WIZARD TELE SKILL (240cm, 2-8G) pergető horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-13042-240
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 240 cm
Tagok száma: 7 rész

10990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
EnergoTeam Wizard Tele Skill - Praktikus pergető bot széria, UL és Light pergetéshez. A Tele Skill kedvelt botcsalád immár elérhető teleszkópos kivitelben is, mely kedvező alternatívát nyújt azoknak is, akik utazás, esetleg nyaralás alatt is kedveznének hobbijuknak.
Cikkszám: 13042-240
Dobósúly: 2-8 g
Hossz: 240 cm
Súly: 177 g
Szállítási méret: 65 cm
Tagok száma: 7
Akció: A

EnergoTeam Wizard Tele Skill

Az ET Wizard kedvelt pergető szériája tovább bővült, a Tele Skill botcsaláddal. Ha utazás, esetleg nyaralás során, pergetni akart volna, de visszatartotta a sok csomag mellett a bot mérete is a szállítás során, hogy magával vigye azt is, akkor a Tele Skill megoldást fog erre a problémára nyújtani, hogy bármikor egy UL vagy Light pergetés élményével gazdagodhasson.

Ezen Skill széria teleszkópos rendszerű, rendkívül kedvező szállítási méretet kapva ezáltal. Természetesen anyagszerkezete egyezik a 2 részes kivitelűvel, megőrizve annak pozitív tulajdonságait. Kellő gerince van a botnak, ami párosul a dobási súlytartományhoz illeszkedő érzékenységgel, mivel a kis csalik vezetéséhez és a kapás érzékeléséhez ez szükséges itt is. Szállítási hossza kiemelkedő! Bárhová is menjünk, magunkkal tudjuk vinni, egy táskában is akár, sőt külföldi repülős utakon is befér a feladott poggyászba! Nem kell kint sokszor 3x, 5x drágábban megvásárolni a felszerelést, ha magunkkal tudjuk vinni.

A bot gerincét egy cső IM12-es anyag alkotja, amely magas Carbon tartalmának köszönhetően könnyű és erős, a fogott hal kirohanásait jól kidolgozza. Az igazi érzékenységét a tömör tűspicc adja. Rugalmasság és erő társul hozzá ebben a nagyszerű horgászbotban.

A használhatóságot tovább növeli, hogy a spiccen 1 db csúszógyűrű foglal helyet, így a spicctag hosszabb lehetett az átlagosnál. És itt jön a csattanó! A tűspicc rugalmasabb cső társainál ezért az 5-20 g-os változatot kezdőbb horgászok részére is ajánljuk, mert jól tolerálja a kezdeti figyelmetlenségeket.

A 2-8 g-os hajszálvékony spicce miatt, ezt már inkább a tapasztaltabb horgászoknak ajánljuk.
Zsinórvastagság tekintetében: - 2-8 g-hoz 0,12 - 0,18 mm-es monofilt ajánlunk
- 5-20 g-hoz 0,14 - 0,20 mm-es monofilt, de itt már szerepet játszhatnak a legvékonyabb nanofil és fonott zsinórok is Csavaros orsótartó, ultrakönnyű gyűrűk és könnyített, dizájnos nyél került rá. A blank zöld stíluselemei mellett, parafa berakás is van a száron, még jobb esztétikát biztosítva.

Kiváló minőségű horgászbottal vehetjük üldözőbe a kisebb és közepes méretű csukákat, süllőket és a gigantikus sügéreket vagy akár a tengeri ellenfeleket.

A WIZARD márka újabb kiváló minőségű pergető horgászbotja a WIZARD TELE SKILL (240cm, 2-8G) pergető horgászbot. Ez a bot kiválóan alkalmas a pergető horgászok számára, akik szeretnének nagyobb távolságokon horgászni, vagy akár csónakból is pergetőzni.

A bot hossza 240 cm, amely lehetővé teszi a nagyobb dobásokat, és a 2-8 grammos dobósúlynak köszönhetően kiválóan alkalmas kisebb halak, mint például pisztráng vagy sügér fogására. Azonban, ha nagyobb halra horgásznánk, akkor sem kell aggódni, mert az erős és tartós karbon spiccek is megfelelő védelmet biztosítanak ilyen esetben is.

A WIZARD TELE SKILL pergető horgászbot könnyű és kényelmes fogást biztosít, így hosszabb horgászatok során sem okoz fáradtságot. Az ergonomikus markolat kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe, így a bot könnyen és pontosan kezelhető.

A WIZARD TELE SKILL pergető horgászbot könnyen szállítható, mivel összecsukható és könnyen elfér bármilyen horgásztáskában vagy csomagtartóban. Az újratölthető horgászbot tartóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a botot a horgászat közben a testünkhöz rögzítsük, így kevesebb fáradsággal tudunk horgászni.

A WIZARD TELE SKILL pergető horgászbot egyaránt alkalmas a kezdő és haladó horgászok számára. Azok, akik csak most kezdenek ezzel a sporttal, biztosak lehetnek benne, hogy ez a bot könnyen és hatékonyan használható, és nem okoz majd nekik problémát. Azok számára, akik már tapasztaltabbak, a WIZARD TELE SKILL pergető horgászbot kiváló választás lehet azok számára, akik szeretnének még nagyobb távolságra dobni vagy nagyobb halakat fogásra.

Összességében, a WIZARD TELE SKILL pergető horgászbot kiváló minőségű és megbízható termék, amely minden pergető horgász számára ajánlott. Könnyű és kényelmes fogást biztosít, könnyen szállítható, és kiválóan alkalmas kisebb halak, mint például pisztráng vagy sügér fogására. Ha pedig nagyobb halakra horgászunk, akkor sem kell aggódnunk, mert az erős karbon spiccek megfelelő védelmet biztosítanak ilyen esetben is. Ha a pergető horgászat a szenvedélyünk, akkor a WIZARD TELE SKILL pergető horgászbot az ideális választás a következő horgászatra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.63

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák