WIZARD CLASSIC JIG (240cm 20-40G) pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13185-240
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 240 cm
Tagok száma: 2 rész

12990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13185-240
Dobósúly: 20-40 g
Hossz: 2,40 m
Súly: 155 g
Szállítási méret: 124 cm
Tagok száma: 2

Wizard Classic Jig pergető bot

A plasztik csalis pergetés speciális igényeit hivatott kiszolgálni ez a nagyszerű bot.

Nagy rugalmasságú karbonból készült, ezért érezni lehet vele a jig-fejek minden rezdülését, ami elengedhetetlen ebben a műfajban.
A nyél kiképzése és a minőségi orsótartója kiváló fogást biztosít, így az egész napos horgászat is kényelmes vele.
A duplon borítású nyélnek köszönhetően még hidegebb időben sem fog fázni a kezünk.

Vékony fonott zsinórral ajánljuk a használatát (0,10 mm).
Ez garantálja számunkra a legközvetlenebb kapcsolatot a csalival és a megakasztott hallal egyaránt.

Az orsó kiválasztásánál figyeljünk oda a megfelelő fékre, melyen sokszor múlhat a horogra kerített halunk eredményes kifárasztása.

Kezdő és haladó horgászainknak egyaránt ajánljuk.

A WIZARD CLASSIC JIG (240cm 20-40G) pergető horgászbot egy igazi ékkő a WIZARD márkájú termékek között. A horgászok számára tervezett bot a legjobb minőségű anyagokból készült, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik.

A horgászok által nagyra értékelt tulajdonsága az, hogy nagyon könnyű, így hosszabb ideig is kényelmesen használható. A WIZARD CLASSIC JIG (240cm 20-40G) pergető horgászbot a maga 240 cm-es hosszával és 20-40 grammos súlyával kiválóan alkalmas a pergető horgászat minden formájára. A rugalmas bot könnyedén megfelel a különböző körülményeknek, így a horgászok bármikor megbízhatnak benne.

A WIZARD CLASSIC JIG (240cm 20-40G) pergető horgászbot kiválóan alkalmas a tengeri és édesvízi horgászatra is. A bot precíz és pontos dobásokat tesz lehetővé, így a horgászok könnyen elérhetik a kívánt távolságokat és célokat.

A bot nagy előnye, hogy könnyen kezelhető, így még a kezdő horgászok is könnyen használhatják. A WIZARD CLASSIC JIG (240cm 20-40G) pergető horgászbot ergonomikus nyéllel rendelkezik, ami kényelmes és biztonságos fogást biztosít a horgászoknak.

A WIZARD CLASSIC JIG (240cm 20-40G) pergető horgászbot egyedi és stílusos megjelenésével is kitűnik a többi pergető horgászbot közül. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik.

Összességében elmondható, hogy a WIZARD CLASSIC JIG (240cm 20-40G) pergető horgászbot a legjobb minőségű anyagokból készült, könnyen kezelhető, nagyon könnyű és nagyon rugalmas. A bot nagy előnye, hogy alkalmas a tengeri és édesvízi horgászatra is, és kiválóan alkalmas a pergető horgászat minden formájára. A bot egyedi megjelenése pedig még vonzóbbá teszi a horgászok számára. Ha egy igazán minőségi pergető horgászbotot keresel, akkor a WIZARD CLASSIC JIG (240cm 20-40G) pergető horgászbot a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák