ENERGOFISH RUBIN SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11004-501
Gyártó: RUBIN
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész
4990 Ft 7990 Ft

38% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
EnergoTeam Rubin Spiccbot - A technológia fejlődése miatt egyre kisebb súlyú és jobban terhelhető karbon alapanyagú botok érhetőek el, melyek a kompozit botokhoz képest, sokkal kedvezőbb kezelhetőséget tesznek lehetővé. A széria rövidebb változatai tökéletesek akár kezdő felszerelésnek is gyermekek részére, mivel súlyuk megfelelő, hogy ne legyen megterhelő számukra a horgászat és meg tudják szeretni ezt a kiváló szabadidős tevékenységet. 
Cikkszám: 11004-501
Dobósúly: 5-15 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 267 g
Szállítási méret: 119 cm
Tagok száma: 5
Akció: C

EnergoTeam Rubin Spiccbot

Az ET folyamatosan fejlődő Rubin szériájának minden tagjára a könnyedség jellemző, mely az IM7-es karbon blanknak köszönhető. A technológia fejlődése miatt egyre kisebb súlyú és jobban terhelhető karbon alapanyagú botok érhetőek el, melyek a kompozit botokhoz képest, sokkal kedvezőbb kezelhetőséget tesznek lehetővé.

A blank alsó tagja érdesített felületet kapott, így vizes kézzel is biztos tartást eredményezve, teljesen csúszásmentes kialakítású. A tagok védelme érdekében, a bot vége menetes fém kupakkal zárható. Ez ad lehetőséget hozzáférni az utolsó taghoz is, ha a gumizást választja a használója. Ehhez a módszerhez 1,4 mm-es tömör gumi és maximum 0,14-es előke javasolt.

Ezt a módozatot használva, nyílt terepen, biztonsággal megfogható akár egy 3-4 kilós ponty is. A széria rövidebb változatai tökéletesek akár kezdő felszerelésnek is gyermekek részére, mivel súlyuk megfelelő, hogy ne legyen megterhelő számukra a horgászat és meg tudják szeretni ezt a kiváló szabadidős tevékenységet.

Az egyszerűség kedvéért, ebben az esetben zsebpeca is hasznáható, de az előke saját megkötése külön öröm lehet számukra. Ajánlott úszó 1 grammos, a damil pedig 0,10-0,12-es keszeges horgászathoz.

A széria tökéletes választás kezdő, haladó és gyermekhorgászok részére is.

Ha szereted a horgászatot, akkor biztosan tudod, hogy milyen fontos a megfelelő felszerelés, hogy sikeres legyen a horgászás élménye. Az Energofish Rubin Spiccbot 500 cm horgászbot a RUBIN márkájú termékek közül az egyik legjobb választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnének maximális teljesítményt elérni a vízen. Ez a bot azért készült, hogy segítségedre legyen a horgászat során, és biztosítsa, hogy mindig jó eredményeket érj el.

Az Energofish Rubin Spiccbot 500 cm horgászbot minden szempontból kiváló minőséget képvisel. Az első és legfontosabb előnye a hossza, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságra is elérjék a halakat. Ez a bot 500 cm hosszú, ami nagy előnye a partról vagy a hajóról horgászóknak. A hosszabb botokkal könnyebben tudod elérni a halakat, és lehetővé teszi, hogy nagyobb területen tudj horgászni.

Az Energofish Rubin Spiccbot 500 cm horgászbot erős anyagból készült, ami lehetővé teszi, hogy a nagyobb halakat is könnyedén kifogd. A bot anyaga karbon, ami a legjobb minőségű anyagok közé tartozik a horgászbotok terén. A karbon anyagokból készült botok kiváló hajlékonysággal és erővel rendelkeznek, ami nagyon fontos a horgászat során. Az Energofish Rubin Spiccbot 500 cm horgászbot kiváló minőségű anyagból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik, és nem fog elhasználódni a használat során.

Az Energofish Rubin Spiccbot 500 cm horgászbot kiválóan alkalmazkodik a különböző horgászati ​​körülményekhez is. A bot kialakítása tökéletesen megfelel a horgászati ​​célnak, így ideális választás mindenféle horgászati ​​tevékenységhez. A bot vékony és könnyű, így könnyen mozgatható, és lehetővé teszi, hogy gyorsan reagálj a halak mozgására. A bot kialakítása csökkenti a bot súlypontját, így a horgászok könnyedén tudják mozgatni a botot.

Az Energofish Rubin Spiccbot 500 cm horgászbot kiváló minősége és tulajdonságai miatt minden horgász számára ajánlott. Ha igazi horgász vagy, és szereted az élményt, amit a horgászat nyújt, akkor ez a bot minden bizonnyal megfelelő választás számodra. A RUBIN márkájú Energofish Rubin Spiccbot 500 cm horgászbot biztosítja a hatékony és eredményes horgászatot, így a horgászok élvezhetik a horgászat élményét, és sikeresen kifoghatják a nagyobb halakat is.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák