BLACK FIGHTER SLIM SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11010-401
Gyártó: BLACK FIGHTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 400 cm
Tagok száma: 4 rész

10990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 11010-401
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 4,00 m
Súly: 110 g
Szállítási méret: 123 cm
Tagok száma: 4
Akció: B

ET Black Fighter Slim spiccbot

Az Energo Team BF Slim spiccbotjánál a nevéből adódóan, a vékony blankra lett helyezve a hangsúly.

A Black Fighter alapszériás spiccbotja eddig sem egy vastag és nehéz úszós pálcaként került be kínálatunkba, de még ebből a vastagságból is faragva lett, megalkotva a Slim, magyarul karcsúbb változatot.

Ezt a változást a blank átmérői tükrözik legjobban, melyek hossztól függően a következőek:
- 4 m: 18 mm
- 5 m: 20 mm
- 6 m: 22 mm
- 7 m: 24 mm

A Slim változat hasznát elsősorban a szerelék vízbejuttatásakor lehet érzékelni, a kisebb ellenállása miatt sokkal könnyebb vele a dobások kivitelezése, kisebb erőhatás éri a botot. Ez a tulajdonság szeles időben is fel fog értékelődni, mivel a szél miatti terhelés is sokkal kevesebb lesz.

Anyaga IM8-as carbon, melynek köszönhető könnyedsége, gerincessége és kellő erőtartalékai. A keszegek és kárászok mellett, aki a pontyokat akarja üldözőbe venni, nyugodtan levághat a spiccből, majd begumizva a termetesebb 2-3 kilós példányokat is célpontul veheti.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott termék, azoknak a horgászoknak, akik a vékony blankú botokat részesítik előnyben, de tapasztalt kezekben kiváló, akár horgászversenyekre is.

A BLACK FIGHTER SLIM SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot egy igazi profi horgászeszköz, amely minden igényt kielégít. A kiváló minőségű anyagokból készült bot rendkívül tartós és könnyű, így hosszú távon is bízhatunk benne. Az ergonomikus kialakításnak és a kényelmes fogó felületnek köszönhetően a horgászat még élvezetesebbé válik, és nem fáradunk el olyan gyorsan.

A BLACK FIGHTER SLIM SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot kiválóan alkalmas mindenféle horgászmódszerhez, legyen szó akár pontyhorgászatról, süllőhorgászatról vagy éppen a nagy ragadozók horgászatáról. A hosszú, 400 cm-es bot segítségével könnyedén dobhatunk nagy távolságokra is, így a halakat még messzebbről is elérhetjük.

A BLACK FIGHTER SLIM SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot rendkívül érzékeny, így minden apró rezdülést észre fogunk venni. Ennek köszönhetően a horgászat még izgalmasabb és érdekesebb lesz, hiszen minden pillanatban számíthatunk egy-egy kapásra.

A BLACK FIGHTER SLIM SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot rendkívül könnyű, így hosszabb ideig is kézben tarthatjuk anélkül, hogy fáradtnak éreznénk magunkat. A bot kiválóan alkalmas a hosszabb horgászatokhoz is, hiszen nem terheli meg a karunkat és a vállunkat.

A BLACK FIGHTER SLIM SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot kiválóan illeszkedik a horgászbot tartókhoz, így könnyedén elhelyezhetjük a csónakunkon vagy a parton is. A horgászbot méretei 400 cm x 2,5 cm x 2,5 cm, így könnyedén szállítható és tárolható.

Összességében a BLACK FIGHTER SLIM SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot egy kiváló minőségű és könnyű horgászeszköz, amely minden horgász számára ajánlott. A bot kiválóan alkalmas mindenféle horgászmódszerhez, és rendkívül érzékeny, így minden apró rezdülést észre fogunk venni. A bot kényelmes fogó felülettel rendelkezik, így hosszabb ideig is kézben tarthatjuk anélkül, hogy fáradtnak éreznénk magunkat. A BLACK FIGHTER SLIM SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot a legjobb választás minden horgász számára, aki szeretné élvezni a horgászat minden pillanatát!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.21

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák