Kamasaki Super Strong Kevlar Pole 500 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11015-500
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész

5590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Kamasaki Super Strong Kevlar spiccbot - A Super Strong Kevlar a nevéből is adódóan, egy rendkívül erős spiccbot, de természetesen a súlya nem növekedett ezzel arányosan. A bottest anyaga IM6-os carbon, melyre egy plusz, strapabíró Kevlár háló került, így a kategória egyik legerősebb úszós pálcája lett. A vékony blank a leírtakhoz képest megtévesztő lehet, de a minőségi carbonnak és a kevlár erősítésnek köszönhetően, kiváló kompozíció lett a spiccbot.
Cikkszám: 11015-500
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 365 g
Szállítási méret: 113 cm
Tagok száma: 5
Akció: B
Kamasaki Super Strong Kevlar spiccbot A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a partszéli úszózásra alkalmas botcsalád is. A Super Strong Kevlar a nevéből is adódóan, egy rendkívül erős spiccbot, de természetesen a súlya nem növekedett ezzel arányosan. A bottest anyaga IM6-os carbon, melyre egy plusz, strapabíró Kevlár háló került, így a kategória egyik legerősebb úszós pálcája lett. A vékony blank a leírtakhoz képest megtévesztő lehet, de a minőségi carbonnak és a kevlár erősítésnek köszönhetően, kiváló kompozíció lett a spiccbot. Begumizott használathoz is kifejezeten ajánlott széria, ebben az esetben számolni kell egy markánsabb visszavágással a spicctagból. Karakteréből adódóan, vastagabb, akár 1,6-os tömör gumi is eszközölhető, az előke pedig, akár 0,16 mm-es vastagságú is lehet. Használati komfortját érdesített nyélrésze is tovább fokozza, mely miatt vizes kézzel is biztos tartást ad a pálca, teljesen csúszásmentes kialakítású. Tapasztalattól függetlenül ajánlott széria, jó ár-érték aránnyal rendelkezik és gyermekek részére is tökéletes variáns, hiszen anyagának köszönhetően jól tolerálja a kezdők okozta esetleges sérüléseket is.

A Kamasaki Super Strong Kevlar Pole 500 cm spicc horgászbot egy kiváló minőségű bot, amely kifejezetten a horgászok igényeire lett tervezve. A termék egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül erős és strapabíró, így akár az extrém körülmények között is jól teljesít. A bot anyaga Kevlar, amely egy nagyon erős és könnyű anyag, amely az autóiparban és a hadiiparban is használatos.

A bot hossza 500 cm, ami lehetővé teszi, hogy nagy távolságból is precízen horgásszunk. A spicc bot könnyű és kényelmes fogású, így hosszabb horgászatok során sem fáradunk el. A termék kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik.

A Kamasaki Super Strong Kevlar Pole 500 cm spicc horgászbot rendkívül sokoldalú termék. Használható édesvízi és sós vízi horgászatok során egyaránt. A termék kiválóan alkalmas pontyhorgászathoz, de használható más halfajok horgászatához is.

A bot kialakítása nagyon praktikus, hiszen könnyen szétszedhető és összerakható. Emiatt könnyen szállítható és tárolható is. A termék tartalmazza a spicc botot, az összeszerelő elemeket és egy praktikus tárolótokot.

Összefoglalva, a Kamasaki Super Strong Kevlar Pole 500 cm spicc horgászbot egy kiváló minőségű termék, amely sok előnnyel rendelkezik. Könnyű és kényelmes fogású, rendkívül erős és strapabíró, és nagyon sokoldalúan használható. Ha egy olyan botot keresel, amelynek segítségével a legjobb eredményeket érheted el horgászat közben, akkor a Kamasaki Super Strong Kevlar Pole 500 cm spicc horgászbot a legjobb választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák