Energo Team Rubin Spin NG 240cm 15-30g pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13160-240
Gyártó: RUBIN
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 240 cm
Tagok száma: 2 rész

9790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13160-240
Dobósúly: 15-30 g
Hossz: 240 cm
Súly: 213 g
Szállítási méret: 127 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

Kiváló minőségű pergető horgászbot, mely az alábbi tulajdonságai miatt lesz a horgászok kedvence:


- Kivételesen könnyű horgászbot!!!
Az egész napi, kézben tartott horgászbot bizony el tudja húzni a karunkat és egy idő után fárasztó lesz a horgászat, de nem a Rubin Spin NG használatával.
A súly adat csak egy szám. Ezt a botot kézbe kell venni és akkor érezhető igazán, hogy mennyire könnyű és kézre álló.
- Súlyelosztása tökéletes
Nem orrnehéz, a hozzá való kis méretű orsóval teljesen egyensúlyban van, ha megfogjuk az orsótartó felett. - Gerinces
A műcsali eldobása és vezetése során, de még a bevágás döntő pillanatában is kulcsfontosságú ez a tulajdonság. Nélküle nem fogunk pontosan és messzire dobni, a műcsali vezetése semmi információt nem közvetít felénk és a bevágás nem fog biztosan ülni. Ezeken felül egy jó minőségű SIC betétes gyűrűsorral rendelkezik, mellyel akár fonott zsinórt is csatába állíthatunk.

Mindenkinek ajánljuk, aki a pergetés megszállottja, vagy csak meg akar ismerkedni ezzel a módszerrel.

Legyen szó gumihalazásról, wobblerezésről, vagy villantóról, ez egy univerzális bot, amely mindegyik módszer esetében jól fog teljesíteni.

Az Energo Team Rubin Spin NG egy igazán kiváló minőségű pergető horgászbot, amely a RUBIN márkának köszönhetően kiváló teljesítményt nyújt a vizeken. A bot hossza 240 cm, ami tökéletesen megfelel a pergetéshez, míg az 15-30g-os dobósúly lehetővé teszi a horgászat számos formájának használatát.

A Rubin Spin NG tökéletesen kiegyensúlyozott és könnyen kezelhető, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb ideig horgásszanak anélkül, hogy fáradtnak éreznék magukat. A bot ergonomikus kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a horgász kezéhez, így kényelmes használatot biztosít.

Ennek a botnak a legnagyobb előnye azonban az, hogy rendkívül érzékeny, így a horgászok könnyedén érzékelhetik a halak reakcióit és viselkedését. Ez lehetővé teszi számukra, hogy pontosan megtudják, hogy hol tartózkodnak a halak, és hogyan kell elkapni őket.

A Rubin Spin NG kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot. A bot karbonból készült, ami könnyű, de erős anyag, amely nem csak tartós, hanem könnyű is. A bot nyél része EVA habból készült, amely kiváló tapadást és kényelmet biztosít a horgászok számára.

Az Energo Team Rubin Spin NG pergető horgászbot egy igazán kiváló választás mind az amatőr, mind a profi horgászok számára. A bot kiváló minősége garantálja, hogy a horgászok hosszú évekig élvezhetik a használatát, miközben kényelmesen és hatékonyan horgászhatnak a vizeken. Ha igazán kiváló minőségű pergető horgászbotot keresel, akkor az Energo Team Rubin Spin NG biztosan megfelel majd az igényeidnek.

Tehát, ha olyan botot keresel, amely kiváló minőségű, kényelmesen használható és rendkívül érzékeny, akkor az Energo Team Rubin Spin NG a legjobb választás. A 240 cm-es hossz és 15-30g-os dobósúly lehetővé teszi a horgászok számára, hogy számos formáját alkalmazzák a horgászatnak, így lehetővé téve a halak pontosabb és hatékonyabb elkapását. Ez a bot azonban nem csak hatékony, hanem tartós is, így hosszú évekig élvezheted a használatát. Ne habozz, szerezd be az Energo Team Rubin Spin NG pergető horgászbotot még ma!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák