KAMASAKI SUPER SPIN (240 cm) pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-10089-240
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 240 cm
Tagok száma: 2 rész

6290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 10089-240
Dobósúly: 30-60 g
Hossz: 2,40 m
Súly: 210 g
Szállítási méret: 124 cm
Tagok száma: 2

Kamasaki Super Spin bot

Ezt a botot elsősorban a kezdő pergető horgászoknak ajánljuk!

A meglepően kedvező ára mellett számos feladatra alkalmas pergető botot vehetünk a kezünkbe.
Alkalmas gumihalas, wobbleres vagy akár villantós pergetésre is, a gerincessége pedig a nagyobb halak erejét is fel fogja őrölni.

Anyagának köszönhetően kiválóan terhelhető, akár kisebb harcsák kifárasztására is alkalmas, azonban nagy százalékban múlik az eredményesség a horgász tudásán is.

Használhatjuk fonott, és monofil zsinórral egyaránt.

Kiváló párost alkot a Kamasaki Super Spin orsóval.

A KAMASAKI SUPER SPIN (240 cm) pergető horgászbot egy igazán kitűnő minőségű és megbízható eszköz a pergető horgászat szerelmeseinek. Ezt a prémium minőségű botot kifejezetten a pergető horgászat speciális igényeire tervezték, és minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyekre a pergető horgászok szüksége lehet.

Az első dolog, amely fel fogja hívni a figyelmedet erre a horgászbotra, az annak hossza: 240 cm. Ez a hossz tökéletes ahhoz, hogy könnyen és hatékonyan tudj pergetni a víz felett, és hogy a legnagyobb halakra is rá tudj fogni. Emellett azonban a bot súlya is rendkívül fontos, és a KAMASAKI SUPER SPIN (240 cm) pergető horgászbot mindössze 160 grammot nyom. Ez azt jelenti, hogy hosszabb horgászatok során sem fogod érezni a fáradtságát, és öröm lesz vele horgászni.

A bot anyaga is rendkívül fontos szempont. A KAMASAKI SUPER SPIN (240 cm) pergető horgászbotot karbonból készítették, ami azt jelenti, hogy kiválóan ellenáll a víznek, és nem fog deformálódni vagy meghajlani, ha nagyobb halakra akasztod. Emellett a karbon anyag nagyon strapabíró és tartós, így hosszú éveken át szolgálni fog téged.

A KAMASAKI SUPER SPIN (240 cm) pergető horgászbot kifejezetten olyan horgászoknak készült, akik szeretik a könnyű és hatékony botokat. A bot ugyanis rendkívül érzékeny, így a legkisebb csikorgást és változást is érzékelni fogod, amikor a hal ráfog a csalira. Emellett a bot végén található gyűrűk és a fogantyú is kiváló minőségűek, így a kezed sem fog fájni, ha hosszabb ideig tartó horgászatba kezdesz.

Összességében a KAMASAKI SUPER SPIN (240 cm) pergető horgászbot minden szempontból kiváló választás a pergető horgászat szerelmeseinek. Könnyű, érzékeny, tartós és nagyon hatékony, így garantáltan nem fogsz csalódni benne, ha ezt a prémium minőségű horgászbotot választod.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.14

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák