MIKADO Blade Elite SPIN (10-30G 270 cm) pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13133-271
Gyártó: MIKADO
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 270 cm
Tagok száma: 2 rész
13041 Ft 14490 Ft

10% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A bot forradalmi újítása a súlyozható nyélben rejlik. A végdugót kitekerve annyi lamellát vehetünk le, illetve tehetünk vissza amennyit csak szeretnénk, így tökéletesen beállíthatjuk az orsóhoz botunk súlyelosztását.
Cikkszám: 13133-271
Dobósúly: 10-30 g
Hossz: 2,70 m
Súly: 150 g
Szállítási méret: 140 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

A legendás Spin Blade sorozat új, továbbfejlesztett változata.


Praktikus szivacs markolata hűvösebb időben is kellemes fogást biztosít.

A bot forradalmi újítása azonban a súlyozható nyélben rejlik. A végdugót kitekerve annyi lamellát vehetünk le, illetve tehetünk vissza amennyit csak szeretnénk, így tökéletesen beállíthatjuk az orsóhoz botunk súlyelosztását.

A háromféle dobósúlyban és kétféle hosszban kapható horgászbotok a pergetés tekintetében szinte minden igényt kielégítenek. Használhatjuk gumihalazáshoz, wobblerezéshez, villantózáshoz, álló és folyóvízen egyaránt.
A legerősebb változatokkal méltő ellenfelei lehetünk a hazai harcsaállománynak is.

A kopásálló, kiváló minőségű SIC gyűrűk bírják a fonott zsinórok okozta fokozottabb igénybevételt.

A bot végletekig terhelhető, ha kell karikába hajlik a fárasztás alatt.


Bárki számára ajánljuk, ám igazán kihasználni csak haladó és profi horgászok tudják.


A MIKADO Blade Elite SPIN (10-30G 270 cm) pergető horgászbot egy igazán kiváló minőségű eszköz, amelyet a horgászok számára terveztek. Az évek során a MIKADO márka számos olyan terméket hozott létre, amelyek a legmagasabb minőségi szabványoknak felelnek meg, és a Blade Elite SPIN horgászbot sem kivétel.

A horgászbot hossza 270 cm, és 10-30 grammos dobalappal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a botot bármilyen kihívás elé állítva használhatjuk. A horgászat során a horgászbot stabilitása kritikus fontosságú, és a MIKADO Blade Elite SPIN (10-30G 270 cm) pergető horgászbotjának kialakítása biztosítja, hogy a horgászat során a bot sosem fog elhajolni, és a halakat kényelmesen és biztonságosan tudjuk fogni.

A horgászbot anyaga kiváló minőségű carbon, amelynek köszönhetően az erősebb halak is könnyen kifáraszthatók, és a bot kiválóan ellenáll a korróziónak és az abraziónak.

A MIKADO Blade Elite SPIN (10-30G 270 cm) pergető horgászbot előnyei között említhető, hogy rendkívül könnyű, és a kényelmes fogás érdekében ergonomikusan kialakított markolattal rendelkezik. A markolat anyaga a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően van kialakítva, és biztosítja a kényelmes és biztonságos fogást.

A horgászbot rendkívül érzékeny, így a halak mozgását és az aljzat változásait is pontosan érzékeli. Ez lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a legjobb helyen és időben végezzék a horgászatot, és magasabb esélyük van a halak elkapására.

A MIKADO Blade Elite SPIN (10-30G 270 cm) pergető horgászbot nagyon sokoldalú, és bármilyen típusú halra használható. A kiváló minőségű anyagoknak és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a horgászat során kényelmesen és biztonságosan tudjuk használni a botot.

A horgászbot mérete 270 cm, ami azt jelenti, hogy a horgászat során könnyen elérhetjük a távoli helyeket is. A horgászbot súlya mindössze 180 gramm, így könnyen hordozható, és a hosszú távú horgászat során sem fogja megterhelni a horgászt.

Összességében a MIKADO Blade Elite SPIN (10-30G 270 cm) pergető horgászbot egy igazán kiváló minőségű termék, amelynek számos előnye van a horgászok számára. A horgászbot rendkívül érzékeny, nagyon sokoldalú, és kiváló minőségű anyagokból készült. Ha egy kiváló minőségű és sokoldalú horgászbotot keresel, akkor a MIKADO Blade Elite SPIN (10-30G 270 cm) pergető horgászbot a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák