KAMASAKI TELE SPIN (240cm) pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13199-240
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 240 cm
Tagok száma: 5 rész

7990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Kamasaki Tele Spin - A Tele Spin széria botjainak anyaga IM8-as karbon, mely kecses blankot és könnyed súlyt eredményez, nem veszítve a készség teherbírásából. 10-30 grammos kivitelben készülnek, a light és medium csalikhoz, plasztikok, wobblerek vezetésére jó variánsok.
Cikkszám: 13199-240
Dobósúly: 10-30 g
Hossz: 2,40 m
Súly: 187 g
Szállítási méret: 75 cm
Tagok száma: 5
Akció: B

Kamasaki Tele Spin - teleszkópos megoldás a pergető horgászok részére

A Kamasaki szériában a Light - Medium pergetők részére ajánljuk az alábbi botcsaládot, mely kedvező árával és kompakt szállíthatóságával veszi fel a versenyt társaival szemben.

A Tele Spin széria botjainak anyaga IM8-as karbon, mely kecses blankot és könnyed súlyt eredményez, nem veszítve a készség teherbírásából. Teleszkópos kivitelének köszönhetően, rendkívül könnyed szállíthatóság jellemzi, az 1,8 méteres változat, mindössze 61 cm összecsukott állapotban.

A nyéltag pedig rendkívül esztétikus, parafa berakásokat kapott. 10-30 grammos kivitelben készülnek, a light és medium csalikhoz, plasztikok, wobblerek vezetésére jó variánsok.

Kellően érzékeny, érezhetőek vele a követések, kapások is egyaránt. Kezdő és tapasztaltabb pergető horgászok részére is ajánljuk a szériát, kedvező árával, és szállíthatóságával tűnik ki a többi bot közül, mely utazások, nyaralások során is jó szolgálatot tehet, ha egy könnyed pergetéshez támadna kedvünk.

A KAMASAKI márkájú KAMASAKI TELE SPIN (240cm) pergető horgászbot egy olyan kiváló minőségű pergető bot, amelyet számos horgász szeret használni a horgászat során. A horgászbot egy 240cm hosszú teleszkópos bot, amely kényelmes és könnyen szállítható. A horgászbot rendkívül erős és tartós, így a horgászat során könnyen megbirkózik a nagy halakkal is.

Az egyik legnagyobb előnye a KAMASAKI TELE SPIN pergető horgászbotnak a rendkívül könnyű súlya. A horgászok számára ez rendkívül fontos, hiszen így hosszabb időn keresztül tudnak horgászni anélkül, hogy fáradtságot éreznének.

A horgászbot anyaga kiváló minőségű karbon, amely nagyon erős és tartós anyag. A karbon anyagnak köszönhetően a horgászbot rendkívül érzékeny, így a horgászok könnyen észreveszik a halak mozgását és viselkedését a vízben. Ezzel a horgászbotkal a horgászok könnyen be tudnak csalni a halakat, és könnyen meg tudják fogni őket.

A KAMASAKI TELE SPIN pergető horgászbot rendkívül sokoldalú, így számos különböző horgászati módszerhez használható. A horgászok könnyen használhatják ezt a botot a pergető, spinning vagy más módszerekhez is.

A horgászbot teleszkópos kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen tárolják és szállítsák a botot. A teleszkópos bot könnyen összecsukható és kis helyen elfér, így a horgászok könnyen magukkal vihetik a horgászatokra.

A KAMASAKI TELE SPIN pergető horgászbot kiváló minőségű termék, amely megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak is. A horgászok biztosak lehetnek abban, hogy ezzel a botkal hosszú időn keresztül kellemes és eredményes horgászatokat fognak eltölteni.

Összefoglalva, a KAMASAKI TELE SPIN (240cm) pergető horgászbot rendkívül könnyű, erős, tartós és sokoldalú termék, amely segít a horgászoknak könnyen és hatékonyan megfogni a halakat. A horgászok biztosak lehetnek abban, hogy ezzel a horgászbotkal hosszú időn keresztül élvezetes és sikeres horgászatokat fognak eltölteni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák