Energo Team TANAKA POLE 700 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11009-700
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 700 cm
Tagok száma: 6 rész

26990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Energo Team Tanaka spiccbot - A blank anyaga IM10-es karbon felhasználásával készült, mely párosítja a bot könnyedsége mellett, a megfelelő súlyelosztást is. A bot spicce rendkívül feszes, jól reagál minden mozdulatra, mely egy finom keszeges horgászatnál rendkívül jó szolgálatot fog tenni.
Cikkszám: 11009-700
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 7,00 m
Súly: 298 g
Szállítási méret: 131 cm
Tagok száma: 6
Akció: B

Energo Team Tanaka spiccbot

Az ET a spiccbotok kínálatában is rendkívül széles kínálattal rendelkezik, melynek tagja a Tanaka széria is, ami a finomszerelékes horgászat minden elvárását teljesíti.

A blank anyaga IM10-es karbon felhasználásával készült, mely párosítja a bot könnyedsége mellett, a megfelelő súlyelosztást is. A bot spicce rendkívül feszes, jól reagál minden mozdulatra, mely egy finom keszeges horgászatnál rendkívül jó szolgálatot fog tenni.

Ez a funkció természetesen nélkülözhetetlen egy folyóvízi úsztatásnál is, ahol le kell reagálni a leggyorsabb kapásokat, és meg kell birkózni a harcias márnákkal, paducokkal.

Mivel cső spiccel van ellátva, tökéletesen alkalmas begumizasra is, ezzel együtt a kisebb méretű pontyok, amurok megfogására.

Keszeg horgászatnál ajánlott egészen vékony, akár 0,10 mm-es damilt és a szélviszonyoknak, valamint az áramlásnak megfelelő úszóméretet választani.

Fontos megjegyezni, hogy a hosszabb 6-7 méteres változatok esetében, az úszó méretét tekintve, nem érdemes 1,5 gramm alá menni, mivel túlságosan nehéz lesz a bedobás, valamint a szerelék helybentartása, így a kapások száma is csökkenni fog.

Összességében egy kiváló súlyelosztású és feszességű spiccbotról beszélünk, ami nem csak a hétköznapi, de a versenyhorgászok igényeit is kielégíti.

Az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team TANAKA POLE 700 cm spicc horgászbot' kiváló minőségű horgászbot, amely garantálja, hogy a horgászatod minden pillanata élvezettel és sikeres lesz.

A horgászbot hossza 700 cm, ami ideális hossz a hosszú távú horgászatokhoz és a nagyobb halak fogásához. A bot anyaga könnyű, de erős, így hosszabb ideig is kényelmesen használhatod, és nem fárad el a karod.

Az ENERGO TEAM TANAKA POLE 700 cm spicc horgászbot kiválóan alkalmas édesvízi és sós vízi horgászatra is. A bot speciális kialakítása lehetővé teszi, hogy könnyen és pontosan dobhass a vízbe, és a spicc segít abban, hogy észrevégy minden halat, ami a horogra akar akadni.

A horgászbot magas minőségű anyagokból készült, így nagyon tartós és ellenálló. A speciális bevonatnak köszönhetően a bot könnyen tisztítható, és nem kopik el vagy veszít az eredeti színéből. Az ENERGO TEAM TANAKA POLE 700 cm spicc horgászbot egy igazi érték, amely számos horgászati ​​érzést és élményt biztosít.

A horgászbot kényelmesen fogható markolattal rendelkezik, amely biztosítja a stabil fogást, így nem kell aggódnod a bot kicsúszása miatt. A bot rendkívül könnyű, így hosszabb időn keresztül is kényelmesen használhatod, anélkül, hogy elfáradnál.

Az ENERGO TEAM TANAKA POLE 700 cm spicc horgászbot ideális választás minden olyan horgász számára, aki nagyobb halakat szeretne fogni, és aki szeretné élvezni a horgászat minden pillanatát. A bot nagyon tartós és ellenálló, így hosszú távon is használható, és minden horgászati ​​sikerhez segítséget nyújt.

Összefoglalva, az ENERGO TEAM TANAKA POLE 700 cm spicc horgászbot egy kiváló minőségű és tartós horgászbot, amely segít abban, hogy minden horgászati ​​élményt élvezhess. A bot kiválóan alkalmas édesvízi és sós vízi horgászatra is, és garantálja a sikeres halakat és a jó időt a vízen. Ne habozz, szerezd be ezt a fantasztikus horgászbotot, és élvezd a horgászat minden pillanatát!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák