SILSTAR GRIZZLY POLE 400 cm spicc horgászbot

Készleten
Cikkszám: ES-3000403
Gyártó: SILSTAR
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 400 cm

3451 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

SILSTAR GRIZZLY TELE POLE kiváló ár-érték arányú spiccbot, melyet bátran használhat gyerek, felnőtt vagy csak egy nyaralás- kirándulás alkalmával a hobbi horgász. A SILSTAR GRIZZLY TELE POLE spicc bot teste erős és időtálló, mivel üvegszál és üvegszövet kombinációjából készült. A bot rugalmas, kellően feszes tartású, de ami a legfontosabb, hogy a mostoha körülményeket is kiválóan viseli. Sár, hideg, kisebb ütődések, karcolások meg sem kottyannak egy ilyen szerkezetű spicc botnak. A GRIZZLY TELE POLE spicc bot alkalmas sneci, kárász, keszeg, kisebb dévérek, pontyok vagy törpeharcsa kifogására. Ez a nagyon megbízható spiccbot több méretben is(3m-8m) megvásárolható, ezért az egészen finom úszós horgászathoz is használhatjuk.

A SILSTAR GRIZZLY POLE 400 cm spicc horgászbot egy kiváló minőségű horgászbot, amely tökéletes választás minden horgász számára, aki szeretne hatékonyan és eredményesen horgászni. Ez a bot kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, így rendkívül tartós és ellenálló.

A horgászbot 400 cm hosszú, amely lehetővé teszi, hogy a horgász nagyobb távolságból is hatékonyan tudjon horgászni. A bot rendkívül könnyű, így a horgász könnyedén és kényelmesen tudja használni. A SILSTAR GRIZZLY POLE 400 cm spicc horgászbot kiválóan alkalmas mind a tengeri, mind a tavas horgászatra.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a horgászbotnak az, hogy rendkívül erős és tartós. Az anyagok, amelyekből készült, nagyon magas minőségűek, így a bot akár évekig is eltarthat. Ez különösen fontos a horgászat során, mivel a horgászoknak olyan botra van szükségük, amely képes ellenállni a kemény körülményeknek és a nagy halaknak.

A horgászbot kiválóan alkalmas a nagyobb halak horgászatára is. Az erős és tartós szerkezetnek köszönhetően a horgász könnyedén tudja kezelni a nagyobb halakat, és biztos lehet benne, hogy a bot nem fog eltörni vagy megsérülni. Ez különösen fontos, ha a horgászat során olyan halakat kell horgászni, amelyek nagyon nehéz és erős ellenállást mutatnak.

A horgászbot rendkívül kényelmes használatot biztosít. A bot markolata ergonomikus és kényelmes, így a horgász könnyedén tudja használni a botot hosszabb időn keresztül is. A könnyű szerkezetnek köszönhetően a horgász könnyedén tudja mozgatni a botot, ami segít abban, hogy hatékonyan tudjon horgászni.

Összességében elmondható, hogy a SILSTAR GRIZZLY POLE 400 cm spicc horgászbot egy kiváló minőségű és rendkívül hasznos eszköz minden horgász számára. A bot rendkívül tartós és erős, így tökéletes választás a nagyobb halak horgászatára. A könnyű és kényelmes használatnak köszönhetően a horgász könnyedén és hatékonyan tudja használni a botot. Ha szeretnél hatékonyan és eredményesen horgászni, akkor a SILSTAR GRIZZLY POLE 400 cm spicc horgászbot a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.23

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák