Energo Team NASE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11096-600
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 600 cm
Tagok száma: 6 rész

14490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
ET Nase spiccbot - Az IM8-as karbon bottest egy kellően gerinces, gyors és feszes botot eredményez, ami bevágáskor gyorsan reagál, így a legóvatosabban táplálkozó halak is eredményesen horogra keríthetőek. Emellett nem kell félni a bottörés veszélyétől még akkor sem, ha egy termetesebb dévér, vagy akár egy kisebb ponty akad a horgunkra, a blanknak hála bírni fogja a halak kirohanásait.
Cikkszám: 11096-600
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 275 g
Szállítási méret: 121 cm
Tagok száma: 6
Akció: B

ET Nase spiccbot

Az Energo Team Nase botcsaládjára a könnyedség mellett, nagy erőtartalékok jellemzőek.

Az IM8-as karbon bottest egy kellően gerinces, gyors és feszes botot eredményez, ami bevágáskor gyorsan reagál, így a legóvatosabban táplálkozó halak is eredményesen horogra keríthetőek. Emellett nem kell félni a bottörés veszélyétől még akkor sem, ha egy termetesebb dévér, vagy akár egy kisebb ponty akad a horgunkra, a blanknak hála bírni fogja a halak kirohanásait.

Spiccbot vásárlásakor ne csak annak tömegét, hanem súlyelosztását is vegyük figyelembe. Ez azt jelenti, hogy hiába könnyű egy horgászbot, ha annak spiccrésze túlságosan vastagfalú és ezáltal húzza előre kezünket, ami hosszú távon fárasztó lehet.

A Nase egy megfelelő súlyelosztású horgászbot, így hosszabb távon is könnyűnek érezhető, akár egész napos úsztatáshoz is kiváló alternatíva.

A nyél csúszásmentes bevonatot kapott, megkönnyítve a horgászatot és a bot vizes kézzel való tartásást. Azonban azt javasoljuk, hogy etetés után, vagy éppen a kifogott hal szákba helyezését követően mindig mossunk kezet, vigyázva a felszerelésre. Kivétel ez alól talán csak egy horgászverseny lehet, ahol minden perc számít.

Ideális variáns keszegfélék horgászatához, vékony, akár 0,10 mm-es zsinórral is szerelhető horgászhelytől függően.

Az ENERGO TEAM NASE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot az ENERGO TEAM márkájának egyik legkiemelkedőbb terméke, amely a horgászok számára biztosítja a kiváló minőségű és megbízható eszközöket a sikeres halászathoz. Ez a bot minden olyan horgász számára ideális, aki szeretne nagy halakat fogni, vagy akár a horgászatot professzionális szintre emelni.

A termék a horgászok igényeit szem előtt tartva került kifejlesztésre, így könnyen kezelhető és a legjobb anyagokból készült. A bot hossza 600 cm, amely lehetővé teszi a pontosságot és a precizitást a horgászat során. A bot anyaga karbon, amely a legkiválóbb minőséget biztosítja, így a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a botjuk megbízható és tartós lesz.

A horgászbot rendkívül könnyű, de mégis erős, így a horgászoknak nem kell aggódniuk az esetleges sérülések miatt a horgászat során. A bot ergonomikus kialakítása miatt kényelmesen használható, és a horgászok számára biztosítja a szükséges stabilitást a nagyobb halak fogása során.

Az ENERGO TEAM NASE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot kiválóan alkalmas nagy halak fogásához. A bot speciális kialakítása lehetővé teszi a pontosságot, a precizitást és a tartósságot, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a bot törése vagy sérülése miatt. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és az erőt, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a botjuk állapotáért.

Az ENERGO TEAM NASE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot olyan termék, amelyet a horgászok számára készítettek, így biztosak lehetnek abban, hogy a termék minden igényüket kielégíti. A bot könnyű, erős, tartós és kényelmes a használat során. Az ENERGO TEAM márkájára jellemző minőség és megbízhatóság garantálja, hogy ez a bot hosszú ideig szolgálni fogja a horgászokat a sikeres halászatban.

Az ENERGO TEAM NASE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot tehát a legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnének nagy halakat fogni, vagy akár a horgászatot professzionális szintre emelni. Ez a termék minden olyan előnnyel rendelkezik, amelyre a horgászok szükségük van, így ajánlom mindenkinek, aki szeretne sikeresen horgászni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák