Kamasaki Elite Spin 210cm 5-20g pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13189-210
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 210 cm
Tagok száma: 2 rész

9990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13189-210
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 2,10 m
Súly: 120 g
Szállítási méret: 112 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

A modern technológiának köszönhetően egy elérhető árú pergető botnak nem feltétlen kell nehéznek és formátlannak lennie…a Kamasaki Elite Spin egy kiváló konstrukció kezdő és haladó pergetősök számára egyaránt.
Talán a régebbi Skill III-as botunkhoz tudnám hasonlítani. Egy jó minőségű carbon alapanyag, rugalmas, lágy spicc és feszes gerinc a bot 2/3-tól.
Ezáltal nagyon jól tudunk vele vezetni kiebb és közepes méretű gumikat, és villantókat is, de kiváló wobbleres bot is egyben, mert a lágy spiccen jól érezzük a csali veretését és a kapás után a merev bottesttel jól tudunk akasztani.
Ajánlott zsinórvastagság 0,18-0,25 mm monofil, illetve fonott zsinór esetében 0,08 mm-ig. A szakadás esélye minimális, ugyanis a bot annyira jól kirugózza a rá háruló terhelést.
Nyele dizájnos és könnyű, praktikus is egyben. Duplon markolata csúszásmentes és hideg időben kellemesen meleg fogást is biztosít kezünknek. Az orsónkat egy klasszikus, alul szorítós orsótartó tartja helyén.
SIC betétes gyűrűk alkotják a gyűrűsort, melyekből a keverőgyűrű kéttalpas, a többi egytalpas
Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk, mivel jól tolerálja a kezdők ügyetlenkedését és már kiszolgálja a haladók fejlettebb csalivezetését és egyéb igényeit.

A Kamasaki Elite Spin (210cm 5-20g) pergető horgászbot egy olyan kivételes minőségű termék, amely kifejezetten a pergető horgászat szerelmeseinek készült. Az Elite Spin bot a Kamasaki márkára jellemző magas minőségű anyagok és precíz gyártási folyamatok felhasználásával készült, így garantáltan hosszú élettartamú és megbízható horgászkellék.

A horgászbot hossza 210 cm, ami ideális a pergető horgászat során, mivel elég hosszú ahhoz, hogy messzebbre lehessen dobni a csalit, ugyanakkor nem túl hosszú ahhoz, hogy a horgász kényelmesen kezelhesse a botot. A horgászbot súlya mindössze 5-20g, ami azt jelenti, hogy a kisebb halakat is könnyedén fel lehet vele fogni, ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy a nagyobb halakat is stabilan lehessen vele fogni.

A Kamasaki Elite Spin horgászbot egy olyan termék, amely számos előnnyel rendelkezik. Első és legfontosabb előnye, hogy rendkívül könnyű, ami lehetővé teszi a hosszabb időtartamú horgászatot is anélkül, hogy a horgász fáradtnak érezné magát. Emellett a bot nagyon érzékeny, ami lehetővé teszi, hogy a horgász pontosan érezze, milyen a halak viselkedése a vízben, így a csalit is könnyebben lehet irányítani.

A Kamasaki Elite Spin horgászbot minőségi anyagokból, például karbonból készült, amelyek kiválóan ellenállnak a víz és a napfény káros hatásainak. Ez azt jelenti, hogy a bot hosszú élettartamú és megbízható, így a horgászok évekig használhatják anélkül, hogy aggódniuk kellene a horgászat minősége miatt.

A Kamasaki Elite Spin horgászbot kialakítása nagyon praktikus és könnyen használható. Az ergonomikus markolatnak köszönhetően a horgászok kényelmesen és stabilan tudják tartani a botot, így nem fáradnak el a hosszabb időtartamú horgászat során sem. A bot kis mérete miatt könnyen hordozható, így akár több napos horgászatok során is könnyen magukkal vihetik a horgászok.

Összességében a Kamasaki Elite Spin (210cm 5-20g) pergető horgászbot egy kiváló minőségű termék, amely számos előnnyel rendelkezik. A bot könnyű, érzékeny, hosszú élettartamú és praktikus kialakítású, így minden pergető horgász számára kiváló választás lehet. Ha szeretnél egy megbízható és könnyen kezelhető pergető horgászbotot, akkor a Kamasaki Elite Spin a te választásod lehet!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák