Energo Team BRENTA SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11068-500
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész

9990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
EnergoTeam Brenta Pole - feszes, gerinces spiccbot, akár folyóvízi horgászatokhoz is. A blank anyaga IM8-as carbon, mely miatt a bot súlya rendkívül könnyű. Minőségi fém, csavaros záródugó került a végére, melynek gumi betétje védi a tagok alját az ütődésektől. Egy igazán gerinces spiccbot, mely a nagyobb halak kirohanásait is jól fogja kezelni.
Cikkszám: 11068-500
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 205 g
Szállítási méret: 123 cm
Tagok száma: 5
Akció: B

EnergoTeam Brenta Pole - feszes, gerinces spiccbot, akár folyóvízi horgászatokhoz is.

Az ET Brenta szériát kézbe véve, érezhető, hogy nem egy sima keszeges pálca, kellő erőtartalékokkal rendelkezik, akár a pontyok megfogásához is.

A 6 méteres változatot is, ha finoman megrázzuk, érezzük, hogy feszes, gerinces, de mégsem olyan nehéz. Egy szigorú pálca, ami gumizásra is alkalmas! IM8-as Carbon anyaga miatt jól terhelhető és a kisebb, figyelmetlenségből adódó koccanásokat is jobban tolerálja, mint egy nagyobb tisztaságú anyag. Egyenletesen veszi fel a terhelést és még nagyobb erő hatására is marad tartalék a nyéltagban és az utána következő részben. Az erőtartalékok ellenére a blank mégis karcsú, kézre illő maradt. Kék-sárga stíluselemeket kapott, amely igazán impozáns külsőt ad a bottestnek.

A nyéltag átmérői a következőek:
- 4m-es: 18,5 mm
- 5m-es: 21 mm
- 6m-es: 24,8 mm

A bot begumizásra is alkalmas. E során számoljunk azzal, hogy a bot spiccéből kb. 50 cm-t le kell vágnunk, hogy a gumi még nedvesen is akadálytalanul járhasson ki-be a botban, ne tapadjon annak falához, mert az bizony halvesztést is jelenthet. Ajánlott gumi vastagság pontyozáshoz: 1,4 mm-es tömör gumi.

Természetesen stonfót is tehetünk a végére, ez esetben 1,3-1,4 mm-es méretet kell választanunk.

A Brenta széria folyóvízi alkalmazásra is tökéletes választás.

Az ENERGO TEAM BRENTA SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára ideális választás lehet. Ez a horgászbot a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készült, így garantáltan tartós és megbízható kiegészítője lehet a horgászfelszerelésednek.

Az ENERGO TEAM BRENTA SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására is, köszönhetően a 500 cm-es méretének. A hosszú bot segítségével nagyobb távolságból is elérheted a halakat, így növelve a fogási esélyeidet.

A horgászbot alapanyaga a legjobb minőségű karbon, amelynek köszönhetően rendkívül könnyű, ugyanakkor erős és tartós. A karbon anyag segít abban, hogy a horgászbot ne csak könnyű legyen, de erős és tartós is, így hosszú évekig használhatod.

Az ENERGO TEAM BRENTA SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot kialakítása révén kiválóan alkalmas a pontyozáshoz is. A könnyű súly és a pontos kialakítás segít abban, hogy még nagyobb pontyokat is könnyedén kiemelhess a vízből.

A horgászbot markolata ergonomikus kialakítású, ami segít abban, hogy kényelmesen tudj horgászni akár egész nap. A markolat anyaga kiváló minőségű neoprén, amely kényelmes tapadást biztosít, még nedves körülmények között is.

Az ENERGO TEAM BRENTA SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően készült, így garantáltan megbízható és tartós kiegészítője lehet a horgászfelszerelésednek. Vedd meg most, és élvezd a horgászás élményét a legjobb minőségű felszereléssel!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák