WIZARD SKILL (8G,220cm) pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13039-220
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 220 cm
Tagok száma: 2 rész

8690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A pergető horgászat manapság már nem csak akkor kerül előtérbe, ha békés halaink kevésbé reagálnak jól az etetésre és a felkínált csalira. Sokan űzik akár nyáron is, nem feltétlen csak a klasszikus süllőre, csukára, hanem balinokra és a part szélében közlekedő sügerekre is.
Cikkszám: 13039-220
Dobósúly: 2-8 g
Hossz: 2,20 m
Súly: 118 g
Szállítási méret: 115 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

A pergető horgászat manapság már nem csak akkor kerül előtérbe, ha békés halaink kevésbé reagálnak jól az etetésre és a felkínált csalira.
Sokan űzik akár nyáron is, nem feltétlen csak a klasszikus süllőre, csukára, hanem balinokra és a part szélében közlekedő sügerekre is.

Elsősorban nekik ajánljuk Wizard Skill pecabotunkat, mely egyesíti magában a régi jól bevált Energo Team Skill és a legújabb Wizard botcsalád előnyeit.
A könnyű, IM 12-es carbon anyagból készült horgászbot alkalmas akár egész napos kézben tartott horgászathoz is. Gerincessége nagy segítségünkre van a csali vezetése és a bevágás hatékonyságának növelése szempontjából is.

A bot különlegessége az a tűspicces vég, mely érzékenységénél fogva a műcsalink legapróbb rezdüléseit is tökéletesen közvetíti.
Sok gyártó rontja el botjait azzal, hogy a tűspicc és a bot többi része között nincs kellő átmenet, a horgászbot íve megtörik. Ezzel szemben a Wizard Skill tökéletes ívben dolgozik a fárasztás során, így szinte semmi esély a horgon lévő hal elvesztésére.

A könnyű, ám mégis kiváló kopásállósággal rendelkező gyűrűk között tökéletesen futnak a nanofil, vagy a lehelet vékony, maximum 0,06 mm-es fonott zsinórok.

Azok számára ajánljuk ezt a horgászbotot, akik már ismerik a pergetés csínját-bínját és ennek kihasználására egy professzionális horgászbotot keresnek.

A WIZARD márkájú 'WIZARD SKILL (8G,220cm) pergető horgászbot' egy valódi álombot minden pergető horgász számára. Egy olyan bot, amely biztosítja a stabilitást és a pontosságot, amire minden pergető horgásznak szüksége van. Az 8G-os dobósúly biztosítja, hogy az általánosabb méretű csalikat is könnyedén dobhatunk, míg a 220cm-es hossz biztosítja a horgász számára az optimális hosszúságot, ami a precíz dobásokhoz szükséges.

A WIZARD SKILL pergető horgászbot egy kiváló minőségű, könnyű, és tartós bot, amely kiváló ár-érték arányt kínál. A bot könnyűsége és hossza miatt az egyik legkényelmesebb bot a piacon, amely lehetővé teszi a horgász számára, hogy hosszabb időn keresztül is fájdalom nélkül horgásszon.

A bot kialakítása lehetővé teszi a csalik pontos és messzire való dobását, amely nagyon fontos a pergetős horgászatban. A bot egészén tartós, minőségi anyagokat használtak, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. Az ergonomikus markolata pedig biztosítja a horgász számára a kényelmes és stabil fogást, amely biztosítja a pontos dobást és a stabil halak fárasztását.

A 220cm-es hossz olyan botok közé tartozik, amelyek lehetővé teszik a horgász számára, hogy nagyobb területeket fedjen le a vízben, így lehetősége van arra, hogy a halakat a víz alatt keresse és megfelelően kövesse. A hosszú botoknak az a nagy előnye, hogy a horgász számára lehetőséget adnak arra, hogy jobb szögben dobjon a vízbe, így a dobás pontosabb és messzebbre megy.

A WIZARD SKILL pergető horgászbot egy olyan bot, amelyet minden pergetős horgász számára ajánlunk. A könnyűsége, a tartóssága és a kényelmes fogása mellett a bot ára is nagyon kedvező, így mindenki számára elérhető. Ha egy olyan botot keresel, amely biztosítja a stabilitást és a precíziót, akkor a WIZARD SKILL pergető horgászbot az a bot, amire szükséged van!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák