Energo Team BRENTA SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11068-600
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 600 cm
Tagok száma: 6 rész

13590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
EnergoTeam Brenta Pole - feszes, gerinces spiccbot, akár folyóvízi horgászatokhoz is. A blank anyaga IM8-as carbon, mely miatt a bot súlya rendkívül könnyű. Minőségi fém, csavaros záródugó került a végére, melynek gumi betétje védi a tagok alját az ütődésektől. Egy igazán gerinces spiccbot, mely a nagyobb halak kirohanásait is jól fogja kezelni.
Cikkszám: 11068-600
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 310 g
Szállítási méret: 123 cm
Tagok száma: 6
Akció: B
EnergoTeam Brenta Pole - feszes, gerinces spiccbot, akár folyóvízi horgászatokhoz is. Az ET Brenta szériát kézbe véve, érezhető, hogy nem egy sima keszeges pálca, kellő erőtartalékokkal rendelkezik, akár a pontyok megfogásához is. A 6 méteres változatot is, ha finoman megrázzuk, érezzük, hogy feszes, gerinces, de mégsem olyan nehéz. Egy szigorú pálca, ami gumizásra is alkalmas! IM8-as Carbon anyaga miatt jól terhelhető és a kisebb, figyelmetlenségből adódó koccanásokat is jobban tolerálja, mint egy nagyobb tisztaságú anyag. Egyenletesen veszi fel a terhelést és még nagyobb erő hatására is marad tartalék a nyéltagban és az utána következő részben. Az erőtartalékok ellenére a blank mégis karcsú, kézre illő maradt. Kék-sárga stíluselemeket kapott, amely igazán impozáns külsőt ad a bottestnek. A nyéltag átmérői a következőek:
- 4m-es: 18,5 mm
- 5m-es: 21 mm
- 6m-es: 24,8 mm
A bot begumizásra is alkalmas. E során számoljunk azzal, hogy a bot spiccéből kb. 50 cm-t le kell vágnunk, hogy a gumi még nedvesen is akadálytalanul járhasson ki-be a botban, ne tapadjon annak falához, mert az bizony halvesztést is jelenthet. Ajánlott gumi vastagság pontyozáshoz: 1,4 mm-es tömör gumi. Természetesen stonfót is tehetünk a végére, ez esetben 1,3-1,4 mm-es méretet kell választanunk. A Brenta széria folyóvízi alkalmazásra is tökéletes választás.

Az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team BRENTA SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot' egy prémium minőségű horgászbot, amelyet a legjobb minőségű anyagok felhasználásával készítettek. Ez a bot kiválóan alkalmas mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára, akik értékelik a megbízhatóságot, a tartósságot és a kiváló horgászati élményt.

A BRENTA SPICCBOT 600 cm-es hossza lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságokra is elérjünk, így a nagyobb halakat is könnyedén kifoghatjuk. A spicc bot kialakítása és az anyagok minősége biztosítja, hogy a bot könnyű legyen, de ugyanakkor erős és tartós is. Ez a bot ideális választás azoknak a horgászoknak, akik hosszabb ideig szeretnék tartani a botot a kezükben, de nem akarnak kényelmetlenséget érezni.

Az ENERGO TEAM BRENTA SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot kiválóan alkalmas mind a folyó, mind a tavakon való horgászatra is. Az ergonomikus markolat kényelmesen illeszkedik a kézbe, így a horgászat során nem fog fáradtságot okozni. A bot kiválóan alkalmas különböző típusú horgászatra, beleértve a ponty-, a csuka-, a sügér- és a harcsahorgászatot is.

Az ENERGO TEAM BRENTA SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot egyedülálló tulajdonsága, hogy kiválóan reagál az apróbb észlelésekre is. Ez azt jelenti, hogy a bot segítségével könnyedén észlelhetjük a halak aktivitását, így megbízhatóan és hatékonyan horgászhatunk. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartammal rendelkezik, ami jelentős megtakarítást jelent a horgászok számára.

Az ENERGO TEAM BRENTA SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot egy igazi kincs a horgászok számára. Kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, amelyek biztosítják a tartósságot, a megbízhatóságot és a kiváló horgászati élményt. A bot nagy hossza lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságokra is elérjünk, így a nagyobb halakat is könnyedén kifoghatjuk. Az ergonomikus markolat kényelmesen illeszkedik a kézbe, így a horgászat során nem fog fáradtságot okozni. Ha szereted a kihívásokat és a prémium minőségű horgászbotokat, akkor az ENERGO TEAM BRENTA SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot az ideális választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák