Energo Team ENZA SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11069-400
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 400 cm
Tagok száma: 4 rész

6490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
EnergoTeam Enza Pole - feszes, gerinces spiccbot, akár folyóvízi horgászatokhoz is. A blank anyaga IM6-os carbon, mely kellő gerincet ad a blanknak. Minőségi fém, csavaros záródugó került a végére, melynek gumi betétje védi a tagok alját az ütődésektől. Egy igazán gerinces spiccbot, mely kedvező árával tűnik ki társai közül.
Cikkszám: 11069-400
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 4,00 m
Súly: 161 g
Szállítási méret: 119 cm
Tagok száma: 4
Akció: B
EnergoTeam Enza Pole - feszes, gerinces spiccbot, akár folyóvízi horgászatokhoz is

Az ET Enza széria tagjai IM6-os Carbon blankot kaptak, mely kellően erős és rugalmas. A botot akár begumizva is használhatjuk, azonban ebben az esetben számolni kell, hogy 50 cm-t vissza kell vágni a bot végéből, lehetővé téve a gumi szabad futását. Ennek a vastagságát tekintve 1,4 mm-es méret az optimális választás. Vékonyabb gumival a fárasztás ideje elnyúlhat, vastagabb guminál pedig fennáll a leakadás veszélye halfogásnál. Hagyományos spiccel is használható a pálca, 0,12-0,16 mm az ideális monofil zsinór hozzá. A nyél vastagságai a következőek: - 4m-es: 20 mm
- 5m-es: 24,5 mm
- 6m-es: 29 mm A nyéltag aljára fém végdugó került, melynek a gumibetétje megóvja a benne lévő tagokat a sérülésektől. Ez a széria is megkapó stílusjegyeket kapott a külső szempontjából, itt a a sárga és fekete színek dominálnak. A spicc végére 1,4 mm körüli stonfó fog passzolni. Az Enza széria erőssége közel azononos a Brenta botokéval, de merevség szempontjából, ezek valamivel lágyabbak,

Az ENERGO TEAM nem csak egy márka, hanem egy életstílus is. Az ENERGO TEAM ENZA SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot pedig olyan termék, amely a legmagasabb minőséget és teljesítményt képviseli a horgászat világában. Ha keresed az egyedülálló élményt a horgászatban, akkor ez a bot igazán megér egy közelebbi pillantást.

A 400 cm hosszúságú ENERGO TEAM ENZA SPICCBOT egy igazi ékkő a horgászbotok között. A hossza lehetővé teszi, hogy a horgász a legtávolabbi pontokra dobja ki a csalit, miközben a könnyű súlya és erős szerkezete lehetővé teszi a hosszú és kényelmes horgászatot.

Az ENERGO TEAM ENZA SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek tartóssá és megbízhatóvá teszik a terméket. A bot karbonból készült, amely lehetővé teszi a könnyű súlyt és a nagy szilárdságot. A bot kialakítása lehetővé teszi a pontos dobást, és a szénből készült nyél és orsótartó kényelmes fogást biztosít a horgász számára.

Az ENERGO TEAM ENZA SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot olyan területeken is megállja a helyét, ahol a víz akadályokkal teli és nehéz a horgászat. Az erős és könnyű bot a horgász számára lehetővé teszi a könnyű manőverezést a vízben, és a bot érzékeny spiccének köszönhetően a horgász észreveszi a legkisebb érintést is.

Az ENERGO TEAM ENZA SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot tökéletesen alkalmas a tengeri horgászatra is. A hosszú bot lehetővé teszi a távoli dobást, és az érzékeny spicc segít észrevenni a tengeri halak legkisebb érintését is.

Az ENERGO TEAM ENZA SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott, aki keresi a minőséget, a teljesítményt és a tartósságot. A könnyű súlya és erős szerkezete lehetővé teszi a hosszú és kényelmes horgászatot, miközben az érzékeny spicc segít észrevenni a legkisebb érintést is. Ha szeretnél egy olyan botot, amely megállja a helyét a legnehezebb körülmények között is, akkor az ENERGO TEAM ENZA SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot a tökéletes választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák