WIZARD TELE SKILL (180cm, 2-8G) pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13042-180
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 180 cm
Tagok száma: 5 rész

9190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
EnergoTeam Wizard Tele Skill - Praktikus pergető bot széria, UL és Light pergetéshez. A Tele Skill kedvelt botcsalád immár elérhető teleszkópos kivitelben is, mely kedvező alternatívát nyújt azoknak is, akik utazás, esetleg nyaralás alatt is kedveznének hobbijuknak.
Cikkszám: 13042-180
Dobósúly: 2-8 g
Hossz: 180 cm
Súly: 129 g
Szállítási méret: 62 cm
Tagok száma: 5
Akció: A

EnergoTeam Wizard Tele Skill

Az ET Wizard kedvelt pergető szériája tovább bővült, a Tele Skill botcsaláddal. Ha utazás, esetleg nyaralás során, pergetni akart volna, de visszatartotta a sok csomag mellett a bot mérete is a szállítás során, hogy magával vigye azt is, akkor a Tele Skill megoldást fog erre a problémára nyújtani, hogy bármikor egy UL vagy Light pergetés élményével gazdagodhasson.

Ezen Skill széria teleszkópos rendszerű, rendkívül kedvező szállítási méretet kapva ezáltal. Természetesen anyagszerkezete egyezik a 2 részes kivitelűvel, megőrizve annak pozitív tulajdonságait. Kellő gerince van a botnak, ami párosul a dobási súlytartományhoz illeszkedő érzékenységgel, mivel a kis csalik vezetéséhez és a kapás érzékeléséhez ez szükséges itt is. Szállítási hossza kiemelkedő! Bárhová is menjünk, magunkkal tudjuk vinni, egy táskában is akár, sőt külföldi repülős utakon is befér a feladott poggyászba! Nem kell kint sokszor 3x, 5x drágábban megvásárolni a felszerelést, ha magunkkal tudjuk vinni.

A bot gerincét egy cső IM12-es anyag alkotja, amely magas Carbon tartalmának köszönhetően könnyű és erős, a fogott hal kirohanásait jól kidolgozza. Az igazi érzékenységét a tömör tűspicc adja. Rugalmasság és erő társul hozzá ebben a nagyszerű horgászbotban.

A használhatóságot tovább növeli, hogy a spiccen 1 db csúszógyűrű foglal helyet, így a spicctag hosszabb lehetett az átlagosnál. És itt jön a csattanó! A tűspicc rugalmasabb cső társainál ezért az 5-20 g-os változatot kezdőbb horgászok részére is ajánljuk, mert jól tolerálja a kezdeti figyelmetlenségeket.

A 2-8 g-os hajszálvékony spicce miatt, ezt már inkább a tapasztaltabb horgászoknak ajánljuk.
Zsinórvastagság tekintetében: - 2-8 g-hoz 0,12 - 0,18 mm-es monofilt ajánlunk
- 5-20 g-hoz 0,14 - 0,20 mm-es monofilt, de itt már szerepet játszhatnak a legvékonyabb nanofil és fonott zsinórok is Csavaros orsótartó, ultrakönnyű gyűrűk és könnyített, dizájnos nyél került rá. A blank zöld stíluselemei mellett, parafa berakás is van a száron, még jobb esztétikát biztosítva.

Kiváló minőségű horgászbottal vehetjük üldözőbe a kisebb és közepes méretű csukákat, süllőket és a gigantikus sügéreket vagy akár a tengeri ellenfeleket.

A WIZARD márkájú 'WIZARD TELE SKILL (180cm, 2-8G) pergető horgászbot' egy igazi kincs a pergető horgászat szerelmeseinek. Ez a bot egy nagyon könnyű, mégis nagyon erős, karbonból készült pergető bot, amelyet a legjobb minőségű anyagokból gyártanak, hogy biztosítsák a tartósságot és a kiváló minőséget.

A WIZARD TELE SKILL pergető horgászbot egy rendkívül sokoldalú bot, amely tökéletesen alkalmas a kisebb és közepes méretű halak horgászatához. Az 180 cm-es hosszának köszönhetően könnyen kezelhető, még akkor is, ha a hal távolabb van a parttól.

A WIZARD TELE SKILL pergető horgászbot 2-8 gramm közötti súlyú csalikhoz lett tervezve, ami azt jelenti, hogy nagyon könnyű csalikat is képes fogni, de ugyanakkor nagyobb csalikat is biztonságosan és hatékonyan lehet vele horgászni.

A WIZARD TELE SKILL pergető horgászbot rendkívül kényelmesen kezelhető, még hosszabb időn keresztül is. Az ergonomikus fogantyúja és az újratöltött kovácsolt gyűrűinek köszönhetően a bot könnyedén csúszik a kezedben, és biztosítja a kényelmes horgászat élményét.

A WIZARD TELE SKILL pergető horgászbot egy igazi érték, amely garantáltan hosszú időn keresztül szolgálni fogja a horgászokat. A bot könnyű és erős, ami azt jelenti, hogy könnyen kezelhető és mégis megbízható a legnehezebb horgászati körülmények között is.

A WIZARD TELE SKILL pergető horgászbot nagyszerű választás minden pergető horgász számára, aki szeretne egy könnyű, erős és megbízható botot, amely lehetővé teszi a hatékony és kényelmes horgászatot. Ha egy olyan botot keresel, amelynek minősége és teljesítménye kiemelkedő, akkor a WIZARD TELE SKILL pergető horgászbot a tökéletes választás a számodra.

Mérete: 180cm
Súly: 105g
Dobósúly: 2-8g

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák