WIZARD CLASSIC JIG (270cm 30-60G) pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13185-270
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 270 cm
Tagok száma: 2 rész

13490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 13185-270
Dobósúly: 30-60 g
Hossz: 2,70 m
Súly: 165 g
Szállítási méret: 139 cm
Tagok száma: 2

Wizard Classic Jig pergető bot

A plasztik csalis pergetés speciális igényeit hivatott kiszolgálni ez a nagyszerű bot.

Nagy rugalmasságú karbonból készült, ezért érezni lehet vele a jig-fejek minden rezdülését, ami elengedhetetlen ebben a műfajban.
A nyél kiképzése és a minőségi orsótartója kiváló fogást biztosít, így az egész napos horgászat is kényelmes vele.
A duplon borítású nyélnek köszönhetően még hidegebb időben sem fog fázni a kezünk.

Vékony fonott zsinórral ajánljuk a használatát (0,10 mm).
Ez garantálja számunkra a legközvetlenebb kapcsolatot a csalival és a megakasztott hallal egyaránt.

Az orsó kiválasztásánál figyeljünk oda a megfelelő fékre, melyen sokszor múlhat a horogra kerített halunk eredményes kifárasztása.

Kezdő és haladó horgászainknak egyaránt ajánljuk.

A WIZARD CLASSIC JIG (270cm 30-60G) pergető horgászbot kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készült, amely garantálja a tartósságot és a hatékonyságot. Ez a bot azoknak a horgászoknak lett tervezve, akik szeretik a nagyobb méretű halakat fogni, vagy olyan helyeken horgásznak, ahol a nagyobb távolságokra kell dobni.

A 270 cm-es bot hossza lehetővé teszi a messzebbi dobásokat, amelyekkel könnyen elérhetők a nehezen elérhető helyek is. A 30-60g-os dobósúly pedig lehetővé teszi a nagyobb és nehezebb csalik, mint például a nagyobb műcsalik, gumik, jigfejek és csalitömegek használatát. A bot nagyon érzékeny, így lehetővé teszi a pontosabb és hatékonyabb kapásjelzést is, amelynek köszönhetően a horgászok könnyebben és hatékonyabban tudnak halat fogni.

A WIZARD CLASSIC JIG (270cm 30-60G) pergető horgászbot rendkívül könnyű, ami nagy előnyt jelent a hosszú távú horgászat során. Az ergonomikus fogantyú pedig kényelmes fogást biztosít, ami csökkenti a fáradtságot és az izomfájdalmakat. Az erős és strapabíró anyagokból készült bottest pedig garantálja a hosszú élettartamot, így hosszú távon is használható.

A WIZARD CLASSIC JIG (270cm 30-60G) pergető horgászbot nagyszerű választás minden olyan horgásznak, aki szeretne hatékonyan és eredményesen halat fogni. A bot alkalmas az édesvízi és a sósavas horgászatra is, így a horgászok széles körének ajánljuk. A termék könnyen használható és kezelhető, így akár a kezdő horgászok is könnyen elsajátíthatják a használatát.

Összességében elmondható, hogy a WIZARD CLASSIC JIG (270cm 30-60G) pergető horgászbot egy kiváló minőségű és megbízható termék, amely garantálja a hatékonyságot és a tartósságot. A bot könnyű, erős és érzékeny, így lehetővé teszi a nagyobb és nehezebb csalik használatát is. A termék kiváló választás minden olyan horgásznak, aki szeretne hatékonyan és eredményesen halat fogni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák