WIZARD TELE SKILL (180 cm 5-20G) pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13043-180
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 180 cm
Tagok száma: 5 rész

11490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
EnergoTeam Wizard Tele Skill - Praktikus pergető bot széria, UL és Light pergetéshez. A Tele Skill kedvelt botcsalád immár elérhető teleszkópos kivitelben is, mely kedvező alternatívát nyújt azoknak is, akik utazás, esetleg nyaralás alatt is kedveznének hobbijuknak.
Cikkszám: 13043-180
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 180 cm
Súly: 132 g
Szállítási méret: 62 cm
Tagok száma: 5
Akció: A

EnergoTeam Wizard Tele Skill

Az ET Wizard kedvelt pergető szériája tovább bővült, a Tele Skill botcsaláddal. Ha utazás, esetleg nyaralás során, pergetni akart volna, de visszatartotta a sok csomag mellett a bot mérete is a szállítás során, hogy magával vigye azt is, akkor a Tele Skill megoldást fog erre a problémára nyújtani, hogy bármikor egy UL vagy Light pergetés élményével gazdagodhasson.

Ezen Skill széria teleszkópos rendszerű, rendkívül kedvező szállítási méretet kapva ezáltal. Természetesen anyagszerkezete egyezik a 2 részes kivitelűvel, megőrizve annak pozitív tulajdonságait. Kellő gerince van a botnak, ami párosul a dobási súlytartományhoz illeszkedő érzékenységgel, mivel a kis csalik vezetéséhez és a kapás érzékeléséhez ez szükséges itt is. Szállítási hossza kiemelkedő! Bárhová is menjünk, magunkkal tudjuk vinni, egy táskában is akár, sőt külföldi repülős utakon is befér a feladott poggyászba! Nem kell kint sokszor 3x, 5x drágábban megvásárolni a felszerelést, ha magunkkal tudjuk vinni.

A bot gerincét egy cső IM12-es anyag alkotja, amely magas Carbon tartalmának köszönhetően könnyű és erős, a fogott hal kirohanásait jól kidolgozza. Az igazi érzékenységét a tömör tűspicc adja. Rugalmasság és erő társul hozzá ebben a nagyszerű horgászbotban.

A használhatóságot tovább növeli, hogy a spiccen 1 db csúszógyűrű foglal helyet, így a spicctag hosszabb lehetett az átlagosnál. És itt jön a csattanó! A tűspicc rugalmasabb cső társainál ezért az 5-20 g-os változatot kezdőbb horgászok részére is ajánljuk, mert jól tolerálja a kezdeti figyelmetlenségeket.

A 2-8 g-os hajszálvékony spicce miatt, ezt már inkább a tapasztaltabb horgászoknak ajánljuk.
Zsinórvastagság tekintetében: - 2-8 g-hoz 0,12 - 0,18 mm-es monofilt ajánlunk
- 5-20 g-hoz 0,14 - 0,20 mm-es monofilt, de itt már szerepet játszhatnak a legvékonyabb nanofil és fonott zsinórok is Csavaros orsótartó, ultrakönnyű gyűrűk és könnyített, dizájnos nyél került rá. A blank zöld stíluselemei mellett, parafa berakás is van a száron, még jobb esztétikát biztosítva.

Kiváló minőségű horgászbottal vehetjük üldözőbe a kisebb és közepes méretű csukákat, süllőket és a gigantikus sügéreket vagy akár a tengeri ellenfeleket.

A WIZARD TELE SKILL (180 cm 5-20G) pergető horgászbot ideális választás a horgászok számára, akik szeretnének egy könnyű és nagyon érzékeny botot, amely segít abban, hogy könnyedén elkapják a kívánt halakat. A bot hossza 180 cm, és kifejezetten pergető horgászatra lett tervezve, így remek választás azok számára, akik szeretik az aktív horgászatot.

A horgászbot kialakítása és anyaga egyaránt kiváló minőségű. A bot karbonból készült, ami nagyon könnyű és erős anyag, így a horgászoknak kényelmesen tudják használni, és biztosak lehetnek abban, hogy a botjuk bírni fogja a terhelést. A bot kialakítása lehetővé teszi a pontos és hosszú dobásokat, ami nagyon fontos a pergető horgászat során.

A WIZARD TELE SKILL (180 cm 5-20G) pergető horgászbot nagyon érzékeny, így a horgászok könnyen észreveszik, ha valami megrántja a botjukat. Ez nagyon fontos, mert így időben reagálhatnak, és megfelelően tudják kezelni a halat, hogy ne szakadjon el a horog. Az érzékenység azonban nem jelenti azt, hogy a bot ne lenne elég erős. A WIZARD TELE SKILL (180 cm 5-20G) pergető horgászbot nagyon rugalmas, így a horgászoknak biztosítja a kellő erőt, amelyre szükségük van a halak kifogásához.

A horgászbot mérete 180 cm, ami egy ideális hossz a pergető horgászatra. A bot 5-20 grammos súlyú csalikhoz lett tervezve, így a horgászoknak sok lehetőségük van arra, hogy kipróbálják különböző típusú csalikat, és megtalálják a legjobbat az adott helyzetre.

Összességében a WIZARD TELE SKILL (180 cm 5-20G) pergető horgászbot egy nagyon jó választás a pergető horgászat szerelmeseinek. Nagyon könnyű, érzékeny és erős, így a horgászoknak minden olyan tulajdonságot biztosít, amelyre szükségük van ahhoz, hogy sikeresen horgásszanak. A bot kialakítása és anyaga a legjobb minőségű, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a botjuk sokáig szolgálni fogja őket. Ha pergető horgászatra készülsz, akkor a WIZARD TELE SKILL (180 cm 5-20G) pergető horgászbot az egyik legjobb választás, amelyet tehetel.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák