Energo Team ENZA SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11069-500
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész

7690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
EnergoTeam Enza Pole - feszes, gerinces spiccbot, akár folyóvízi horgászatokhoz is. A blank anyaga IM6-os carbon, mely kellő gerincet ad a blanknak. Minőségi fém, csavaros záródugó került a végére, melynek gumi betétje védi a tagok alját az ütődésektől. Egy igazán gerinces spiccbot, mely kedvező árával tűnik ki társai közül.
Cikkszám: 11069-500
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 247 g
Szállítási méret: 119 cm
Tagok száma: 5
Akció: B
EnergoTeam Enza Pole - feszes, gerinces spiccbot, akár folyóvízi horgászatokhoz is

Az ET Enza széria tagjai IM6-os Carbon blankot kaptak, mely kellően erős és rugalmas. A botot akár begumizva is használhatjuk, azonban ebben az esetben számolni kell, hogy 50 cm-t vissza kell vágni a bot végéből, lehetővé téve a gumi szabad futását. Ennek a vastagságát tekintve 1,4 mm-es méret az optimális választás. Vékonyabb gumival a fárasztás ideje elnyúlhat, vastagabb guminál pedig fennáll a leakadás veszélye halfogásnál. Hagyományos spiccel is használható a pálca, 0,12-0,16 mm az ideális monofil zsinór hozzá. A nyél vastagságai a következőek: - 4m-es: 20 mm
- 5m-es: 24,5 mm
- 6m-es: 29 mm A nyéltag aljára fém végdugó került, melynek a gumibetétje megóvja a benne lévő tagokat a sérülésektől. Ez a széria is megkapó stílusjegyeket kapott a külső szempontjából, itt a a sárga és fekete színek dominálnak. A spicc végére 1,4 mm körüli stonfó fog passzolni. Az Enza széria erőssége közel azononos a Brenta botokéval, de merevség szempontjából, ezek valamivel lágyabbak,

Az ENERGO TEAM márka új, Energo Team ENZA SPICCBOT 500 cm spicc horgászbotja tökéletes választás a tapasztalt halászok számára, akik nagyobb halakat szeretnének fogni. Ez a bot rendkívül erős és tartós, hogy könnyedén megbirkózzon azokkal a kihívásokkal, amelyekkel szembe kell nézni a nagyobb halakat vadászva.

A horgászbot 500 cm hosszú, ami lehetővé teszi, hogy messzebbre dobhassunk, ami növeli a halak elérhetőségét és az esélyeinket egy nagyobb hal megfogására. Az ENERGO TEAM ENZA SPICCBOT kiváló minőségű anyagokból készült, és a kiváló minőségű karbon szálszerkezetnek köszönhetően rendkívül erős és tartós.

Az ENERGO TEAM ENZA SPICCBOT rendkívül könnyű, ami lehetővé teszi a hosszú és kényelmes horgászatot. A bot kiegyensúlyozott és ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyen és kényelmesen használható, ami lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig a vízen maradjunk anélkül, hogy fáradtak lennénk.

Az ENERGO TEAM ENZA SPICCBOT kifejezetten nagyobb halak fogására tervezték, és rendkívül érzékeny, hogy a legkisebb rezgéseket is érzékelje, ami lehetővé teszi a pontosabb és hatékonyabb halászatot. Az ENERGO TEAM ENZA SPICCBOT kiváló pontosságot, irányíthatóságot és erőt biztosít a halászat során, és lehetővé teszi, hogy könnyedén kezeljük még a legnagyobb halakat is.

Az ENERGO TEAM ENZA SPICCBOT egy igazán kiváló minőségű spicc horgászbot, amely minden horgász számára értékes befektetés lehet. A bot nagyobb halak fogására tervezték, és kiváló minőségű anyagokból készült, ami garantálja a tartósságot és az erőt. Az ENERGO TEAM ENZA SPICCBOT rendkívül könnyű és kényelmes, ami lehetővé teszi a hosszú és eredményes horgászatot, és kiváló érzékenységet és irányíthatóságot biztosít a halászat során. Ha nagyobb halakat akarsz fogni, az ENERGO TEAM ENZA SPICCBOT a tökéletes választás a számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák