Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-11014-602
Gyártó: ENERGO TEAM
Szállítás: 1-5 munkanap
Bot hossza: 600 cm
Tagok száma: 6 rész

12690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Energo Team Supreme Slim spiccbot - A Slim változat hasznát elsősorban a szerelék vízbejuttatásakor lehet érzékelni, a kisebb ellenállása miatt sokkal könnyebb vele a dobások kivitelezése, kisebb erőhatás éri a botot. Ez a tulajdonság szeles időben is fel fog értékelődni, mivel a szél miatti terhelés is sokkal kevesebb lesz.
Cikkszám: 11014-602
Dobósúly: 5-20 g
Hossz: 6,00 m
Súly: 263 g
Szállítási méret: 132 cm
Tagok száma: 6
Akció: B

Energo Team Supreme Slim spiccbot

Az Energo Team Supreme Slim spiccbotjánál a vékony blankra lett helyezve a hangsúly. A vastag és nehéz horgászbotok ideje lejárt!

A Supreme széria eddig se volt túl vastag és nehezen kezelhető variáns, de méreteiből még mindig lehetett faragni, elkészítve a Slim változatot, mely lényegesen karcsúbb elődjénél.

A blankok legvastagabb átmérői a következőek, hosszúságuk függvényében:

- 4 m: 18 mm

- 5 m: 20 mm

- 6 m: 22 mm

- 7 m: 24 mm

A Slim változat hasznát elsősorban a szerelék vízbejuttatásakor lehet érzékelni, a kisebb ellenállása miatt sokkal könnyebb vele a dobások kivitelezése, kisebb erőhatás éri a botot. Ez a tulajdonság szeles időben is fel fog értékelődni, mivel a szél miatti terhelés is sokkal kevesebb lesz.

Emellett a bot karakteréből adódóan, említést érdemel a spiccbot gyorsasága, reagálóképessége is.

Az úszó jelzésekor bekövetkező kapásokra, nem mindegy, hogy milyen gyorsan reagálunk. Minél gyorsabb a spicc, annál korábban lehet eszközölni az akasztást, nem lekésve a finom kapásokról, így a sikeres fogások számát könnyedén megnövelve.

Gyors karakterű bot lévén, a Supreme Slim-mel akár több halat foghatunk, mint egy átlagos spiccbottal, melynek rosszabb a reakcióideje.

Anyaga IM7-es carbon, melynek köszönhető mindezen felsorolt karakterjegyek összessége, plusz a megfelelő erőtartalékok megléte is. A keszegek mellett, aki 2-3 kilós pontyok megfogására is szeretné használni, nyugodtan visszavághat az utolsó tagból, majd begumizva, e példányokat is célpontul veheti.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott termék, azoknak a horgászoknak, akik a vékony blankú botokat részesítik előnyben, mindezt egy kedvező ár-érték aránnyal fűszerezve.

Az ENERGO TEAM márkájú Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot abszolút profi szintű teljesítményt nyújt a horgászok számára. A precízen megmunkált, karbonból készült bot különösen könnyű, így hosszabb horgászatok során sem fárasztja a horgászt. A horgászbot kialakítása optimalizált, így a horgász könnyen és biztonságosan tudja használni, míg a precíz megmunkálásnak köszönhetően akár az érzékenyebb halakat is könnyedén ki lehet fogni vele. Az Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot minden olyan kihívásnak megfelel, amit a horgászok a világ bármely pontján találhatnak.

Az Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot fő előnyei között szerepel a nagyon könnyű súly, ami lehetővé teszi a hosszabb horgászatokat is anélkül, hogy a horgász fáradna. Emellett az érzékeny karbonanyagból készült bot segítségével a horgász könnyedén észlelheti a halak mozgását, így azonnal reagálhat a kapásokra. A bot hossza 600 cm, ami lehetővé teszi a nagyobb távolságokon való horgászatot is. A spicc bot kialakítása kiválóan alkalmas az érzékenyebb halak, mint például a pontyok, fogásához is.

Az Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot a kiváló minőségnek és a precíz megmunkálásnak köszönhetően nagyon tartós és ellenálló. Az anyaghasználat és a kialakítás egyaránt a hosszú élettartamra és a megbízható használatra lett tervezve, így a horgászbot hosszú éveken keresztül biztosan szolgálni fogja a horgászokat.

Az Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot tökéletesen megfelel a horgászat minden típusához, legyen szó folyóvízi vagy állóvízi horgászatról. A bot precíz kialakítása és kiváló minősége miatt a horgászok számára minden szükséges eszközt biztosít a sikeres horgászathoz. Az Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot a legjobb választás a magas szintű horgászok számára, akik megbízható és hatékony eszközt keresnek a horgászathoz.

Összefoglalva, az ENERGO TEAM márkájú Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot egy nagyon magas minőségű és tartós horgászbot, amely lehetővé teszi a hosszabb és kényelmesebb horgászatot. A precíz megmunkálásnak köszönhetően a bot alkalmas az érzékenyebb halak fogására is, így minden horgász számára ideális választás. A horgászbot mérete 600 cm, amely lehetővé teszi a nagyobb távolságokon való horgászatot is. Az Energo Team SUPREME SLIM SPICCBOT 600 cm spicc horgászbot az élvonalbeli horgászok igényeit is kielégíti, így mindenki számára ajánljuk.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák