Energo Team PIAVE SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11070-500
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 500 cm
Tagok száma: 5 rész

9590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
EnergoTeam Piave Pole - lágyabb karakterű, de kellően erős spiccbot, keszeg, kárász, kisebb pontyok horgászatához. A blank anyaga IM8-as carbon, mely kellő gerincet ad a blanknak. Minőségi csavaros záródugó került a végére, melynek gumi betétje védi a tagok alját az ütődésektől. Egy igazán kiváló spiccbot, mely kedvező árával tűnik ki társai közül.
Cikkszám: 11070-500
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 5,00 m
Súly: 216 g
Szállítási méret: 122 cm
Tagok száma: 5
Akció: B
EnergoTeam Piave Pole - lágyabb karakterű, de kellően erős spiccbot, keszeg, kárász, kisebb pontyok horgászatához. Az ET Piave széria IM8-as anyagból készült, kellő gerinccel, de lágyabb karakterrel, mint a Brenta széria. Szebb dévérek, kárászok és kisebb pontyok lesznek a megfelelő ellenfelei a szériának. A nyél kialakításának köszönhetően, vizes kézzel is stabilan megfogható. A botok végén csavaros záródugó található, gumi betéttel, hogy az összecsukás során nehogy sérüljenek a tagok. Narancssárga stílusjegyek dominálnak rajta, a küllemre se lehet panasz. A botot akár begumizva is használhatjuk, azonban ebben az esetben számolni kell, hogy 50 cm-t vissza kell vágni a bot végéből, lehetővé téve a gumi szabad futását. Ennek a vastagságát tekintve 1,4 mm-es méret az optimális választás. Vékonyabb gumival a fárasztás ideje elnyúlhat, vastagabb guminál pedig fentáll a leakadás veszélye halfogásnál. A gumizásnak hála vastagabb előkével, a termetesebb halakat is szákba terelhetjük. Ha stonfót teszünk fel, 1,4 mm körüli méret ajánlott. Kényelmes, kézbe illő pecabot, melynek nyél átmérői a következőek: 4 m-es: 19 mm
5 m-es: 21,3 mm
6 m-es: 23,8 mm

Lágyabb karakterű bot, kezdő és tapasztaltabb horgászok számára is ajánljuk egy kellemes keszegezéshez.

Az ENERGO TEAM PIAVE SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot a legjobb választás a horgászat szerelmeseinek, akik szeretik a kihívást és a nagy halakat. A horgászbot hossza 500 cm, így nagyobb folyókban, tavakban és tengerparti horgászatkor is használható, ahol nagyobb távolságokra kell elérni a halakat.

A PIAVE SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, így rendkívül tartós és megbízható. A bot karbonból készült, ami nagyon erős és könnyű, így hosszú ideig használható anélkül, hogy fáradtnak éreznénk magunkat.

A boton található spicc nagyon érzékeny, így még a legkisebb halat is könnyen észlelhetjük. A spicc segít abban, hogy a horog könnyen beleszúrható legyen a halba, így kevesebb időt kell várni, hogy a halak megtalálják az etetést.

A bot markolata kényelmes és ergonomikus, így hosszabb idő alatt is kényelmesen használható. A bot súlya is nagyon könnyű, így hosszabb ideig is használható anélkül, hogy fáradtnak éreznénk magunkat.

A horgászbot rendkívül sokoldalú, így különböző halak horgászatához is használható. A nagyobb halakat is könnyen el lehet kapni vele, így nagyobb kalandokat is élhetünk át a horgászat során.

A PIAVE SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot könnyen szállítható, így bárhová magunkkal vihetjük, és élvezhetjük a horgászat élményét. A bot szétszedhető, így nem foglal sok helyet, és könnyen tárolható.

Összességében az ENERGO TEAM PIAVE SPICCBOT 500 cm spicc horgászbot olyan termék, amely kiváló minőségű anyagokból készült, rendkívül tartós és megbízható. Érzékeny spicce és könnyű súlya segít a halak könnyebb megtalálásában, míg kényelmes markolata és sokoldalúsága számos horgászati lehetőséget kínál. Ha szereted a nagy kalandokat és kihívásokat a horgászatban, akkor ez a horgászbot az, amit keresel.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák