Delphin ADDYCT FLW / 2 rézs-7ft/M pergető horgászbot

Külső raktáron
Cikkszám: MS-110393100
Gyártó: DELPHIN
Szállítás: 1-5 munkanap
25485 Ft 29983 Ft

15% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

Igazi ínyencség a pergetőbotok szegmensében, amely a sikeres ADDYCT modellek első generációját követi. Ez egy kompromisszumok nélküli pergetőbot, amely a legmagasabb minőségű japán Toray blakra épült, és így az UnitY sorozat része. Ideális társ csukára, fogasra vagy más ragadozóra horgászva csónakból, de a partról is. A merev blanknak és gyors spiccnek köszönhetően tökéletes kapcsolatot fog elérni a csalival, és érezni fogja a ragadozók minden támadását. A karbon blank rendkívül alacsony súlya lehetővé teszi annak kényelmes használatát akár több órás horgászat során is. Az erős egytalpas SIC gyűrűsor tökéletesen vezetik a zsinórt, és gond nélkül képesek kezelni a vékony fonott zsinórokat is. Az előző ADDYCT modellhez képest a fogantyú több elemét ötletesen módosítottuk. A stílusos rubber parafa elülső rész sokkal simább átmenettel rendelkezik. Ez tökéletesen illeszkedik a kézbe, és lehetővé teszi a közvetlen kontaktust a blankkal, ami gyakran döntő tényező a finom kapások sikere szempontjából. A második bónusz egy shrink bevonat hozzáadása a fogantyú megosztott részéhez, ami még hideg napokon is sokkal kellemesebbé teszi. Stílus, elegancia és első osztályú minőség. Ez csak néhány az ADDYCT FLW pergetőbot TOP jellemzői közül, amelyekkel a ragadozó horgászat függőséggé válik. Műszaki paraméterek: Modell: 6,6 láb / ML (Medium light) Tagok száma: 2 Gyűrűk száma: 8 Átmérő a fogantyú felett: 12 mm Szállítási hossz: 103cm Súly: 105g Nyél: EVA hab és RUBBER CORK Nyél hossza (a bot aljától a nyereg közepéig): 27 cm Modell: 6,6 láb / M (Medium) Tagok száma: 2 Gyűrűk száma: 8 Átmérő a fogantyú felett: 12 mm Szállítási hossz: 103cm Súly: 115g Nyél: EVA hab és RUBBER CORK A nyél hossza (a bot aljától a nyereg közepéig): 27 cm Modell: 7ft / ML (Medium light) Tagok száma: 2 Gyűrűk száma: 9 Átmérő a fogantyú felett: 12 mm Szállítási hossz: 111cm Súly: 120g Nyél: EVA hab és RUBBER CORK A nyél hossza (a bot aljától a nyereg közepéig): 30 cm Modell: 7ft / M (Medium) Tagok száma: 2 Gyűrűk száma: 9 Átmérő a fogantyú felett: 12,5 mm Szállítási hossz: 111cm Súly: 124g Nyél: EVA hab és RUBBER CORK A nyél hossza (a bot aljától a nyereg közepéig): 30 cm Modell: 8ft / ML (Medium light) Tagok száma: 2 Gyűrűk száma: 10 Átmérő a fogantyú felett: 13 mm Szállítási hossz: 124cm Súly: 134g Nyél: EVA hab és RUBBER CORK A nyél hossza (a bot aljától a nyereg közepéig): 33 cm Modell: 8ft / M (Medium) Tagok száma: 2 Gyűrűk száma: 10 Átmérő a fogantyú felett: 13 mm Szállítási hossz: 124cm Súly: 143g Nyél: EVA hab és RUBBER CORK A nyél hossza (a bot aljától a nyereg közepéig): 33 cm

A Delphin ADDYCT FLW / 2 rézs-7ft/M pergető horgászbot egy olyan kiváló minőségű eszköz, amelynek segítségével a horgászok még hatékonyabbá tehetik a pergető horgászatot. Ez a bot egy igazán erős, de mégis könnyű és kényelmesen használható megoldás, amelyet a Delphin márkájú termékek szerelmesei biztosan nagyra fogják értékelni.

A Delphin ADDYCT FLW / 2 rézs-7ft/M pergető horgászbot egy 7 láb magas bot, amely kiválóan alkalmas a pergető horgászat minden típusára. A bot a legjobb minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és megbízható, még a legnehezebb körülmények között is.

Az ADDYCT FLW / 2 rézs-7ft/M pergető horgászbot különleges tulajdonsága, hogy nagyon érzékeny, így a horgászok még a legfinomabb halakat is könnyen észreveszik. Ez a bot a Delphin egyik legnépszerűbb terméke, és nagy népszerűségnek örvend a horgászok körében.

A Delphin ADDYCT FLW / 2 rézs-7ft/M pergető horgászbot egy igazi erőgép, amelynek segítségével a horgászok könnyedén és hatékonyan tudnak dolgozni. Az ergonómikus nyél kényelmes fogást biztosít, így a horgászok akár órákig is tudják használni a botot anélkül, hogy fáradtnak éreznék magukat.

A Delphin ADDYCT FLW / 2 rézs-7ft/M pergető horgászbot rendkívül sokoldalú eszköz, amely kiválóan alkalmas a pergető horgászat minden típusára. A bot könnyen használható, így a kezdő és a haladó horgászok is egyaránt élvezhetik a használatát.

A Delphin ADDYCT FLW / 2 rézs-7ft/M pergető horgászbotot a Delphin márkájú termékek rajongóinak szánjuk, akik szeretnék a lehető legjobb eredményeket elérni a pergető horgászatban. Ez a bot egy kiváló minőségű eszköz, amelyet a horgászok biztosan nagyra fogják értékelni.

Összességében elmondható, hogy a Delphin ADDYCT FLW / 2 rézs-7ft/M pergető horgászbot egy kiváló minőségű eszköz, amelynek segítségével a horgászok még hatékonyabbá tehetik a pergető horgászatot. Ez a bot rendkívül tartós és megbízható, így a horgászok évekig élvezhetik használatát. Ha szeretnél egy igazán kiváló minőségű pergető horgászbotot, akkor a Delphin ADDYCT FLW / 2 rézs-7ft/M pergető horgászbotot mindenképpen ajánljuk figyelmedbe!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.16

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák