BOKOR SPIN (7-25G 212cm) pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13170-212
Gyártó: BOKOR
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 212 cm
Tagok száma: 2 rész

19990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13170-212
Dobósúly: 7-25 g
Hossz: 2,12 m
Súly: 156 g
Szállítási méret: 109 cm
Tagok száma: 2
Bokor Spin pergető bot

Hosszú ideje tartó pergető horgászataim közben számtalanszor fogalmazódtak meg bennem azok az elvárások, amit a pergető botnak tudnia kell.

A legfontosabb szempontokat nem nehéz megfogalmaznunk. Könnyű átlátni, hogy a műcsalit pontosan, néha hosszan dobnunk, vezetnünk, és érzékelnünk kell. Ezek után pedig a hal rávágásának érzékelése, a hatékony bevágás és a fárasztás magabiztos teljesítése az, amit kívánunk a bottól. Minden elvárásunk fontos, de ha a pergető botokat egyetlen, számomra legfontosabb tulajdonsággal kellene jellemeznem, úgy a gerincességet emelném ki.

A Bokor Spin bottestek ennek figyelembevételével lettek megválasztva. A korszerű alapanyag a gyorsaság, az azonnali közvetítés kulcsa. Gerincesek, tehát erősek, gyorsak, és ehhez képest mégis könnyűek ezek a pálcák. A gerinces gyorsaság, a rugalmas erő a halak megakasztásának és sikeres kifárasztásának a záloga. Gondoljunk csak arra, milyen csontos egy csukának, vagy süllőnek a szája, de a harcsát is említhetjük. A kemény csontlemezek közé túl könnyed, bepuhuló bottal rendesen bevágni lehetetlen.

Nagyon sok ragadozó a horgok gyenge akadása miatt szabadul meg a műcsalitól. A siker szempontjából döntő az optimális bevágás. A fárasztáskor nagyon jó érzés, ha erőtartalékaink vannak a pálcában, ha irányítani, emelni, vezetni, valóban fárasztani tudjuk a ragadozókat. Soha nem tudhatjuk, mikor találkozunk kapitális rablóhallal, ennek érdekében botunk legyen magabiztos, én legfontosabb szempontoknak ezeket az elvárásokat tekintettem. A botok sűrűnek mondható gyűrűzése végigfut a testen, így a zsinórtól kapott terhelés a botot sok ponton érik, szinte egyben dolgoztatják. Erőteljesebb dobáskor, és főként fárasztáskor így a teljesebb bottest sok pontra osztva kapja a terhelést. A bot markolati része biztos fogású, az orsórögzítés, a két bottag illesztése is erőt sugárzó. A tesztelő időszak pergetéseinek tapasztalatai alapján mondhatom, hogy a Bokor Spin különböző méretű botjai, a jellemző gerincességük miatt, meglehetősen széles skálán használhatóak. A 212 cm. hosszúságú bot dobósúly tartománya 07–25 gramm. A könnyebb súlyú, kisebb méretű villantókhoz, kisebb méretű wobblerekhez, plasztik műcsalikhoz is ajánlott. A kisebb testű rablóhalak támadásait, rávágásait is jól közvetíti. Rövidnek mondható méretével főként a csónakos pergetések botja. Kisebb, 2500 – as méretű orsóval, 0,10-0,15–ös átmérőjű fonott zsinórral harmonikus egységet alkot. A 232 cm hosszúságú pergető bot partról és csónakból egyaránt jól használható. A 10-30 gramm dobósúly inkább az alkalmazható műcsalik méretét, mintsem a bot teljesítőképességét mutatja. A közepesebb méretű körforgókat, támolygó villantókat, intenzívebb veretésű wobblereket is jól érzékelhetően vezethetjük vele. A bothoz a 2500 -3000–es méretű orsó, 0,15-0,17–es zsinórral ajánlható. Csukapergetésre, wobbleres és plasztikos süllőzésre, balinozásra egyaránt jó választás. A 272 cm.-es bot, 15-40 gramm dobósúllyal, a közepes és nehezebb műcsalikkal történő parti pergetéshez nagyszerűen megfelel. Közepes méretű orsóval, 0,17-0,20 – as fonott zsinórral használhatjuk. A nagy csukákat rejtő vizeken is megbízható társunk lehet. Kapitális süllőket, váratlanul érkező harcsákat is biztonsággal fáraszthatunk vele. Könnyen kivitelezhető, hosszú dobásokkal eredményesen balinozhatunk a segítségével.

A BOKOR SPIN (7-25G 212cm) pergető horgászbot egy olyan minőségi termék, amely minden horgász számára ideális választás lehet. Ez a horgászbot a BOKOR márkájú termékek közé tartozik, és kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült.

A BOKOR SPIN (7-25G 212cm) pergető horgászbot egy nagyon sokoldalú termék, amelyet bármilyen körülmények között használhatunk. Ez a horgászbot könnyű, így hosszabb ideig is kényelmesen használhatjuk. A horgászbot mérete 212 cm, és 7-25 gramm közötti súlyú csalikhoz használható.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a terméknek az, hogy kiváló minőségű anyagokból készült. A horgászbot karbonból készült, amely rendkívül tartós és erős anyag. Ez azt jelenti, hogy hosszú évekig használható, és nem kell aggódnunk az elhasználódása miatt.

A BOKOR SPIN (7-25G 212cm) pergető horgászbot rendkívül precízen megmunkált, így nagyon pontos és hatékony horgászatot biztosít. A bot rendkívül érzékeny, így minden apró rezdülést érzékel, és segít abban, hogy a halakat pontosan meg tudjuk fogni.

A BOKOR SPIN (7-25G 212cm) pergető horgászbot széles körben használható, és nagyon sokféle halat lehet vele fogni. A bot nagyon jól működik a keszeg, a ponty, a süllő és a balin horgászatához is.

A BOKOR SPIN (7-25G 212cm) pergető horgászbot kiváló választás lehet mind az amatőr, mind a profi horgászok számára. Ez a horgászbot nagyon sokoldalú és könnyen használható, így bármilyen körülmények között használhatjuk.

Összességében elmondható, hogy a BOKOR SPIN (7-25G 212cm) pergető horgászbot egy olyan minőségi termék, amely minden horgász számára ajánlott. Ez a horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, és nagyon sokoldalú. Ha egy megbízható és hatékony horgászbotot szeretnél, akkor a BOKOR SPIN (7-25G 212cm) pergető horgászbot lehet a legjobb választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák