Energo Team PIAVE SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11070-400
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 400 cm
Tagok száma: 4 rész

7790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 11070-400
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 4,00 m
Súly: 144 g
Szállítási méret: 122 cm
Tagok száma: 4
Akció: B

Az ENERGO TEAM márka horgászbotjai között kiemelkedően jó minőséget képvisel az Energo Team PIAVE SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot. Ez a bot valódi kincs a horgászok számára, akik szeretnek nagy halakra vadászni és tartós, megbízható felszereléssel rendelkezni. Az ENERGO TEAM mindig is arra törekedett, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljon a horgászok számára, és ez a spicc horgászbot sem kivétel.

A horgászbot 400 cm hosszú, ami azt jelenti, hogy nagy távolságról is lehet vele horgászni. Az ilyen méretű botok rendkívül hasznosak a nagy halak kifogásához, mert nagyobb erőt lehet kifejteni velük, és nagyobb távolságról lehet őket elérni. A bot anyaga kiváló minőségű karbon, amely kiváló tartósságot és erőt biztosít, és még hosszú évekig megbízhatóan szolgálja majd a horgászokat.

A horgászbot kialakítása különösen praktikus és könnyen használható. Az ergonomikus nyél és a könnyű, de erős botanyag kombinációja lehetővé teszi, hogy a horgászok hosszabb ideig tudjanak horgászni, anélkül hogy fáradtnak éreznék magukat. A spicc kiválóan alkalmazkodik a különböző horgászati ​​stílusokhoz, így a horgászok számos lehetőséget kaphatnak a kifogásukra.

Ezen kívül, az ENERGO TEAM PIAVE SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot könnyen kezelhető, és nagyon stabil a vízben. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyebben tudnak célba érni a nagy halakkal, és biztosan megkapják az eredményt, amit szeretnének. Az ENERGO TEAM PIAVE SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot egyértelműen a legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnék megbízható felszereléssel ellátni magukat.

A horgászbot előnyei tehát a nagy távolságról való horgászat lehetősége, a kiváló minőségű karbon anyagból készült tartós és erős szerkezet, az ergonomikus nyél és a könnyű, de erős botanyag kombinációja, a könnyű kezelhetőség és a stabil vízben tartás. Az ENERGO TEAM PIAVE SPICCBOT 400 cm spicc horgászbot minden horgász számára ideális választás, akik szeretnének igazi kincset birtokolni a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák