BLACK FIGHTER SLIM 500 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11010-501
Gyártó: BLACK FIGHTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész

15990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 11010-501
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 180 g
Szállítási méret: 123 cm
Tagok száma: 5
Akció: B

ET Black Fighter Slim spiccbot

Az Energo Team BF Slim spiccbotjánál a nevéből adódóan, a vékony blankra lett helyezve a hangsúly.

A Black Fighter alapszériás spiccbotja eddig sem egy vastag és nehéz úszós pálcaként került be kínálatunkba, de még ebből a vastagságból is faragva lett, megalkotva a Slim, magyarul karcsúbb változatot.

Ezt a változást a blank átmérői tükrözik legjobban, melyek hossztól függően a következőek:
- 4 m: 18 mm
- 5 m: 20 mm
- 6 m: 22 mm
- 7 m: 24 mm

A Slim változat hasznát elsősorban a szerelék vízbejuttatásakor lehet érzékelni, a kisebb ellenállása miatt sokkal könnyebb vele a dobások kivitelezése, kisebb erőhatás éri a botot. Ez a tulajdonság szeles időben is fel fog értékelődni, mivel a szél miatti terhelés is sokkal kevesebb lesz.

Anyaga IM8-as carbon, melynek köszönhető könnyedsége, gerincessége és kellő erőtartalékai. A keszegek és kárászok mellett, aki a pontyokat akarja üldözőbe venni, nyugodtan levághat a spiccből, majd begumizva a termetesebb 2-3 kilós példányokat is célpontul veheti.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott termék, azoknak a horgászoknak, akik a vékony blankú botokat részesítik előnyben, de tapasztalt kezekben kiváló, akár horgászversenyekre is.

A BLACK FIGHTER márka már régóta ismert a horgászok körében, és most egy új termékkel állt elő azok számára, akik szeretnének egy könnyű és erős horgászbotot használni. A BLACK FIGHTER SLIM 500 cm spicc horgászbot nagyszerű választás minden horgász számára, aki szeretne egy olyan botot, amely kiváló minőségű és hatékony a különböző horgászati helyzetekben.

A BLACK FIGHTER SLIM 500 cm spicc horgászbot kialakítása különösen figyelemre méltó. A bot rendkívül könnyű, így hosszabb időn keresztül is kényelmesen használható. A bot felső része rendkívül érzékeny, így könnyen észre lehet venni, ha a hal ráharap. Az alsó része viszont rendkívül erős, így akár a nagyobb halakat is könnyen ki lehet fogni.

Az BLACK FIGHTER SLIM 500 cm spicc horgászbot mérete 5 méter, így nagyszerű választás a nagyobb tavakon és folyókon való horgászathoz. A bot nagy hossza lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságra dobjon, és így elérje a halakat, amelyek más módon nehezebben elérhetők.

A BLACK FIGHTER SLIM 500 cm spicc horgászbot anyaga üvegszálas, ami nagyon ellenálló és tartós. Ez a bot kiválóan alkalmas mindenféle horgászati helyzetben, ideértve a tengeri horgászatot is. A bot kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgász könnyen kezelje, és ne fáradjon el hosszabb időn keresztül történő használat során.

Az BLACK FIGHTER SLIM 500 cm spicc horgászbot ára nagyon versenyképes, így minden horgász számára megfizethető. A bot kiváló minőségű, és biztosan hosszú ideig használható lesz, így nagyon jó befektetés a horgászok számára.

Összességében elmondható, hogy az BLACK FIGHTER SLIM 500 cm spicc horgászbot nagyszerű választás minden horgász számára. A bot kiváló minőségű, könnyű és erős, így mindenféle horgászati helyzetben hatékonyan használható. Ha egy olyan horgászbotra van szükséged, amely megbízható, tartós és hatékony, akkor az BLACK FIGHTER SLIM 500 cm spicc horgászbot a neked való választás. Ne habozz, vásárold meg még ma, és élvezd a horgászatot a legjobb módon!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.53

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák