Energo Team SUPREME SLIM 400 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11014-402
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 400 cm
Tagok száma: 4 rész

8390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
EnergoTeam Supreme Slim spiccbot - A Slim változat hasznát elsősorban a szerelék vízbejuttatásakor lehet érzékelni, a kisebb ellenállása miatt sokkal könnyebb vele a dobások kivitelezése, kisebb erőhatás éri a botot. Ez a tulajdonság szeles időben is fel fog értékelődni, mivel a szél miatti terhelés is sokkal kevesebb lesz.
Cikkszám: 11014-402
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 4,00 m
Súly: 115 g
Szállítási méret: 132 cm
Tagok száma: 4
Akció: B
EnergoTeam Supreme Slim spiccbot Az Energo Team Supreme Slim spiccbotjánál a vékony blankra lett helyezve a hangsúly. A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt! A Supreme széria eddig se volt túl vastag és nehezen kezelhető variáns, de méreteiből még mindig lehetett faragni, elkészítve a Slim változatot, mely lényegesen karcsúbb elődjénél. A blankok legvastagabb átmérői a következőek, hosszúságuk függvényében: - 4 m: 18 mm - 5 m: 20 mm - 6 m: 22 mm - 7 m: 24 mm A Slim változat hasznát elsősorban a szerelék vízbejuttatásakor lehet érzékelni, a kisebb ellenállása miatt sokkal könnyebb vele a dobások kivitelezése, kisebb erőhatás éri a botot. Ez a tulajdonság szeles időben is fel fog értékelődni, mivel a szél miatti terhelés is sokkal kevesebb lesz. Emellett a bot karakteréből adódóan, említést érdemel a spiccbot gyorsasága, reagálóképessége is. Az úszó jelzésekor bekövetkező kapásokra, nem mindegy, hogy milyen gyorsan reagálunk. Minél gyorsabb a spicc, annál korábban lehet eszközölni az akasztást, nem lekésve a finom kapásokról, így a sikeres fogások számát könnyedén megnövelve. Gyors karakterű bot lévén, a Supreme Slim-mel akár több halat foghatunk, mint egy átlagos spiccbottal, melynek rosszabb a reakcióideje. Anyaga IM7-es carbon, melynek köszönhető mindezen felsorolt karakterjegyek összessége, plusz a megfelelő erőtartalékok megléte is. A keszegek mellett, aki 2-3 kilós pontyok megfogására is szeretné használni, nyugodtan visszavághat az utolsó tagból, majd begumizva, e példányokat is célpontul veheti. Tapasztalattól függetlenül ajánlott termék, azoknak a horgászoknak, akik a vékony blankú botokat részesítik előnyben, mindezt egy kedvező ár-érték aránnyal fűszerezve.

Az ENERGO TEAM márkájú 'Energo Team SUPREME SLIM 400 cm spicc horgászbot' a horgászok egyik legjobb barátja lehet. A termék egy valódi kincs a horgászok számára, akik szeretnék javítani a horgászati ​​élményüket és növelni a fogások számát. Az ENERGO TEAM SUPREME SLIM 400 cm spicc horgászbot kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon tartós és könnyű.

Az ENERGO TEAM SUPREME SLIM 400 cm spicc horgászbot rendkívül érzékeny, így a legkisebb érintéseket is érezni lehet vele. Ez azt jelenti, hogy a horgászok könnyebben észlelik, ha egy hal megragadta az előkét, így időben reagálhatnak és megtarthatják a halat. A bot mérete 400 cm, ami azt jelenti, hogy könnyedén elérhetők a távoli helyek is, ahol a nagyobb halak tartózkodnak.

Az ENERGO TEAM SUPREME SLIM 400 cm spicc horgászbot rendkívül kényelmes és könnyű, így hosszabb időn át is kényelmesen használható. A bot kialakítása ergonomikus, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a fáradtságról vagy a kényelmetlenségről. A bot nagyon könnyű, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a terhelés miatt, amikor hosszabb ideig tartják a botot.

Az ENERGO TEAM SUPREME SLIM 400 cm spicc horgászbot ideális választás a halak kényelmes és biztonságos kifogásához. A spicc bot nagyon stabil, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a bot meghajlásától vagy a halak elvesztésétől. A bot kialakítása és anyaga lehetővé teszi a horgászok számára, hogy bármilyen körülmények között használják, és biztosak lehetnek abban, hogy a bot kiválóan teljesít.

Az ENERGO TEAM SUPREME SLIM 400 cm spicc horgászbot nagyszerű választás a horgászok számára, akik szeretnék javítani a horgászati ​​élményüket és növelni a fogások számát. A bot kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon tartós és könnyű. Az érzékeny kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy a legkisebb érintéseket is érezhessék, ami segít a halak kifogásában. Az ENERGO TEAM SUPREME SLIM 400 cm spicc horgászbot a horgászok kedvenc eszköze lehet, amely segít nekik elérni a kitűzött célokat.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák