WIZARD TELE SKILL (210cm 5-20G) pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13043-210
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 210 cm
Tagok száma: 6 rész

11990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
EnergoTeam Wizard Tele Skill - Praktikus pergető bot széria, UL és Light pergetéshez. A Tele Skill kedvelt botcsalád immár elérhető teleszkópos kivitelben is, mely kedvező alternatívát nyújt azoknak is, akik utazás, esetleg nyaralás alatt is kedveznének hobbijuknak.
Cikkszám: 13043-210
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 210 cm
Súly: 158 g
Szállítási méret: 64 cm
Tagok száma: 6
Akció: A

EnergoTeam Wizard Tele Skill

Az ET Wizard kedvelt pergető szériája tovább bővült, a Tele Skill botcsaláddal. Ha utazás, esetleg nyaralás során, pergetni akart volna, de visszatartotta a sok csomag mellett a bot mérete is a szállítás során, hogy magával vigye azt is, akkor a Tele Skill megoldást fog erre a problémára nyújtani, hogy bármikor egy UL vagy Light pergetés élményével gazdagodhasson.

Ezen Skill széria teleszkópos rendszerű, rendkívül kedvező szállítási méretet kapva ezáltal. Természetesen anyagszerkezete egyezik a 2 részes kivitelűvel, megőrizve annak pozitív tulajdonságait. Kellő gerince van a botnak, ami párosul a dobási súlytartományhoz illeszkedő érzékenységgel, mivel a kis csalik vezetéséhez és a kapás érzékeléséhez ez szükséges itt is. Szállítási hossza kiemelkedő! Bárhová is menjünk, magunkkal tudjuk vinni, egy táskában is akár, sőt külföldi repülős utakon is befér a feladott poggyászba! Nem kell kint sokszor 3x, 5x drágábban megvásárolni a felszerelést, ha magunkkal tudjuk vinni.

A bot gerincét egy cső IM12-es anyag alkotja, amely magas Carbon tartalmának köszönhetően könnyű és erős, a fogott hal kirohanásait jól kidolgozza. Az igazi érzékenységét a tömör tűspicc adja. Rugalmasság és erő társul hozzá ebben a nagyszerű horgászbotban.

A használhatóságot tovább növeli, hogy a spiccen 1 db csúszógyűrű foglal helyet, így a spicctag hosszabb lehetett az átlagosnál. És itt jön a csattanó! A tűspicc rugalmasabb cső társainál ezért az 5-20 g-os változatot kezdőbb horgászok részére is ajánljuk, mert jól tolerálja a kezdeti figyelmetlenségeket.

A 2-8 g-os hajszálvékony spicce miatt, ezt már inkább a tapasztaltabb horgászoknak ajánljuk.
Zsinórvastagság tekintetében: - 2-8 g-hoz 0,12 - 0,18 mm-es monofilt ajánlunk
- 5-20 g-hoz 0,14 - 0,20 mm-es monofilt, de itt már szerepet játszhatnak a legvékonyabb nanofil és fonott zsinórok is Csavaros orsótartó, ultrakönnyű gyűrűk és könnyített, dizájnos nyél került rá. A blank zöld stíluselemei mellett, parafa berakás is van a száron, még jobb esztétikát biztosítva.

Kiváló minőségű horgászbottal vehetjük üldözőbe a kisebb és közepes méretű csukákat, süllőket és a gigantikus sügéreket vagy akár a tengeri ellenfeleket.

Az angol WIZARD márka legújabb pergető horgászbotja, a WIZARD TELE SKILL (210cm 5-20G) egy valódi élményt nyújt a horgászoknak. A bot a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készült, és kiválóan alkalmas minden típusú hal horgászatára.

A WIZARD TELE SKILL 210cm hosszúságú, és 5-20g-os súlytartományban dolgozik, így a kisebb és közepes méretű halakat könnyedén lehet vele fogni. A könnyű, mégis erős karbonkészítésű bot, amely hosszának köszönhetően nagyobb távolságból is lehetővé teszi a pontosabb horgászatot. A bot tömegének köszönhetően rendkívül kényelmes használni, így akár hosszabb időt is eltölthetünk a vízparton anélkül, hogy a kezünk fájdalmas lenne.

A WIZARD TELE SKILL olyan kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a horgászok számára jelentős előnyt jelentenek. Az elsődleges előnye a botnak az, hogy rendkívül érzékeny, így könnyedén észlelhetjük a halakat, amikor ráharapnak a horogra. Emellett a bot nagyon jól reagál a hal mozgására, így a halakat könnyedén lehet irányítani, és könnyedén lehet kihúzni a vízből.

A WIZARD TELE SKILL rendkívül sokoldalú, és kiválóan alkalmas minden típusú hal horgászatára, beleértve a pontyot, a sügért, a balint, a csukát és a süllőt is. A bot egyedülálló tulajdonságai miatt a horgászok nagyon elégedettek lesznek vele, és biztosan sokáig fogják használni.

A WIZARD TELE SKILL előnyei:

- Könnyű és erős karbon készítésű bot
- Nagyobb távolságból is lehetővé teszi a pontosabb horgászatot
- Tömegének köszönhetően rendkívül kényelmes használni
- Rendkívül érzékeny, így könnyedén észlelhetjük a halakat
- Nagyon jól reagál a hal mozgására, így a halakat könnyedén lehet irányítani és kihúzni a vízből
- Kiválóan alkalmas minden típusú hal horgászatára, beleértve a pontyot, a sügért, a balint, a csukát és a süllőt is.

Összességében a WIZARD TELE SKILL (210cm 5-20G) pergető horgászbot egy nagyon értékes és sokoldalú termék, amely minden horgász számára ajánlott. A WIZARD márka híres a minőségi termékeiről, és a WIZARD TELE SKILL nem kivétel. Ha szeretnél egy megbízható és kiváló minőségű pergető horgászbotot, akkor a WIZARD TELE SKILL a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák