Energo Team PIAVE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11070-600
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 600 cm
Tagok száma: 6 rész

12590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
EnergoTeam Piave Pole - lágyabb karakterű, de kellően erős spiccbot, keszeg, kárász, kisebb pontyok horgászatához. A blank anyaga IM8-as carbon, mely kellő gerincet ad a blanknak. Minőségi csavaros záródugó került a végére, melynek gumi betétje védi a tagok alját az ütődésektől. Egy igazán kiváló spiccbot, mely kedvező árával tűnik ki társai közül.
Cikkszám: 11070-600
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 310 g
Szállítási méret: 124 cm
Tagok száma: 6
Akció: B
EnergoTeam Piave Pole - lágyabb karakterű, de kellően erős spiccbot, keszeg, kárász, kisebb pontyok horgászatához. Az ET Piave széria IM8-as anyagból készült, kellő gerinccel, de lágyabb karakterrel, mint a Brenta széria. Szebb dévérek, kárászok és kisebb pontyok lesznek a megfelelő ellenfelei a szériának. A nyél kialakításának köszönhetően, vizes kézzel is stabilan megfogható. A botok végén csavaros záródugó található, gumi betéttel, hogy az összecsukás során nehogy sérüljenek a tagok. Narancssárga stílusjegyek dominálnak rajta, a küllemre se lehet panasz. A botot akár begumizva is használhatjuk, azonban ebben az esetben számolni kell, hogy 50 cm-t vissza kell vágni a bot végéből, lehetővé téve a gumi szabad futását. Ennek a vastagságát tekintve 1,4 mm-es méret az optimális választás. Vékonyabb gumival a fárasztás ideje elnyúlhat, vastagabb guminál pedig fentáll a leakadás veszélye halfogásnál. A gumizásnak hála vastagabb előkével, a termetesebb halakat is szákba terelhetjük. Ha stonfót teszünk fel, 1,4 mm körüli méret ajánlott. Kényelmes, kézbe illő pecabot, melynek nyél átmérői a következőek: 4 m-es: 19 mm
5 m-es: 21,3 mm
6 m-es: 23,8 mm

Lágyabb karakterű bot, kezdő és tapasztaltabb horgászok számára is ajánljuk egy kellemes keszegezéshez.

Az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team PIAVE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot' egy kiváló minőségű horgászbot, amelyet a horgászok nagyra értékelnek. Ez a bot kiváló minőségű anyagokból készült, így biztos lehet benne, hogy tartós és megbízható. A bot tökéletes választás azoknak a horgászoknak, akik szeretnének elérni nagyobb távolságokat, vagy akiknek szükségük van egy olyan botra, amely nagyobb erőt képes kifejteni.

Az ENERGO TEAM PIAVE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot nagy előnye, hogy rendkívül könnyű és kényelmes. Ez azért fontos, mert a horgászok általában hosszabb időt töltenek a vízparton, és fontos, hogy a bot kényelmes legyen a kezükben, és ne terhelje túl az izmaikat.

Ezenkívül, a bot nagyon rugalmas és nagyon erős, így könnyen megbirkózik a nagy halakkal is. A bot hossza 600 cm, így nagyobb távolságokat is elérhetünk vele. A bot anyaga kiváló minőségű karbon, amely nagy szilárdságot és tartósságot biztosít.

Az ENERGO TEAM PIAVE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot rendkívül sokoldalú, és alkalmas különböző horgászmódszerekhez. Az erős és rugalmas testének köszönhetően könnyen kezelhető, és könnyen alkalmazható a különböző horgászmódszerekhez. A bot rendkívül érzékeny, így a horgászok könnyen észreveszik a halakat, és gyorsan reagálhatnak a halak elkapására.

Az ENERGO TEAM PIAVE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot egy igazán kiváló horgászbot, amely nagy előnyökkel rendelkezik. Ha szeretne egy megbízható és tartós horgászbotot, amely kiváló minőségű anyagokból készült, akkor ez a bot biztosan megfelel az Ön igényeinek. A bot méretei: 600 cm hosszú, és 80 gramm súlyú.

Vásároljon ENERGO TEAM PIAVE SPICCBOT 600 cm spicc horgászbotot most, és élvezze a kiváló minőséget és a nagy teljesítményt, amelyet ez a horgászbot nyújt!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák