Energo Team ENZA SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11069-600
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 600 cm
Tagok száma: 6 rész

9390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
EnergoTeam Enza Pole - feszes, gerinces spiccbot, akár folyóvízi horgászatokhoz is. A blank anyaga IM6-os carbon, mely kellő gerincet ad a blanknak. Minőségi fém, csavaros záródugó került a végére, melynek gumi betétje védi a tagok alját az ütődésektől. Egy igazán gerinces spiccbot, mely kedvező árával tűnik ki társai közül.
Cikkszám: 11069-600
Dobósúly: 5-25 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 420 g
Szállítási méret: 119 cm
Tagok száma: 6
Akció: B
EnergoTeam Enza Pole - feszes, gerinces spiccbot, akár folyóvízi horgászatokhoz is

Az ET Enza széria tagjai IM6-os Carbon blankot kaptak, mely kellően erős és rugalmas. A botot akár begumizva is használhatjuk, azonban ebben az esetben számolni kell, hogy 50 cm-t vissza kell vágni a bot végéből, lehetővé téve a gumi szabad futását. Ennek a vastagságát tekintve 1,4 mm-es méret az optimális választás. Vékonyabb gumival a fárasztás ideje elnyúlhat, vastagabb guminál pedig fennáll a leakadás veszélye halfogásnál. Hagyományos spiccel is használható a pálca, 0,12-0,16 mm az ideális monofil zsinór hozzá. A nyél vastagságai a következőek: - 4m-es: 20 mm
- 5m-es: 24,5 mm
- 6m-es: 29 mm A nyéltag aljára fém végdugó került, melynek a gumibetétje megóvja a benne lévő tagokat a sérülésektől. Ez a széria is megkapó stílusjegyeket kapott a külső szempontjából, itt a a sárga és fekete színek dominálnak. A spicc végére 1,4 mm körüli stonfó fog passzolni. Az Enza széria erőssége közel azononos a Brenta botokéval, de merevség szempontjából, ezek valamivel lágyabbak,

Az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team ENZA SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot' kiváló minőségű és megbízható horgászeszköz, amely minden horgász számára ideális választás. Ez a bot kifejezetten a pontyhorgászat szerelmeseinek készült, akik különösen nagy halakra vadásznak.

Ez a nagy teljesítményű horgászbot 600 cm hosszú, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb távolságra dobjanak. A bot nagyon könnyű és kényelmesen használható, így hosszabb időre is kényelmes marad a kezünkben.

Az ENERGO TEAM ENZA SPICCBOT horgászbot kiváló minőségű karbonból készült, amelynek köszönhetően rendkívül tartós és megbízható. A bot széles körű funkcionalitással rendelkezik és számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára.

Az ENERGO TEAM ENZA SPICCBOT horgászbot rendkívül érzékeny, így lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosabb dobásokat hajtsanak végre, és könnyebben észleljék a halak harapásait. A bot gyors akciója nagyon fontos a nagyobb halak fogásához, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy ez a bot minden kihívást képes kezelni.

Az ENERGO TEAM ENZA SPICCBOT horgászbot tökéletes választás a horgászok számára, akik szeretnének megbízható és tartós horgászbotot, amely kiváló minőségű és érzékeny. Ha horgászni szeretne a legnagyobb halakra, akkor ez a bot az ön számára ideális választás.

Összefoglalva, az ENERGO TEAM ENZA SPICCBOT horgászbot minden szempontból kiváló választás a horgászok számára. Kiváló minőségű, érzékeny, tartós és megbízható. Ha szeretne nagyobb halakra vadászni, akkor ez a bot tökéletes választás. Ne habozzon, szerezze be az ENERGO TEAM ENZA SPICCBOT horgászbotot még ma, és élvezze a horgászat élményét, ahogy még sosem tapasztalta!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák