ARNO SPEAR MONO (180cm) pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-12340-180
Gyártó: ARNO
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 180 cm
Tagok száma: 2 rész

2790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Egy könnyű horgászbot jól jöhet számunkra pergetés vagy úszózás során.
Cikkszám: 12340-180
Dobósúly: 10-40g
Hossz: 1,80m
Súly: 143 g
Szállítási méret: 103 cm
Tagok száma: 2
Akció: C

Egy könnyű horgászbot jól jöhet számunkra pergetés vagy úszózás során.

Az Arno Spear kezdő horgászok és gyermekek számára tökéletes választás, mivel jól tolerálja a figyelmetlenségekből adódó sérüléseket. Nagyon könnyű, ezért órákon keresztül is kézben tarthatjuk.
Kényelmes fogású duplon nyéllel rendelkezik, ami még nedves kézzel is csúszásmentesen megtartható.

Orsó méretét tekintve egy 2-3000-es példány tökéletes összhangban van vele. Erre már az ajánlott 0,20 mm körüli főzsinórból kellő mennyiség felfér, hogy biztonságban érezzük magunkat egy keményebb fárasztás során is.

C akciója szinte minden kirohanást kirugóz. Az orsónk fékrendszerének csak az esetek minimális százalékában kell dolgoznia.

Az ARNO SPEAR MONO (180cm) pergető horgászbot egy olyan termék, amely sokat segíthet a horgászat során. A bot hossza 180 centiméter, ami lehetővé teszi, hogy a horgász a lehető legtávolabbra is elérje a halakat. A pergető botok általában könnyűek és rugalmasak, így könnyű vele dolgozni, és a bot könnyen adja át a horgásznak a halak mozgását.

Az ARNO SPEAR MONO horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a tartósságát. Az anyagok közé tartozik a grafit, ami erős és könnyű, valamint a szén, ami a bot rugalmasságát növeli. Az ARNO SPEAR MONO pergető horgászbot kiváló minőségű, így hosszú évekig szolgálhatja a horgászokat.

Az ARNO SPEAR MONO pergető horgászbot rendkívül sokoldalú. A bot tulajdonságai lehetővé teszik, hogy különböző halakat horgásszunk vele, mint például a sügér, a süllő, a csuka és a harcsa. Az ARNO SPEAR MONO pergető horgászbotnak nagyon jó a működése, ami lehetővé teszi, hogy a horgász könnyen dolgozhasson vele.

Az ARNO SPEAR MONO pergető horgászbot rendkívül kényelmes használni. A markolat ergonomikusan van kialakítva, ami lehetővé teszi, hogy a horgász kényelmesen tartsa a botot a kezében. Az ARNO SPEAR MONO pergető horgászbot rendkívül könnyű, így a horgász könnyen mozgathatja a botot a vízben.

Az ARNO SPEAR MONO pergető horgászbot remek választás minden horgásznak! A bot könnyű, tartós és sokoldalú, így sokféle horgászati ​​feladatot elláthat. Ha szeretnél egy jó minőségű pergető horgászbotot, amely megfelelően működik és sok éven át szolgál, akkor az ARNO SPEAR MONO pergető horgászbot a tökéletes választás az számodra.

A termékhez ajándékban jár egy botzsák, amely megvédi a botot a sérülésektől és a károsodástól. A botzsák a könnyű szállítást és tárolást is lehetővé teszi. Az ARNO SPEAR MONO pergető horgászbot kiváló minőségű és sok előnnyel rendelkezik, így érdemes megfontolni a vásárlását azoknak a horgászoknak, akik szeretik a minőségi és megbízható felszereléseket.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.13

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák