SILSTAR GRIZZLY POLE 600 cm spicc horgászbot

Készleten
Cikkszám: ES-3000603
Gyártó: SILSTAR
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 600 cm

5500 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

SILSTAR GRIZZLY TELE POLE kiváló ár-érték arányú spiccbot, melyet bátran használhat gyerek, felnőtt vagy csak egy nyaralás- kirándulás alkalmával a hobbi horgász. A SILSTAR GRIZZLY TELE POLE spicc bot teste erős és időtálló, mivel üvegszál és üvegszövet kombinációjából készült. A bot rugalmas, kellően feszes tartású, de ami a legfontosabb, hogy a mostoha körülményeket is kiválóan viseli. Sár, hideg, kisebb ütődések, karcolások meg sem kottyannak egy ilyen szerkezetű spicc botnak. A GRIZZLY TELE POLE spicc bot alkalmas sneci, kárász, keszeg, kisebb dévérek, pontyok vagy törpeharcsa kifogására. Ez a nagyon megbízható spiccbot több méretben is(3m-7m) megvásárolható, ezért az egészen finom úszós horgászathoz is használhatjuk.

A SILSTAR GRIZZLY POLE 600 cm spicc horgászbot egy valódi remekmű a horgászat szerelmeseinek. Ez a horgászbot kiváló minőségben készült, amelynek eredményeként kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkezik. Az egyik legjobb tulajdonsága a hossza, amely 600 cm-re tehető. Ez a hossz akár a legnagyobb halakat is elérhetővé teszi mindenféle probléma nélkül.

A SILSTAR GRIZZLY POLE 600 cm spicc horgászbot nagyon könnyű, így kényelmesen használható hosszabb ideig is. Az anyaga nagyon tartós, így sokáig használható, anélkül hogy károsodna. Az anyagot úgy választották ki, hogy ellenálljon a víz és az időjárás hatásainak. Az anyag kiváló minőségű, ami garantálja a hosszú élettartamot.

A SILSTAR GRIZZLY POLE 600 cm spicc horgászbot kiválóan alkalmas édesvízi és tengeri horgászatra is. A bot nagyon könnyen kezelhető, így akár a kezdő horgászok is használhatják. A bot nagyon érzékeny, így a halakat még a legkisebb rezdüléseknél is érzékelni lehet. Ez a tulajdonság nagyon hasznos lehet, ha a halak nagyon óvatosak vagy ha a halak már távolabb vannak.

A SILSTAR GRIZZLY POLE 600 cm spicc horgászbot kiválóan alkalmas a különböző halak fogására. Az ilyen horgászbotok nagyon sokféle halat lehet vele fogni, például a harcsát, pontyot, süllőt, csukát vagy akár a keszeget is. Az ilyen horgászbotok nagyon sokféle technikával használhatók, például az úszós vagy az etetőkosaras horgászattal is.

A SILSTAR GRIZZLY POLE 600 cm spicc horgászbot kiváló választás lehet minden horgász számára, aki szereti a hosszabb horgászbotokat. Az ilyen horgászbotok kiváló minőségűek és sokféle halat lehet velük fogni. Az ilyen horgászbotok nagyon érzékenyek és könnyen kezelhetőek, így mind a kezdő, mind a haladó horgászok használhatják őket. A SILSTAR GRIZZLY POLE 600 cm spicc horgászbot valódi kincs a horgászok számára, amely garantáltan hosszú élettartamot biztosít, és rengeteg halat lehet velük fogni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.35

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák