MIKADO Blade PERCH UL (210cm) pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13036-210
Gyártó: MIKADO
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 210 cm
Tagok száma: 2 rész

8990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az Ultra Light pergetők ajánlásával!
Cikkszám: 13036-210
Dobósúly: Ultra light
Hossz: 2,10 m
Súly: 132 g
Szállítási méret: 110 cm
Tagok száma: 2

A Blade pergető szériájának legfinomabb darabja, mellyel a kellő távolságba, pontosan a kiszemelt helyre röpíthetjük a legkisebb műcsalikat is.


Felépítése különleges: egy finom, de erős pálcára egy vékony tömör spicc került. A dobásokért a spicc rész a felelős, a fárasztásban viszont a bot többi része veszi fel a harcot a ragadozókkal.

Egyedi felépítése az IM12 karbon anyag tulajdonságaival kombinálva a műcsali minden rezdülését hűen közvetíti, majd az érzékeny spicc a bevágás és a fárasztás során felkeményedik, és immár egy viszonylag kemény bottal fáraszthatunk.

Tökéletesen alkalmas a partközeli sügerek becserkészésére, de a hosszabb változatokkal bátran nekiállhatunk például balinozni, mivel a kisméretű wobblerek is tekintélyes távolságba repíthetők a horgászbot által.

Használjunk hozzá leheletvékony fonott zsinórt, vagy szintén nagyon vékony, 0,16 körüli monofilt.


Kiváló minőségű horgászbotot kapunk, mellyel élmény a horgászat és a hal fárasztása egyaránt.Ha egy igazán minőségi pergető horgászbotot keresel, akkor a MIKADO Blade PERCH UL (210cm) a tökéletes választás. Ez a horgászbot a MIKADO márkától származik, amely híres a minőségi horgászfelszereléseiről. A Blade PERCH UL kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a kényelmet a horgászat során.

A horgászbot hossza 210 cm, ami ideális a pergető horgászat során. Az optimális méretű horgászbot fontos szerepet játszik abban, hogy megfelelően tudjuk irányítani a horgászbotot, így könnyebben tudjuk elkapni a kívánt halat. Az ilyen hosszúságú pergető horgászbotok kiválóak a kisebb halak, mint például a sügér vagy a kárász, fogására.

A horgászbot anyaga nagyon könnyű, ami lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig, fáradtság nélkül tudjunk horgászni. A nagyon könnyű anyag használata lehetővé teszi, hogy a horgászbotot könnyedén mozgassuk és irányítsuk, ami fontos az eredményes horgászat szempontjából.

A horgászbot fogása kényelmes és stabil fogást biztosít. A kényelmes fogás lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig tudjunk horgászni anélkül, hogy fáradtak lennénk. A stabil fogás pedig lehetővé teszi, hogy pontosan irányítsuk a horgászbotot, így könnyebben elérjük a kívánt halat.

A horgászbot kiváló minőségű és tartós anyagokból készült. Ez azt jelenti, hogy hosszú élettartammal rendelkezik, és idővel sem veszít a minőségéből. A tartósság fontos szempont az olyan pergető horgászbotok esetében, amelyeknek nagy igénybevételnek vannak kitéve.

A MIKADO Blade PERCH UL (210cm) könnyen szállítható és tárolható. Az ilyen típusú horgászbotok általában hosszúak és nehézkesek, de ez a horgászbot könnyű és könnyen szétszerelhető, így kényelmesen szállítható és tárolható.

Összességében, ha egy kiváló minőségű, tartós és könnyen kezelhető pergető horgászbotot keresel, akkor a MIKADO Blade PERCH UL (210cm) a tökéletes választás. A horgászat során garantáltan kényelmesen és sikeresen tudsz majd horgászni ezzel a kiváló minőségű horgászbot szerszámmal.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák