MIKADO Blade PERCH UL (180cm) pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13036-180
Gyártó: MIKADO
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 180 cm
Tagok száma: 2 rész

7990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az Ultra Light pergetők ajánlásával!
Cikkszám: 13036-180
Dobósúly: Ultra light
Hossz: 1,80 m
Súly: 120 g
Szállítási méret: 95 cm
Tagok száma: 2

A Blade pergető szériájának legfinomabb darabja, mellyel a kellő távolságba, pontosan a kiszemelt helyre röpíthetjük a legkisebb műcsalikat is.


Felépítése különleges: egy finom, de erős pálcára egy vékony tömör spicc került. A dobásokért a spicc rész a felelős, a fárasztásban viszont a bot többi része veszi fel a harcot a ragadozókkal.

Egyedi felépítése az IM12 karbon anyag tulajdonságaival kombinálva a műcsali minden rezdülését hűen közvetíti, majd az érzékeny spicc a bevágás és a fárasztás során felkeményedik, és immár egy viszonylag kemény bottal fáraszthatunk.

Tökéletesen alkalmas a partközeli sügerek becserkészésére, de a hosszabb változatokkal bátran nekiállhatunk például balinozni, mivel a kisméretű wobblerek is tekintélyes távolságba repíthetők a horgászbot által.

Használjunk hozzá leheletvékony fonott zsinórt, vagy szintén nagyon vékony, 0,16 körüli monofilt.


Kiváló minőségű horgászbotot kapunk, mellyel élmény a horgászat és a hal fárasztása egyaránt.A horgászók világában a megfelelő felszerelés kiválasztása kulcsfontosságú a sikeres horgászati élményhez. A MIKADO Blade PERCH UL (180cm) pergető horgászbot tökéletes választás minden olyan horgásznak, aki szereti az élő csalikat, a könnyű pergetést és a nagy halakat. Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készül, és számos előnnyel rendelkezik, amelyek segítenek abban, hogy a horgászat valódi élménnyé váljon.

Az első dolog, amit érdemes megemlíteni, az a bot hossza. A MIKADO Blade PERCH UL (180cm) pergető horgászbot 180 cm hosszú, így ideális választás azok számára, akik szeretnék a dobások hosszát és pontosságát növelni. A hosszabb botokkal könnyebb a távoli dobások elérése, és nagyobb területet lehet lefedni, ami különösen előnyös a nagy folyók és tavak esetében.

Azonban a hossz nem az egyetlen előnye ennek a horgászbotnak. A pergető bot nagyon könnyű, így hosszabb ideig is kényelmesen lehet vele horgászni. Mindezek mellett a bot nagyon érzékeny, így a halak észrevétele könnyebb, és a kapásokat is könnyebben lehet észrevenni. Ez az érzékenység azonban nem jelenti azt, hogy nem lenne elég erős a nagyobb halak fogásához. A bot nagyon tartós, és akár a nagyobb pontyokat is biztonságosan lehet vele fogni.

A MIKADO Blade PERCH UL (180cm) pergető horgászbot kiváló minőségű anyagokból készül, és a legmagasabb színvonalú összeszerelési eljárásokkal készül. A bot erős és tartós, de ugyanakkor rendkívül érzékeny is. A bot pergető nyéllel van ellátva, amely kiváló tapadást biztosít a kezedben, és nem csúszik ki még nedves körülmények között sem.

A MIKADO Blade PERCH UL (180cm) pergető horgászbot kiváló választás minden olyan horgásznak, aki szeretne könnyedén horgászni, és élményekkel gazdagodni. A bot könnyű, erős és tartós, és kiváló minőségű anyagokból készült, így biztos lehet benne, hogy hosszú éveken át szolgálni fogja Önt. A bot méretei megfelelőek minden horgászati helyszínhez, és a különleges tulajdonságai garantálják, hogy minden horgászati élményt élvezni fogsz. A MIKADO Blade PERCH UL (180cm) pergető horgászbot minden horgász számára ajánlott, akik szeretik a könnyű pergetést, az élő csalikat és a nagy halakat.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák