ENERGOFISH RUBIN SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11004-401
Gyártó: RUBIN
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 400 cm
Tagok száma: 4 rész

5890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
EnergoTeam Rubin Spiccbot - A technológia fejlődése miatt egyre kisebb súlyú és jobban terhelhető karbon alapanyagú botok érhetőek el, melyek a kompozit botokhoz képest, sokkal kedvezőbb kezelhetőséget tesznek lehetővé. A széria rövidebb változatai tökéletesek akár kezdő felszerelésnek is gyermekek részére, mivel súlyuk megfelelő, hogy ne legyen megterhelő számukra a horgászat és meg tudják szeretni ezt a kiváló szabadidős tevékenységet. 
Cikkszám: 11004-401
Dobósúly: 5-15 g
Hossz: 4,00 m
Súly: 167 g
Szállítási méret: 119 cm
Tagok száma: 4
Akció: C

EnergoTeam Rubin Spiccbot

Az ET folyamatosan fejlődő Rubin szériájának minden tagjára a könnyedség jellemző, mely az IM7-es karbon blanknak köszönhető.

A technológia fejlődése miatt egyre kisebb súlyú és jobban terhelhető karbon alapanyagú botok érhetőek el, melyek a kompozit botokhoz képest, sokkal kedvezőbb kezelhetőséget tesznek lehetővé.

A blank alsó tagja érdesített felületet kapott, így vizes kézzel is biztos tartást eredményezve, teljesen csúszásmentes kialakítású.

A tagok védelme érdekében, a bot vége menetes fém kupakkal zárható. Ez ad lehetőséget hozzáférni az utolsó taghoz is, ha a gumizást választja a használója. Ehhez a módszerhez 1,4 mm-es tömör gumi és maximum 0,14-es előke javasolt.

Ezt a módozatot használva, nyílt terepen, biztonsággal megfogható akár egy 3-4 kilós ponty is.

A széria rövidebb változatai tökéletesek akár kezdő felszerelésnek is gyermekek részére, mivel súlyuk megfelelő, hogy ne legyen megterhelő számukra a horgászat és meg tudják szeretni ezt a kiváló szabadidős tevékenységet. Az egyszerűség kedvéért, ebben az esetben zsebpeca is hasznáható, de az előke saját megkötése külön öröm lehet számukra. Ajánlott úszó 1 grammos, a damil pedig 0,10-0,12-es keszeges horgászathoz.

A széria tökéletes választás kezdő, haladó és gyermekhorgászok részére is.

Az Energofish Rubin Spiccbot 400 cm egy kiváló minőségű horgászbot, amelyet a Rubin márka készített a horgászok számára. A hossza 400 cm, ami azt jelenti, hogy nagy távolságból is lehet vele horgászni, és könnyen elérhetők a nehezen megközelíthető helyek is. A spicc bot kialakítása kifejezetten a pontyok és a harcsák horgászatára lett tervezve.

Az Energofish Rubin Spiccbot 400 cm spicc horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, ami garantálja a tartósságát és a megbízhatóságát. Az anyagok kiválasztásakor nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a bot ne csak erős legyen, hanem könnyű is, így hosszabb ideig lehet a kezünkben tartani anélkül, hogy fáradna az izmaink.

Ezen kívül a Rubin spiccbot rendkívül érzékeny, így a legkisebb kapásokat is észre fogjuk venni. Ez nagyon fontos a horgászat során, mivel így lehetőségünk van arra, hogy időben reagáljunk a kapásra, és megfelelően beállítsuk a horog mélységét.

Az Energofish Rubin Spiccbot 400 cm spicc horgászbot egyik legnagyobb előnye, hogy kiválóan alkalmas nagyobb halak horgászatára is. A hosszú kialakításának köszönhetően nagyobb területet tudunk lefedni a vízben, és így nagyobb esélyünk van arra, hogy olyan helyen találjuk meg a halakat, ahol nagyobbak vagy ritkábban fordulnak elő.

Az Energofish Rubin Spiccbot 400 cm spicc horgászbot egy másik előnye, hogy kiválóan kezelhető. A kialakítása ergonomikus, így kényelmesen és biztonságosan lehet vele horgászni. A bot felszerelkezése is nagyon praktikus, mivel a horog, a zsinór és a csali könnyen cserélhető.

Az Energofish Rubin Spiccbot 400 cm spicc horgászbot egy valóban remek választás a horgászok számára. Kiváló minőségű anyagokból készült, nagyon érzékeny és könnyen kezelhető. A hossza lehetővé teszi, hogy nagy távolságból is horgásszunk, és könnyen elérjük a nehezen megközelíthető helyeket. Ha nagyobb halakra horgászunk, akkor ez a bot kiváló választás lehet számunkra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák