Kamasaki Super Strong Kevlar Pole 300 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11015-300
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 300 cm
Tagok száma: 3 rész

4290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Kamasaki Super Strong Kevlar spiccbot - A Super Strong Kevlar a nevéből is adódóan, egy rendkívül erős spiccbot, de természetesen a súlya nem növekedett ezzel arányosan. A bottest anyaga IM6-os carbon, melyre egy plusz, strapabíró Kevlár háló került, így a kategória egyik legerősebb úszós pálcája lett. A vékony blank a leírtakhoz képest megtévesztő lehet, de a minőségi carbonnak és a kevlár erősítésnek köszönhetően, kiváló kompozíció lett a spiccbot.
Cikkszám: 11015-300
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 3,00 m
Súly: 125 g
Szállítási méret: 113 cm
Tagok száma: 3
Akció: B
Kamasaki Super Strong Kevlar spiccbot A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a partszéli úszózásra alkalmas botcsalád is. A Super Strong Kevlar a nevéből is adódóan, egy rendkívül erős spiccbot, de természetesen a súlya nem növekedett ezzel arányosan. A bottest anyaga IM6-os carbon, melyre egy plusz, strapabíró Kevlár háló került, így a kategória egyik legerősebb úszós pálcája lett. A vékony blank a leírtakhoz képest megtévesztő lehet, de a minőségi carbonnak és a kevlár erősítésnek köszönhetően, kiváló kompozíció lett a spiccbot. Begumizott használathoz is kifejezeten ajánlott széria, ebben az esetben számolni kell egy markánsabb visszavágással a spicctagból. Karakteréből adódóan, vastagabb, akár 1,6-os tömör gumi is eszközölhető, az előke pedig, akár 0,16 mm-es vastagságú is lehet. Használati komfortját érdesített nyélrésze is tovább fokozza, mely miatt vizes kézzel is biztos tartást ad a pálca, teljesen csúszásmentes kialakítású. Tapasztalattól függetlenül ajánlott széria, jó ár-érték aránnyal rendelkezik és gyermekek részére is tökéletes variáns, hiszen anyagának köszönhetően jól tolerálja a kezdők okozta esetleges sérüléseket is.

A Kamasaki Super Strong Kevlar Pole 300 cm spicc horgászbot egy olyan termék, amely minden horgász számára megfelelő választás lehet, aki szeretne egy olyan botot, amely erős, de könnyű, és amely segíti őt a nagyobb halak fárasztásában.

Ez a bot 300 cm hosszú, és egy erős, de könnyű Kevlar anyagból készült, amelynek köszönhetően a bot nagyon tartós és ellenálló. A bot spicc része pedig karbonból készült, így a bot nagyon érzékeny és könnyen észlelhetővé teszi a halak kapásait.

A Kamasaki Super Strong Kevlar Pole 300 cm spicc horgászbot nagyon sok előnnyel rendelkezik. Az egyik legfontosabb előnye az, hogy nagyon erős és tartós, így akár a nagyobb halak fárasztására is alkalmas. Emellett a bot anyaga nagyon könnyű, így hosszabb időn keresztül is kényelmesen használható.

A bot spicc része nagyon érzékeny, így könnyen lehet észlelni a halak kapásait, és a bot könnyen reagál a hal mozgásaira. Emellett a bot spicc része karbonból készült, így még érzékenyebb és könnyebben észlelhetővé teszi a halak kapásait.

A Kamasaki Super Strong Kevlar Pole 300 cm spicc horgászbot kiváló minőségű és megbízható termék, amely nagyon sok időt és energiát takarít meg azáltal, hogy könnyen és hatékonyan lehet vele horgászni. A bot nagy előnye, hogy nagyon sokféle halászmódszerhez használható, így bármilyen horgászati kaland során hasznos eszköz lehet.

Összességében tehát a Kamasaki Super Strong Kevlar Pole 300 cm spicc horgászbot egy kiváló minőségű és megbízható termék, amelyet mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára ajánlunk. A bot erős, könnyű és nagyon érzékeny, így minden horgászati kaland során segítséget nyújt a halak megfogásában. Ha a horgászbot kiválasztásakor minőséget és megbízhatóságot szeretnél, akkor a Kamasaki Super Strong Kevlar Pole 300 cm spicc horgászbot az ideális választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák