MIKADO Blade PERCH UL (240cm) pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13036-240
Gyártó: MIKADO
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 240 cm
Tagok száma: 2 rész

10490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Az Ultra Light pergetők ajánlásával!
Cikkszám: 13036-240
Dobósúly: Ultra light
Hossz: 2,40 m
Súly: 147 g
Szállítási méret: 125 cm
Tagok száma: 2

A Blade pergető szériájának legfinomabb darabja, mellyel a kellő távolságba, pontosan a kiszemelt helyre röpíthetjük a legkisebb műcsalikat is.


Felépítése különleges: egy finom, de erős pálcára egy vékony tömör spicc került. A dobásokért a spicc rész a felelős, a fárasztásban viszont a bot többi része veszi fel a harcot a ragadozókkal.

Egyedi felépítése az IM12 karbon anyag tulajdonságaival kombinálva a műcsali minden rezdülését hűen közvetíti, majd az érzékeny spicc a bevágás és a fárasztás során felkeményedik, és immár egy viszonylag kemény bottal fáraszthatunk.

Tökéletesen alkalmas a partközeli sügerek becserkészésére, de a hosszabb változatokkal bátran nekiállhatunk például balinozni, mivel a kisméretű wobblerek is tekintélyes távolságba repíthetők a horgászbot által.

Használjunk hozzá leheletvékony fonott zsinórt, vagy szintén nagyon vékony, 0,16 körüli monofilt.


Kiváló minőségű horgászbotot kapunk, mellyel élmény a horgászat és a hal fárasztása egyaránt.A MIKADO Blade PERCH UL (240cm) pergető horgászbot a kiváló minőségű anyagok és a precíz gyártási folyamat eredménye, amely lehetővé teszi az érzékeny és hatékony pergető horgászatot. Ez a bot kiválóan alkalmas a kisebb halak, mint például a sügér, balin és csuka fogására.

A bot hossza 240 cm, ami ideálissá teszi a hosszabb dobásokat és a nagyobb képességet a halak fárasztására. A bot anyaga nagyon erős és tartós, ami garantálja a hosszú élettartamot és a nagyobb terhelési képességet. A bot kialakítása nagyon könnyű, így a horgászok számára nagyon kényelmes használni.

Az MIKADO Blade PERCH UL (240cm) pergető horgászbot kiválóan alkalmas a könnyű és érzékeny pergető bottal történő horgászatra. A bot nagyon könnyű, ami lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó horgászatot anélkül, hogy a horgász fáradtnak érezné magát. Az érzékeny bot lehetővé teszi a horgász számára, hogy észrevegye a legkisebb halmozgásokat is, ami nagyon fontos a sikeres halászathoz.

A bot kialakítása nagyon ergonomikus és kényelmes, ami lehetővé teszi a horgász számára, hogy hosszabb ideig használja, anélkül hogy fáradtnak érezné magát. A bot markolata nagyon kényelmes és biztonságosan tartja a botot, ezáltal növelve a horgász élményét és sikerét. A bot kialakítása nagyon stílusos és modern, ami biztosítja, hogy a horgászok számára egy kellemes élmény legyen használni.

Az MIKADO Blade PERCH UL (240cm) pergető horgászbot egy remek választás a halászok számára, akik könnyű és érzékeny pergető bottal szeretnének horgászni. A bot nagyon erős és tartós, ami garantálja a hosszú élettartamot és a nagyobb terhelési képességet. A bot kialakítása nagyon ergonomikus és kényelmes, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb ideig használják anélkül, hogy fáradtnak éreznék magukat. A bot markolata nagyon kényelmes és biztonságosan tartja a botot, ezáltal növelve a horgász élményét és sikerét. Az MIKADO Blade PERCH UL (240cm) pergető horgászbot kiváló minőségű és megbízható eszköz a sikeres horgászathoz.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák