Wizard Streetfishing 2-10g 228cm pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13182-228
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 228 cm
Tagok száma: 2 rész

9990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Light és Ultra light pergetésre ajánljuk.
Cikkszám: 13182-228
Dobósúly: 2-10 g
Hossz: 2,28 m
Súly: 120 g
Szállítási méret: 121 cm
Tagok száma: 2
Akció: B

A pergető horgászat megkérdőjelezhetetlen népszerűségnek örvend napjainkban. Így a gyártóknak kifinomult kezeknek és többéves rutinnak kell megfelelniük, amikor egy horgászbotot a piacra dobnak. Emellett fontos szerepet kap a dizájn is.
Így jött létre, hosszú tervező munka során a Wizard Streetfishing, mely mind küllemében, mind pedig használati értékében elismerést vált ki a módszer kedvelőiből.
Kiemelném a bot jó minőségű anyagát és gyűrűsorát. Kifejezetten sok gyűrű található a horgászboton. Ez azért van, hogy a nagyon vékony monofil, nanofil, esetleg fonott zsinórokat megvezesse és a dobás pontos és hosszú legyen. A nyéltag felett aprócska horog beakasztó fül kapott helyet, amibe műcsalink horgát tudjuk beakasztani, így nem fog sérülni a gyűrű, ha esetleg abba akasztanánk be.
A bot spicce tömör carbon, ami kivételesen érzékennyé teszi a horgászbotot, viszont fárasztás során a bot teste átveszi a terhelést és nagyobb testű halakat is könnyen ki tudunk fárasztani vele. Ha van helyünk fárasztani, akár 10 kg körüli ragadozókat is partra segíthetünk.
A nyéltag egy modern, osztott pergető nyél, mely a felső markolat részen egy különleges bemarást kapott, hogy ujjainkkal stabilan és csúszás mentesen tudjuk szorítani a botot.
Light és Ultra light pergetésre ajánljuk őket.

A Wizard Streetfishing (2-10g 228cm) pergető horgászbot a horgászok igényeire szabva lett tervezve. Ez az újratöltött és modernizált horgászbot a legújabb technológiával készült, és kiváló minőséget nyújt a horgászatban.

A Wizard Streetfishing horgászbot 228 cm hosszú és 2-10g közötti súlyú csalikhoz tervezték, így könnyedén használható a kis halak fogására. A bot könnyű és nagyon kényelmes, így hosszabb horgászatoknál sem jelent terhet a horgász számára.

A pergető horgászbot erős anyagból készült, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot a horgászat során. Az anyagok kiválasztása különösen fontos a pergető horgászatnál, mivel az ilyen típusú horgászat során a botnak ki kell bírnia a nagyobb terhelést is.

A Wizard Streetfishing horgászbot kiegyensúlyozott kialakítással rendelkezik, ami lehetővé teszi a pontos dobást és a horgászat során a precíz irányítást. A bot nyél része gumírozott, így kényelmesen fogható, még nedves állapotban is.

A horgászbot kiváló minőségű gyűrűkkel van felszerelve, amelyek megakadályozzák a zsinór hajlítását és töredezését. Ezenkívül a bot végén található "hook keeper" segítségével a horog biztonságosan és könnyen tárolható.

Összességében a Wizard Streetfishing (2-10g 228cm) pergető horgászbot egy nagyszerű választás a pergető horgászat szerelmeseinek. A könnyű és tartós kialakítás, a kiegyensúlyozott és precíz irányítás, a kiváló minőségű gyűrűk és a gumírozott fogantyú mind-mind előnyöket nyújtanak a horgászok számára. Ha egy megbízható és hatékony horgászbotra van szükséged, a Wizard Streetfishing biztosan megfelel az igényeidnek.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák