Kamasaki Elite Spin 240cm 10-30g pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13189-240
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 240 cm
Tagok száma: 2 rész

10490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13189-240
Dobósúly: 10-30 g
Hossz: 2,40 m
Súly: 145 g
Szállítási méret: 127 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

A modern technológiának köszönhetően egy elérhető árú pergető botnak nem feltétlen kell nehéznek és formátlannak lennie…a Kamasaki Elite Spin egy kiváló konstrukció kezdő és haladó pergetősök számára egyaránt.
Talán a régebbi Skill III-as botunkhoz tudnám hasonlítani. Egy jó minőségű carbon alapanyag, rugalmas, lágy spicc és feszes gerinc a bot 2/3-tól.
Ezáltal nagyon jól tudunk vele vezetni kiebb és közepes méretű gumikat, és villantókat is, de kiváló wobbleres bot is egyben, mert a lágy spiccen jól érezzük a csali veretését és a kapás után a merev bottesttel jól tudunk akasztani.
Ajánlott zsinórvastagság 0,18-0,25 mm monofil, illetve fonott zsinór esetében 0,08 mm-ig. A szakadás esélye minimális, ugyanis a bot annyira jól kirugózza a rá háruló terhelést.
Nyele dizájnos és könnyű, praktikus is egyben. Duplon markolata csúszásmentes és hideg időben kellemesen meleg fogást is biztosít kezünknek. Az orsónkat egy klasszikus, alul szorítós orsótartó tartja helyén.
SIC betétes gyűrűk alkotják a gyűrűsort, melyekből a keverőgyűrű kéttalpas, a többi egytalpas
Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk, mivel jól tolerálja a kezdők ügyetlenkedését és már kiszolgálja a haladók fejlettebb csalivezetését és egyéb igényeit.

A Kamasaki Elite Spin (240cm 10-30g) pergető horgászbot a Kamasaki márkájú termékek között az egyik legkedveltebb és leginkább ajánlott horgászbot. Ez a bot egyedülálló tulajdonságai miatt különösen a pergető horgászok számára készült, akik a magas minőségű és megbízható horgászfelszereléseket preferálják. A Kamasaki Elite Spin (240cm 10-30g) pergető horgászbot egy nagyon erős, de mégis könnyű bot, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén és hatékonyan horgásszunk.

A Kamasaki Elite Spin (240cm 10-30g) pergető horgászbot egy 240 cm hosszú, 2 részes bot, amely ideális azoknak a horgászoknak, akik nagyobb halakra horgásznak. A bot súlya nagyon könnyű, így hosszabb ideig is kényelmesen használható. A bot 10-30g-os súlyú csalik használatára alkalmas, így lehetővé teszi a könnyebb és nehezebb csalik használatát is.

A Kamasaki Elite Spin (240cm 10-30g) pergető horgászbot kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartósak és ellenállnak a víz és az időjárás hatásainak. Az anyagok nagyon rugalmasak, így a bot nagyon érzékeny, és lehetővé teszi a halak pontosabb érzékelését. A bot nyél része kényelmesen illeszkedik a kézbe, és kiválóan tartja a fogást.

A Kamasaki Elite Spin (240cm 10-30g) pergető horgászbot kiválóan alkalmazkodik a különböző horgászati ​​körülményekhez, és a legjobb eredményt biztosítja minden horgász számára. A bot nagyon könnyen használható és kezelhető, így akár kezdő horgászok is könnyen használhatják.

Összességében a Kamasaki Elite Spin (240cm 10-30g) pergető horgászbot egy nagyon megbízható és hatékony horgászfelszerelés, amely megfelel minden pergető horgász igényeinek. A bot kiváló minőségű anyagokból készül, kiválóan alkalmazkodik a különböző horgászati ​​körülményekhez, és nagyon könnyen használható és kezelhető. Ha magas minőségű és megbízható pergető horgászbotot keresel, akkor mindenképpen érdemes megnézni a Kamasaki Elite Spin (240cm 10-30g) pergető horgászbotot!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 5

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák