Wizard Asp Spin 300cm 14-60g pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13181-300
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 300 cm
Tagok száma: 2 rész

14490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13181-300
Dobósúly: 14-60 g
Hossz: 300 cm
Súly: 206 g
Szállítási méret: 157 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

Megérkezett a Wizard ASP orsó társa a Wizard ASP Spin pergető horgászbot! A legfontosabb tulajdonsága, hogy 3 féle méretben készül, melyből a leghosszabb 3 méteres.
Gyakorlott horgászok mondhatják, hogy minek ilyen hosszú, hiszen nem lehet vele nagyobbat dobni, mint egy 240-es bottal.
A válasz ebben az esetben az, hogy az átlagos, vastag és viszonylag nehéz botokkal nem lehet nagyobbat dobni, mert nem tudunk kellő lendületet és dinamizmust vinni a dobásba.
A Wizard Asp viszont egy nagyon vékony és könnyű horgászbot, amivel biztosan messzebbre dobunk egy rövidebb horgászbotnál. Az orsótartó felett 10 mm-es vastagsággal rendelkezik a 240-es változat.

És mint tudjuk a balinokhoz nagy dobás kell.
Megérzik ha rájuk vadászunk és távolabb húzódnak a veszélyes zónától.

De mi métereket nyertünk és máris köztük landol a műcsali, mely esetünkben lehet egy Salmo Wave.
Ezzel a kombóval és egy Asp orsóval nincs elérhetetlen távolság és hal. Főzsinórnak mehet a leheletvékony fonott. SIC gyűrűsor biztosítja a zökkenőmentes kifutást.
Gerinces, feszes bot, mellyel a távoli bevágások is biztosan ülnek.

Mindenkinek ajánljuk aki balinra horgászik, legyen kezdő, haladó, vagy profi.
Emellett természetesen bármelyik ragadozóhalunk horgászatára kiválóan alkalmas.

A Wizard Asp Spin egy kiváló minőségű pergető horgászbot, amelyet a WIZARD márkája készített. Ez a horgászbot ideális választás mind az amatőr, mind pedig a haladó horgászok számára. A horgászbot hossza 300cm, és 14-60g súlyú csalikkal használható.

Az Asp Spin kialakítása különösen alkalmas a ragadozó halak, például az asp, a süllő vagy a csuka horgászatára. Az Asp Spin bot nagyfokú érzékenységgel rendelkezik, így a halak jelzéseit könnyen észlelhetjük, és pontosan reagálhatunk rájuk. A bot anyaga könnyű és erős, így hosszú távon is kényelmesen használható.

Az Asp Spin bot kiválóan alkalmas nagyobb folyókban és tavakban történő horgászatra, mivel nagyobb területeket lehet vele lefedni. A bot nagy pontossággal dobható, és nagyon jó irányíthatóságot biztosít. A bot hossza lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságból is horgásszunk, így kevesebb zavarás éri a halakat, és nagyobb eséllyel tudunk sikeresen horgászni.

Az Asp Spin botot könnyen kezelhető és használható, és a kialakítása lehetővé teszi a precíz állítást. Az ergonomikus nyél kényelmes és biztonságos fogást biztosít, így hosszabb időt is eltölthetünk a vízparton anélkül, hogy fáradtnak éreznénk magunkat. Az Asp Spin bot kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik, és könnyen karbantartható.

Az Asp Spin bot méretei lehetővé teszik, hogy könnyen szállítható legyen, így bármilyen horgászatra magunkkal vihetjük. A termék méretei 300cm x 14-60g, így ideális választás lehet, ha nagyobb területeket szeretnénk lefedni.

Összességében elmondható, hogy a WIZARD Asp Spin egy kiváló minőségű pergető horgászbot, amely ideális választás mind az amatőr, mind pedig a haladó horgászok számára. A bot nagyfokú érzékenységgel és precizitással rendelkezik, így nagyon jó eredményeket érhetünk el vele. A bot anyaga könnyű és erős, így hosszú távon is kényelmesen használható. Ha nagyobb területeket szeretnénk lefedni, akkor az Asp Spin bot biztosan megfelelő választás lesz.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák