Energo Team NASE SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11096-400
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 400 cm
Tagok száma: 4 rész

9190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
ET Nase spiccbot - Az IM8-as karbon bottest egy kellően gerinces, gyors és feszes botot eredményez, ami bevágáskor gyorsan reagál, így a legóvatosabban táplálkozó halak is eredményesen horogra keríthetőek. Emellett nem kell félni a bottörés veszélyétől még akkor sem, ha egy termetesebb dévér, vagy akár egy kisebb ponty akad a horgunkra, a blanknak hála bírni fogja a halak kirohanásait.
Cikkszám: 11096-400
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 4,00 m
Súly: 126 g
Szállítási méret: 121 cm
Tagok száma: 4
Akció: B
ET Nase spiccbot Az Energo Team Nase botcsaládjára a könnyedség mellett, nagy erőtartalékok jellemzőek. Az IM8-as karbon bottest egy kellően gerinces, gyors és feszes botot eredményez, ami bevágáskor gyorsan reagál, így a legóvatosabban táplálkozó halak is eredményesen horogra keríthetőek. Emellett nem kell félni a bottörés veszélyétől még akkor sem, ha egy termetesebb dévér, vagy akár egy kisebb ponty akad a horgunkra, a blanknak hála bírni fogja a halak kirohanásait. Spiccbot vásárlásakor ne csak annak tömegét, hanem súlyelosztását is vegyük figyelembe. Ez azt jelenti, hogy hiába könnyű egy horgászbot, ha annak spiccrésze túlságosan vastagfalú és ezáltal húzza előre kezünket, ami hosszú távon fárasztó lehet. A Nase egy megfelelő súlyelosztású horgászbot, így hosszabb távon is könnyűnek érezhető, akár egész napos úsztatáshoz is kiváló alternatíva. A nyél csúszásmentes bevonatot kapott, megkönnyítve a horgászatot és a bot vizes kézzel való tartásást. Azonban azt javasoljuk, hogy etetés után, vagy éppen a kifogott hal szákba helyezését követően mindig mossunk kezet, vigyázva a felszerelésre. Kivétel ez alól talán csak egy horgászverseny lehet, ahol minden perc számít. Ideális variáns keszegfélék horgászatához, vékony, akár 0,10 mm-es zsinórral is szerelhető horgászhelytől függően.

Az ENERGO TEAM márka horgászbotjai között számos kiváló minőségű termék található, amelyek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is. Az Energo Team NASE SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot egy olyan kiváló minőségű eszköz, amely kifejezetten a spiccbotok rajongóinak lett kifejlesztve. Ez a spiccbot nemcsak kiváló minőségű anyagokból készült, hanem olyan jellemzőkkel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a horgászatot és növelik az alkalmazkodó képességet.

Az ENERGO TEAM NASE SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot nagyon könnyű, így nagyon könnyen kezelhető. Ez a spiccbot ideális nagyobb halak fogásához, mivel rendkívül erős és tartós. A hosszú, 4 méteres kialakítás lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságból dobálj, így könnyen elérheted a kívánt halakat.

A spiccbot anyaga nagyon erős és tartós, így biztos lehetsz abban, hogy hosszú éveken keresztül használhatod, anélkül, hogy aggódnod kellene a törések vagy a kopások miatt. Az ENERGO TEAM NASE SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot ideális azok számára, akik szeretnék kipróbálni a spiccbotokat, vagy akik azon dolgoznak, hogy fejlesszék horgászkészségeiket.

Az ENERGO TEAM NASE SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek nagyon nagy előnyökkel járnak a horgászok számára. Az első és legfontosabb előny az, hogy a spiccbot rendkívül könnyű, így könnyen kezelhető. Ez a könnyűség lehetővé teszi a horgász számára, hogy sokkal kényelmesebben dolgozzon, és könnyebben mozogjon a vízben.

A spiccbot kialakítása lehetővé teszi a halak pontosabb megfogását, mivel az érzékeny spiccek lehetővé teszik, hogy a horgász azonnal észlelje a halak mozgását. Az ENERGO TEAM NASE SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot kiválóan alkalmas a ponty és a keszeg horgászatára, mivel a spiccek nagyon érzékenyek, és lehetővé teszik, hogy a horgász könnyedén észlelje a halak mozgását.

Az ENERGO TEAM NASE SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot nagyon nagy előnye az, hogy nagyon könnyen összeszerelhető és szétszedhető, így az horgászok könnyen szállíthatják és tárolhatják. A spiccbot mérete 4 méter, így nagyon hosszú és hatékony a horgászatban. Az ENERGO TEAM NASE SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot kiváló választás minden horgász számára, aki szeretne kipróbálni a spiccbotokat vagy akik szeretnék továbbfejleszteni horgászkészségeiket.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák