ENERGOFISH RUBIN SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11004-601
Gyártó: RUBIN
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 600 cm
Tagok száma: 6 rész

9990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
EnergoTeam Rubin Spiccbot - A technológia fejlődése miatt egyre kisebb súlyú és jobban terhelhető karbon alapanyagú botok érhetőek el, melyek a kompozit botokhoz képest, sokkal kedvezőbb kezelhetőséget tesznek lehetővé. A széria rövidebb változatai tökéletesek akár kezdő felszerelésnek is gyermekek részére, mivel súlyuk megfelelő, hogy ne legyen megterhelő számukra a horgászat és meg tudják szeretni ezt a kiváló szabadidős tevékenységet. 
Cikkszám: 11004-601
Dobósúly: 5-15 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 385 g
Szállítási méret: 119 cm
Tagok száma: 6
Akció: C

EnergoTeam Rubin Spiccbot

Az ET folyamatosan fejlődő Rubin szériájának minden tagjára a könnyedség jellemző, mely az IM7-es karbon blanknak köszönhető.

A technológia fejlődése miatt egyre kisebb súlyú és jobban terhelhető karbon alapanyagú botok érhetőek el, melyek a kompozit botokhoz képest, sokkal kedvezőbb kezelhetőséget tesznek lehetővé.

A blank alsó tagja érdesített felületet kapott, így vizes kézzel is biztos tartást eredményezve, teljesen csúszásmentes kialakítású.

A tagok védelme érdekében, a bot vége menetes fém kupakkal zárható. Ez ad lehetőséget hozzáférni az utolsó taghoz is, ha a gumizást választja a használója. Ehhez a módszerhez 1,4 mm-es tömör gumi és maximum 0,14-es előke javasolt.

Ezt a módozatot használva, nyílt terepen, biztonsággal megfogható akár egy 3-4 kilós ponty is.

A széria rövidebb változatai tökéletesek akár kezdő felszerelésnek is gyermekek részére, mivel súlyuk megfelelő, hogy ne legyen megterhelő számukra a horgászat és meg tudják szeretni ezt a kiváló szabadidős tevékenységet. Az egyszerűség kedvéért, ebben az esetben zsebpeca is hasznáható, de az előke saját megkötése külön öröm lehet számukra. Ajánlott úszó 1 grammos, a damil pedig 0,10-0,12-es keszeges horgászathoz.

A széria tökéletes választás kezdő, haladó és gyermekhorgászok részére is.

A RUBIN márkájú 'ENERGOFISH RUBIN SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot' egy fantasztikus választás minden olyan horgász számára, aki szereti a hosszabb botokat, és egy kiváló minőségű terméket keres a horgászatához. Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készült, és a legújabb technológiákat használja a legjobb eredmények eléréséhez. Ezek az előnyök azt jelentik, hogy ez a bot nem csak könnyű és könnyen kezelhető, de nagyon erős és tartós is.

A 'ENERGOFISH RUBIN SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot' egy 600 cm hosszú bot, amely ideális a hosszú távú horgászathoz. A bot spicce nagyon érzékeny és pontos, így minden apró rezdülést észrevesz, ami nagyon fontos a halak észleléséhez és a megfelelő időben történő horográzásához. Ez a bot azonban nem csak érzékeny, hanem rendkívül erős is, így a nagyobb halak is könnyedén kiemelhetők a vízből.

Az 'ENERGOFISH RUBIN SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot' nagyon könnyű, ami azt jelenti, hogy hosszabb ideig is horgászhatsz anélkül, hogy fáradtnak éreznéd magad. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a bot kényelmesen illeszkedik a kezedbe, és nem okoz kényelmetlenséget akkor sem, ha hosszabb ideig használod.

Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készült, mint például a karbonszálas anyagok, amelyek rendkívül erősek és tartósak. Ez azt jelenti, hogy hosszú időn keresztül használhatod ezt a botot, anélkül, hogy aggódnod kellene az elhasználódás miatt. A bot kiváló minőségű anyagai azt is jelentik, hogy rendkívül könnyű a tisztítása és karbantartása.

Az 'ENERGOFISH RUBIN SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot' nagyszerű választás minden olyan horgász számára, aki szeretne jobb eredményeket elérni a horgászatában. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, és a legújabb technológiákat használja a legjobb eredmények eléréséhez. Ez azt jelenti, hogy ez a bot nem csak könnyű és könnyen kezelhető, hanem nagyon erős és tartós is. Ha szeretnél egy olyan botot, amely segít növelni a horgászati eredményeidet, akkor az 'ENERGOFISH RUBIN SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot' a legjobb választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák