WIZARD SKILL (8G, 200cm) pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13039-200
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 200 cm
Tagok száma: 2 rész

6990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Új taggal bővült 2016-ban a Wizard rablóhalas botcsaládja.
Cikkszám: 13039-200
Dobósúly: 2-8 g
Hossz: 2,00 m
Súly: 106 g
Szállítási méret: 106 cm
Tagok száma: 2
Akció: B
Új taggal bővült 2016-ban a Wizard rablóhalas botcsalád. A könnyű pergetés kedvelői nem hagyhatják ki.


A pergető horgászat manapság már nem csak akkor kerül előtérbe, ha békés halaink kevésbé reagálnak jól az etetésre és a felkínált csalira.
Sokan űzik akár nyáron is, nem feltétlen csak a klasszikus süllőre, csukára, hanem balinokra és a part szélében közlekedő sügerekre is.

Elsősorban nekik ajánljuk Wizard Skill pecabotunkat, mely egyesíti magában a régi jól bevált Energo Team Skill és a legújabb Wizard botcsalád előnyeit.
A könnyű, IM 12-es carbon anyagból készült horgászbot alkalmas akár egész napos kézben tartott horgászathoz is. Gerincessége nagy segítségünkre van a csali vezetése és a bevágás hatékonyságának növelése szempontjából is.

A bot különlegessége az a tűspicces vég, mely érzékenységénél fogva a műcsalink legapróbb rezdüléseit is tökéletesen közvetíti.
Sok gyártó rontja el botjait azzal, hogy a tűspicc és a bot többi része között nincs kellő átmenet, a horgászbot íve megtörik. Ezzel szemben a Wizard Skill tökéletes ívben dolgozik a fárasztás során, így szinte semmi esély a horgon lévő hal elvesztésére.

A könnyű, ám mégis kiváló kopásállósággal rendelkező gyűrűk között tökéletesen futnak a nanofil, vagy a lehelet vékony, maximum 0,06 mm-es fonott zsinórok.


Azok számára ajánljuk ezt a horgászbotot, akik már ismerik a pergetés csínját-bínját és ennek kihasználására egy professzionális horgászbotot keresnek.


A WIZARD márkájú 'WIZARD SKILL (8G, 200cm) pergető horgászbot' egy fantasztikus választás minden pergető horgász számára. Ez a bot fantasztikus tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek garantálják, hogy még a legnehezebb kihívásokkal is könnyedén megbirkózik.

Az első dolog, amit érdemes megemlíteni erről a botról, az a hossza. Az 200 cm hosszúság lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságból is dobáljunk, és jobban elérjük a halakat. Ez különösen akkor hasznos, ha az adott vízben a halak távolabb tartózkodnak a parttól.

Ezen kívül a WIZARD SKILL horgászbot rendkívül könnyű és kényelmes a használat során. A bot anyaga nagyon tartós, de mégis nagyon könnyű. Ez azt jelenti, hogy hosszú időn keresztül használhatod, anélkül hogy fáradtan éreznéd magad.

Ezen kívül a bot nagyon érzékeny és precíz. Ez azt jelenti, hogy a bot segítségével pontosan tudod, hol tartózkodnak a halak, és hogyan kell mozgatni az iszapot vagy a csalit, hogy a halakat vonzza. A bot nagyon érzékeny, így még a legkisebb halak is jól érezhetőek a boton keresztül.

A WIZARD SKILL horgászbot rendkívül erős is. Az 8G-os súlyból látható, hogy a bot nagyon erős és könnyen megbirkózik a nagyobb halakkal is. Az erős botnak köszönhetően a nagyobb halakat is könnyedén kifoghatod, és nem kell aggódnod a bot eltörése miatt.

A bot nagyon jól megtervezett és ergonomikus kialakítású. A markolat nagyon kényelmes, így hosszabb időn keresztül is kényelmesen tudod használni. A bot kialakítása lehetővé teszi, hogy a botot magabiztosan tartsd a kezedben, és biztonságosan dolgozz vele.

Összességében a WIZARD márkájú 'WIZARD SKILL (8G, 200cm) pergető horgászbot' egy kiváló választás minden pergető horgász számára. A bot nagyon könnyű, erős és precíz, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb eszközöket használod a legnagyobb halak kifogásához. Ha szeretnél egy megbízható és hatékony horgászbotot, akkor érdemes lehet kipróbálnod a WIZARD SKILL-et!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.71

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák