Wizard Asp Spin 270 cm 14-60g pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13181-270
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 270 cm
Tagok száma: 2 rész

13990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13181-270
Dobósúly: 14-60 g
Hossz: 270 cm
Súly: 186 g
Szállítási méret: 140 cm
Tagok száma: 2
Akció: B
Megérkezett a Wizard ASP orsó társa a Wizard ASP Spin pergető horgászbot! A legfontosabb tulajdonsága, hogy 3 féle méretben készül, melyből a leghosszabb 3 méteres.
Gyakorlott horgászok mondhatják, hogy minek ilyen hosszú, hiszen nem lehet vele nagyobbat dobni, mint egy 240-es bottal.
A válasz ebben az esetben az, hogy az átlagos, vastag és viszonylag nehéz botokkal nem lehet nagyobbat dobni, mert nem tudunk kellő lendületet és dinamizmust vinni a dobásba.
A Wizard Asp viszont egy nagyon vékony és könnyű horgászbot, amivel biztosan messzebbre dobunk egy rövidebb horgászbotnál. Az orsótartó felett 10 mm-es vastagsággal rendelkezik a 240-es változat.

És mint tudjuk a balinokhoz nagy dobás kell.
Megérzik ha rájuk vadászunk és távolabb húzódnak a veszélyes zónától.

De mi métereket nyertünk és máris köztük landol a műcsali, mely esetünkben lehet egy Salmo Wave.
Ezzel a kombóval és egy Asp orsóval nincs elérhetetlen távolság és hal. Főzsinórnak mehet a leheletvékony fonott. SIC gyűrűsor biztosítja a zökkenőmentes kifutást.
Gerinces, feszes bot, mellyel a távoli bevágások is biztosan ülnek.

Mindenkinek ajánljuk aki balinra horgászik, legyen kezdő, haladó, vagy profi.
Emellett természetesen bármelyik ragadozóhalunk horgászatára kiválóan alkalmas.

A horgászat egy olyan hobbi, ami minden évben milliókat vonz világszerte. Azonban, hogy a horgászat élmény legyen és ne csupán egy unalmas tevékenység, fontos, hogy a megfelelő felszereléssel rendelkezzünk. A WIZARD Asp Spin 270 cm 14-60g pergető horgászbot egy olyan termék, ami a legjobb élményt nyújtja a horgászoknak.

A WIZARD Asp Spin 270 cm 14-60g pergető horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült. Az erős és tartós grafit anyagból készült, ami nemcsak könnyű és könnyen kezelhető, hanem nagyon tartós is. A bot hossza 270 cm, ami lehetővé teszi, hogy a horgász nagyobb távolságra dobjon és a legnagyobb halakat is kifogja. Az 14-60g-os dobósúly pedig azt jelenti, hogy a bot alkalmas a kisebb és nagyobb halak horgászatához egyaránt.

A WIZARD Asp Spin 270 cm 14-60g pergető horgászbot kiválóan alkalmas a pergető horgászat minden formájához. Az Asp Spin modell kifejezetten az asp horgászatra lett tervezve, de alkalmas más ragadozók horgászatára is. A bot nagyon érzékeny, és lehetővé teszi, hogy a horgász a halak minden mozdulatát érezze a botban. Ennek köszönhetően a horgász tudni fogja, mikor kell húzni, és mikor kell lazítani a zsinóron.

A WIZARD Asp Spin 270 cm 14-60g pergető horgászbot kiválóan alkalmazkodik a horgász igényeihez. Az ergonomikus markolat kényelmes és biztonságos fogást biztosít a horgász kezében. Az alumínium orsótartó pedig lehetővé teszi, hogy a horgász könnyedén és gyorsan cserélje az orsót, ha szükséges.

Az Asp Spin 270 cm 14-60g pergető horgászbot könnyen szállítható és tárolható. A bot összecsukható, így könnyen belefér a horgász táskájába vagy autó csomagtartójába. A bot súlya mindössze 200 gramm, így a horgász könnyen és kényelmesen hordozhatja a botot, akár hosszabb időn keresztül is.

Összességében, a WIZARD Asp Spin 270 cm 14-60g pergető horgászbot kiváló választás minden pergető horgásznak. A bot könnyű, tartós és érzékeny, így lehetővé teszi, hogy a horgász élvezze a horgászat minden pillanatát. A bot alkalmas minden ragadozó hal horgászatára, és könnyen szállítható és tárolható. A WIZARD Asp Spin 270 cm 14-60g pergető horgászbot egy olyan termék, amit mindenkinek ajánlunk, aki a horgászatot szenvedélyként űzi.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.29

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák