is elérjenek.

Ezen kívül, a BLACK FIGHTER MATCH 420 cm match horgászbot anyaga magas minőségű, ami azt jelenti, hogy a bot nagyon tartós és megbízható lesz a horgászat során. A bot anyaga kiváló minőségű karbon, amely lehetővé teszi, hogy a bot nagyon könnyű legyen és a horgászok kényelmesen használhassák.

A BLACK FIGHTER MATCH 420 cm match horgászbot további előnye, hogy nagyon érzékeny és lehetővé teszi, hogy a horgászok észrevegyék a legkisebb változásokat a vízben, ami nagyon fontos lehetőséget biztosít a sikeres horgászathoz. A bot érzékenysége lehetővé teszi a horgászok számára, hogy gyorsan és hatékonyan kapják el a halakat.

A BLACK FIGHTER MATCH 420 cm match horgászbot kiválóan alkalmas mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára. A bot kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen és hatékonyan használható legyen, még akkor is, ha a horgászok kezdők. A tapasztalt horgászok számára pedig a hosszúsága és a minőségi anyaga jelentős előnyöket jelentenek, amelyek lehetővé teszik a hatékonyabb horgászatot.

Végső soron, a BLACK FIGHTER MATCH 420 cm match horgászbot egy kiváló minőségű termék, amely nagyon tartós, könnyű és nagyon érzékeny. Ez a termék ideális választás minden igényes horgász számára, akik a legjobb minőséget és teljesítményt várják el egy horgászbotjuktól. A BLACK FIGHTER MATCH 420 cm match horgászbot garantáltan kielégíti az igényeket és lehetővé teszi a sikeres horgászatot.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák