BOKOR SPIN (10-30G 232cm) pergető horgászbot

Külső raktáron
Cikkszám: EF-13170-232
Gyártó: BOKOR
Szállítás: 1-3 munkanap
Bot hossza: 232 cm
Tagok száma: 2 rész

22990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13170-232
Dobósúly: 10-30 g
Hossz: 2,32 m
Súly: 170 g
Szállítási méret: 121 cm
Tagok száma: 2
Bokor Spin pergető bot

Hosszú ideje tartó pergető horgászataim közben számtalanszor fogalmazódtak meg bennem azok az elvárások, amit a pergető botnak tudnia kell.

A legfontosabb szempontokat nem nehéz megfogalmaznunk. Könnyű átlátni, hogy a műcsalit pontosan, néha hosszan dobnunk, vezetnünk, és érzékelnünk kell. Ezek után pedig a hal rávágásának érzékelése, a hatékony bevágás és a fárasztás magabiztos teljesítése az, amit kívánunk a bottól. Minden elvárásunk fontos, de ha a pergető botokat egyetlen, számomra legfontosabb tulajdonsággal kellene jellemeznem, úgy a gerincességet emelném ki.

A Bokor Spin bottestek ennek figyelembevételével lettek megválasztva. A korszerű alapanyag a gyorsaság, az azonnali közvetítés kulcsa. Gerincesek, tehát erősek, gyorsak, és ehhez képest mégis könnyűek ezek a pálcák. A gerinces gyorsaság, a rugalmas erő a halak megakasztásának és sikeres kifárasztásának a záloga. Gondoljunk csak arra, milyen csontos egy csukának, vagy süllőnek a szája, de a harcsát is említhetjük. A kemény csontlemezek közé túl könnyed, bepuhuló bottal rendesen bevágni lehetetlen.

Nagyon sok ragadozó a horgok gyenge akadása miatt szabadul meg a műcsalitól. A siker szempontjából döntő az optimális bevágás. A fárasztáskor nagyon jó érzés, ha erőtartalékaink vannak a pálcában, ha irányítani, emelni, vezetni, valóban fárasztani tudjuk a ragadozókat. Soha nem tudhatjuk, mikor találkozunk kapitális rablóhallal, ennek érdekében botunk legyen magabiztos, én legfontosabb szempontoknak ezeket az elvárásokat tekintettem. A botok sűrűnek mondható gyűrűzése végigfut a testen, így a zsinórtól kapott terhelés a botot sok ponton érik, szinte egyben dolgoztatják. Erőteljesebb dobáskor, és főként fárasztáskor így a teljesebb bottest sok pontra osztva kapja a terhelést. A bot markolati része biztos fogású, az orsórögzítés, a két bottag illesztése is erőt sugárzó. A tesztelő időszak pergetéseinek tapasztalatai alapján mondhatom, hogy a Bokor Spin különböző méretű botjai, a jellemző gerincességük miatt, meglehetősen széles skálán használhatóak. A 212 cm. hosszúságú bot dobósúly tartománya 07–25 gramm. A könnyebb súlyú, kisebb méretű villantókhoz, kisebb méretű wobblerekhez, plasztik műcsalikhoz is ajánlott. A kisebb testű rablóhalak támadásait, rávágásait is jól közvetíti. Rövidnek mondható méretével főként a csónakos pergetések botja. Kisebb, 2500 – as méretű orsóval, 0,10-0,15–ös átmérőjű fonott zsinórral harmonikus egységet alkot. A 232 cm hosszúságú pergető bot partról és csónakból egyaránt jól használható. A 10-30 gramm dobósúly inkább az alkalmazható műcsalik méretét, mintsem a bot teljesítőképességét mutatja. A közepesebb méretű körforgókat, támolygó villantókat, intenzívebb veretésű wobblereket is jól érzékelhetően vezethetjük vele. A bothoz a 2500 -3000–es méretű orsó, 0,15-0,17–es zsinórral ajánlható. Csukapergetésre, wobbleres és plasztikos süllőzésre, balinozásra egyaránt jó választás. A 272 cm.-es bot, 15-40 gramm dobósúllyal, a közepes és nehezebb műcsalikkal történő parti pergetéshez nagyszerűen megfelel. Közepes méretű orsóval, 0,17-0,20 – as fonott zsinórral használhatjuk. A nagy csukákat rejtő vizeken is megbízható társunk lehet. Kapitális süllőket, váratlanul érkező harcsákat is biztonsággal fáraszthatunk vele. Könnyen kivitelezhető, hosszú dobásokkal eredményesen balinozhatunk a segítségével.

A BOKOR márkájú BOKOR SPIN pergető horgászbot egy kiváló minőségű, magas teljesítményű eszköz, amelyet a horgászok számára terveztek, hogy még hatékonyabbá tegyék a pergetési technikáikat. Ez a bot a legújabb technológiával van felszerelve, hogy a horgászok számára a legjobb eredményeket hozza ki a vízből, és így biztosítja, hogy a horgászélmény minden percét ki tudják élvezni.

A BOKOR SPIN pergető horgászbot egy 232 cm-es bot, amely egy 10-30 grammos súlyú pergető szerelékkel együtt dolgozik. Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot. Az ergonomikus kialakítás biztosítja a kényelmet és a biztonságos használatot.

A BOKOR SPIN pergető horgászbot kiválóan alkalmas különböző halfajok horgászatára, mint például a sügér, a csuka és a süllő. Az erős, de rugalmas bot lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyedén kezeljék a nagyobb halakat is, miközben a könnyű súlyú szerelékek egyszerűen használhatóak.

A BOKOR SPIN pergető horgászbot rendkívül kényelmes és könnyen használható, különösen azok számára, akik hosszabb időt töltenek a vízparton. Az ergonomikus kialakítás biztosítja a kényelmet, és az anyagok minősége biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot.

A BOKOR SPIN pergető horgászbot kiváló választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akiknek fontos a minőség és a megbízhatóság. Ez a bot lehetővé teszi számukra, hogy még hatékonyabbá tegyék a pergetési technikáikat, és élvezzék a horgászat élményét.

Összefoglalva, a BOKOR SPIN pergető horgászbot kiváló minőségű és megbízható eszköz, amely segíti a horgászokat abban, hogy hatékonyabbá tegyék a pergetési technikáikat. A bot kényelmes, könnyen használható és kiváló minőségű anyagokból készült. Ez egy olyan eszköz, amelyet minden horgásznak ki kell próbálnia.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák