KAMASAKI SUPER MATCH 390 cm match horgászbot

Készleten
Cikkszám: EF-14041-390
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 390 cm
Tagok száma: 3 rész

14990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 14041-390
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 3,90 m
Súly: 336 g
Szállítási méret: 135 cm
Tagok száma: 3

Kamasaki Super Match bot

Kedvező árfekvés, emellett minőségi megjelenés és magas használati érték jellemzi a Kamasaki legújabb match botját, a Super Match-et.

Egy új horgászbot szériával szolgálunk az úszózás szerelmeseinek.

A Kamasaki Super Match botcsalád minden úszós horgászattal kapcsolatos elvárást kielégít, amit egy belépő szintű botnak tudnia kell.

Rendkívül kedvező ára ellenére, egy minden kirohanást kidolgozó horgászbottestet foghatunk a kezünkbe, ami B akciója révén könnyedén juttatja kellő távolságba a kisméretű úszókat is.

A megfelelően hozzá választott zsinórmérettel tökéletes egységet alkotva a legjobb társunkká válhat az úszós horgászataink során, ami legyen 0,16-, és 0,20 mm közötti.

A könnyített SIC betétes gyűrűk hozzájárulnak a bot könnyedségének megtartásához és a távoli dobásokhoz.

A duplon markolat rész pedig kényelmes és meleg fogást biztosít számunkra, még a késő őszi, téli pecák alkalmával is. A csavaros orsótartó tökéletesen megtartja bármelyik match orsót.

Összességében egy jó minőségű, kedvező árfekvésű horgászbotról beszélünk, amely hű társa lehet az úszós horgászat kedvelőinek.

A KAMASAKI SUPER MATCH 390 cm match horgászbot a KAMASAKI márkának egy újabb kiváló minőségű terméke. A horgászok körében igen népszerű, hiszen a bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt. Az 100% karbonból készült bot egy nagyobb testű halak horgászatára készült, így minden olyan horgász számára tökéletes választás, aki az eredményes horgászatot szeretné összekapcsolni a kényelemmel.

A KAMASAKI SUPER MATCH 390 cm match horgászbot egy 3 részes bot, amelynek hossza 390 cm. A bot súlya 200 gramm, így rendkívül könnyű, ami nagy előnyt jelent hosszabb horgászatok során. A bot ellenálló képessége pedig 20-50 gramm között van, így bármilyen típusú csalit használhatsz hozzá.

A KAMASAKI SUPER MATCH 390 cm match horgászbot kiváló teljesítményt nyújt mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára. A bot rendkívül érzékeny, így a halak akár a legkisebb érintésre is reagálnak. A bot erős és tartós, így akár a nagyobb testű halakat is könnyedén kifoghatod vele. A bot ergonomikus kialakítású markolattal rendelkezik, amely kényelmes fogást biztosít, így hosszabb időn át is kényelmesen tudsz horgászni.

A KAMASAKI SUPER MATCH 390 cm match horgászbot egyedülálló tulajdonsága, hogy a bot végén található parafa rész kiváló minőségű, ami nem csak szép látványt nyújt, hanem biztosítja a kényelmes fogást is. A boton található gyűrűk kiváló minőségű anyagokból készültek, amelyek garantálják a hatékony halak kifogását.

A KAMASAKI SUPER MATCH 390 cm match horgászbot rendkívül könnyen kezelhető, így akár kezdő horgászok is használhatják. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt. A boton található különböző jelölések, amelyek segítenek a horgászat során, így mindig tudod, hogy milyen mélységben horgászol.

A KAMASAKI SUPER MATCH 390 cm match horgászbot egy igazi élményt nyújt minden horgásznak. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt. A bot kényelmes fogást biztosít, így hosszabb időn át is élvezheted a horgászatot. A bot rendkívül érzékeny, így minden érintést érzékel, és a nagyobb testű halakat is könnyedén kifoghatod vele. A KAMASAKI SUPER MATCH 390 cm match horgászbot egy kiváló választás mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára, akik az eredményes horgászatot szeretnék összekapcsolni a kényelemmel.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.54

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák