WIZARD TELE SKILL 240 cm 5-20G pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13043-240
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 240 cm
Tagok száma: 7 rész

12490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
EnergoTeam Wizard Tele Skill - Praktikus pergető bot széria, UL és Light pergetéshez. A Tele Skill kedvelt botcsalád immár elérhető teleszkópos kivitelben is, mely kedvező alternatívát nyújt azoknak is, akik utazás, esetleg nyaralás alatt is kedveznének hobbijuknak.
Cikkszám: 13043-240
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 240 cm
Súly: 178 g
Szállítási méret: 65 cm
Tagok száma: 7
Akció: A

EnergoTeam Wizard Tele Skill

Az ET Wizard kedvelt pergető szériája tovább bővült, a Tele Skill botcsaláddal. Ha utazás, esetleg nyaralás során, pergetni akart volna, de visszatartotta a sok csomag mellett a bot mérete is a szállítás során, hogy magával vigye azt is, akkor a Tele Skill megoldást fog erre a problémára nyújtani, hogy bármikor egy UL vagy Light pergetés élményével gazdagodhasson.

Ezen Skill széria teleszkópos rendszerű, rendkívül kedvező szállítási méretet kapva ezáltal. Természetesen anyagszerkezete egyezik a 2 részes kivitelűvel, megőrizve annak pozitív tulajdonságait. Kellő gerince van a botnak, ami párosul a dobási súlytartományhoz illeszkedő érzékenységgel, mivel a kis csalik vezetéséhez és a kapás érzékeléséhez ez szükséges itt is. Szállítási hossza kiemelkedő! Bárhová is menjünk, magunkkal tudjuk vinni, egy táskában is akár, sőt külföldi repülős utakon is befér a feladott poggyászba! Nem kell kint sokszor 3x, 5x drágábban megvásárolni a felszerelést, ha magunkkal tudjuk vinni.

A bot gerincét egy cső IM12-es anyag alkotja, amely magas Carbon tartalmának köszönhetően könnyű és erős, a fogott hal kirohanásait jól kidolgozza. Az igazi érzékenységét a tömör tűspicc adja. Rugalmasság és erő társul hozzá ebben a nagyszerű horgászbotban.

A használhatóságot tovább növeli, hogy a spiccen 1 db csúszógyűrű foglal helyet, így a spicctag hosszabb lehetett az átlagosnál. És itt jön a csattanó! A tűspicc rugalmasabb cső társainál ezért az 5-20 g-os változatot kezdőbb horgászok részére is ajánljuk, mert jól tolerálja a kezdeti figyelmetlenségeket.

A 2-8 g-os hajszálvékony spicce miatt, ezt már inkább a tapasztaltabb horgászoknak ajánljuk.
Zsinórvastagság tekintetében: - 2-8 g-hoz 0,12 - 0,18 mm-es monofilt ajánlunk
- 5-20 g-hoz 0,14 - 0,20 mm-es monofilt, de itt már szerepet játszhatnak a legvékonyabb nanofil és fonott zsinórok is Csavaros orsótartó, ultrakönnyű gyűrűk és könnyített, dizájnos nyél került rá. A blank zöld stíluselemei mellett, parafa berakás is van a száron, még jobb esztétikát biztosítva.

Kiváló minőségű horgászbottal vehetjük üldözőbe a kisebb és közepes méretű csukákat, süllőket és a gigantikus sügéreket vagy akár a tengeri ellenfeleket.

A WIZARD TELE SKILL (240 cm 5-20G) pergető horgászbot egy igazán kiváló minőségű és megbízható eszköz, amely garantáltan nem fog cserben hagyni a horgászat során. A legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot.

A WIZARD TELE SKILL (240 cm 5-20G) pergető horgászbot kiváló választás minden horgász számára, aki egy könnyű és strapabíró botra van szüksége. A horgászbot hossza 240 cm, és egy könnyű súlyú bot, amely kényelmesen használható bármilyen típusú horgászatra.

A horgászbot 5-20 gramm közötti súlyú csalik használatára alkalmas, így kiválóan alkalmas a kisebb halak horgászatára. A WIZARD TELE SKILL (240 cm 5-20G) pergető horgászbot kiválóan alkalmas a pergető horgászatra, de a spicc érzékenységének köszönhetően nagyon jól használható a botkénti horgászatra is.

A WIZARD TELE SKILL (240 cm 5-20G) pergető horgászbot nagyon könnyű és kényelmes használni, így a horgászat során nem jelent túlzott terhet a horgásznak. A horgászbot magas minőségű anyagokból készült, így nagyon tartós, és hosszú élettartammal rendelkezik.

A WIZARD TELE SKILL (240 cm 5-20G) pergető horgászbot egy igazán kiváló választás a horgászok számára, akik egy könnyű, strapabíró és megbízható botra vágynak. A horgászbot kiváló minősége garantáltan nem fog csalódást okozni a horgászoknak, és hosszú éveken át használható.

A horgászbot könnyen szállítható és tárolható, így a horgászok bármikor magukkal vihetik, és könnyen használhatják a horgászat során. A WIZARD TELE SKILL (240 cm 5-20G) pergető horgászbot kiváló választás minden horgász számára, aki egy könnyű, strapabíró és megbízható botra van szüksége a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák